Ilk çocuğunu düşünenler...

süpersin asyaeren koptum yaa:) doğru söylüyosun milyonlarca çocuğum olabilirdi ama bi tanesi kazanmış olsun da inşallah:)

daha 10 gün var nasıl bekliycem ben

işte bizim analık için sabrımızın sınandığı zaman hataım. kimini çok bekletir kimine hemen verir. yapacak bişey yok. 2 güüüüünnn kaldıııı

Bana değerim az arttı diye dış gebelik olabilir demişti tıp merkezindeki doktor. Dış gebelikte 2 günde bir 2 kat artan da oluyormuş aslında. Normal gebelik gibi devam edip de kanaması olan ya da ultrasonda görülen. Yani en garantisi keseyi görmek. Yine de herhangi bir şikayetim yokken ve değerim normalken bu ihtimali düşünmek istemiyorum şu an

bide şu çingeneleri anlayamıyorum ya pislik içinde yaşamalarına rağmen biri karnında biri kucağında 2si bbacağında. onlar nasıl hamile kalıyolar ki bi de o kadar yumurtlama hesabı falan uğraşıyo millet senelerce çalmadıkları doktor kapısı kalmıyo.. rabbim aratmasın kimseye hayırlısıyla koklatsın yavrusunu sağ salim..

ya ben sana kızıcam artık
buraya sonucu alıp yazıyosun şole iyi oldu kayboluyosun
başlıyosun netten araştırmaya
kafanı karıştırıyosun bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyo
kendini ve bebeğini strese sokmayı bırak artık
pozitif düşün
ya ben seni alıp yogaya falan yazdırıcam yok olamaycak bole zaten ankarasın tutup kolundan yazdırıcam seni yogaya falan sen rahatlayamacaksın başka türlü

benim arkadaşımında normalden fazla hızlı gelişiyordu değerleri canım. peki pazartesiyi bekleriz ama biraz için rahattır umarım

adamlar rahat ne stres ne sinir var çocuk yapacağız diye. biz de neredeyse amaç haline geldi :)

gülümsün. asyaeren işini sağlama alsın derim ben:)

bence de sağlama alsın bak bana adeime 10 gün var kocam köşe bucaak kaçıyo benden ama ben napıyorum bu gece onu ürkütmemenin yollarını arıyorum. en güzeli gribim ya hastalık ayağına erken yatalım bugün diycem

kızlar şu acemiperiye kızıcam artık bak yine kayboldu
şunu bir rahatlatalım netten okuyup okyup strese sokuyo kendini

onu ben de yaptım canım hem de daha kötüsünü yaptım ilişkiye girdiğimin 2 gün sonrası akşam acile gidip beta hcg yaptırdım sonra 0.000 sonucunu görünce ağladım bi de mal mal. o da yetmedi ertesi gün bi de idrar testi yaptım ama ona ağlamadım. bi de geçenlerde predictor aldım ama yapmıyorum onu unutmaya çalışıyorum adetim gecikirse inşallah o zaman yapıcam. allahım sabıır ver bana yaaaa:18:

kadınlar bi melektir di mi ?korkmak lazım kadınlardan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…