- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.881
İnşallah canım. Ben artık sevinebilirim değil mi, değerim normal artıyor,dış gebelik olsa farklı olurdu değilmi
İnşallah güzel haberlere devam ederiz. Sizden de güzel haberler bekliyorum kızlar
İnşallah canım. Ben artık sevinebilirim değil mi, değerim normal artıyor,dış gebelik olsa farklı olurdu değilmi
Ben geldim kızlar. Sizleri merakta bırakmamak için hemen pc başına geçtim. Crp değerim 4 olmuş yani düşmüş. Yine de takip edelim dedi.
Hcg değerim ise 2420Artık dış gebelik ihtimali yoktur inşallah. Pazartesi keseyi de görürsem tamamdır
peki sizce benim 2 gündür gelen sarı akıntım yumurtama ulaşamadan geri dönen spermler olabilir mi? saçmaladım mı?
inş. cnm sizlerle başladık güzel hberlere bizlerlede devam ederiz inş.
olabilir canım. yarışı hepsi kazansa zor durumda olurdun :)) çaresiz dönüş yapacaklar.
olabilir canım. yarışı hepsi kazansa zor durumda olurdun :)) çaresiz dönüş yapacaklar.
inş inş inş inş inş inş inş inş inş inş. 2 gün kaldı inş inş inş
:)))))) ya sen felaket bişeysin. :)) nerden buluyosun bunları..
ben sana ne diyim
maşallah formundasın bugun
:)) içimdeki çocuk ölmesin.. hatta çoğalsın inşaaalaahhh!
yumurtalıklarım başıma vurdu. çatlıyorlar mı ne? ağrım var hastalanacakmış gibi. :)
inş inş inş inş inş inş inş inş inş inş. 2 gün kaldı inş inş inş
yumurtalıklarım başıma vurdu. çatlıyorlar mı ne? ağrım var hastalanacakmış gibi. :)
amin cnm neşemiz hiç sönmesin rabbim bugünümüzü aratmasın
hep böle olalaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?