- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.901
umarım çatlıyordur iş başı ozaman bugün sana
bunu kaçırma sakın
süpersin asyaeren koptum yaa:) doğru söylüyosun milyonlarca çocuğum olabilirdi ama bi tanesi kazanmış olsun da inşallah:)
daha 10 gün var nasıl bekliycem ben
dünkü çalışma bugünü kurtarmaz mı?
:))))) senin içindeki çocuk bizede moral oldu bugün hayatım çok sağol. Allah muradını versin.
dünkü çalışma bugünü kurtarmaz mı?
ınş hamişsınızdır kızlar bende ıns hamıleyımdır bu ay((
yani 48 saat ile 72 saat arasında yaşıyosa bu spermler kurtarır bacım
Bana değerim az arttı diye dış gebelik olabilir demişti tıp merkezindeki doktor. Dış gebelikte 2 günde bir 2 kat artan da oluyormuş aslında. Normal gebelik gibi devam edip de kanaması olan ya da ultrasonda görülen. Yani en garantisi keseyi görmek. Yine de herhangi bir şikayetim yokken ve değerim normalken bu ihtimali düşünmek istemiyorum şu an
gülümsün. asyaeren işini sağlama alsın derim ben:)
Bana değerim az arttı diye dış gebelik olabilir demişti tıp merkezindeki doktor. Dış gebelikte 2 günde bir 2 kat artan da oluyormuş aslında. Normal gebelik gibi devam edip de kanaması olan ya da ultrasonda görülen. Yani en garantisi keseyi görmek. Yine de herhangi bir şikayetim yokken ve değerim normalken bu ihtimali düşünmek istemiyorum şu an
inş canım. nasıl peki belirtin varmı
bide şu çingeneleri anlayamıyorum ya pislik içinde yaşamalarına rağmen biri karnında biri kucağında 2si bbacağında. onlar nasıl hamile kalıyolar ki bi de o kadar yumurtlama hesabı falan uğraşıyo millet senelerce çalmadıkları doktor kapısı kalmıyo.. rabbim aratmasın kimseye hayırlısıyla koklatsın yavrusunu sağ salim..
gülümsün. asyaeren işini sağlama alsın derim ben:)
canım sen işini sağlamlaştırmaya bak. bugünde çalışıver. bak bana yazık adam anasının evine taşınacaktı az kaldıydı.
bence de sağlama alsın bak bana adeime 10 gün var kocam köşe bucaak kaçıyo benden ama ben napıyorum bu gece onu ürkütmemenin yollarını arıyorum. en güzeli gribim ya hastalık ayağına erken yatalım bugün diycem
yani 48 saat ile 72 saat arasında yaşıyosa bu spermler kurtarır bacım
adetıme daha 2 3 hafta varken dayanamayıp test yaptım evde negatıf cıktı canım yıkıldım ya ne bılım amacok vardı belkı ondan cıkmamıstır canım yaa dıe kendımı kandırıyorum bende ıste
bence de sağlama alsın bak bana adeime 10 gün var kocam köşe bucaak kaçıyo benden ama ben napıyorum bu gece onu ürkütmemenin yollarını arıyorum. en güzeli gribim ya hastalık ayağına erken yatalım bugün diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?