- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.921
bence de sağlama alsın bak bana adeime 10 gün var kocam köşe bucaak kaçıyo benden ama ben napıyorum bu gece onu ürkütmemenin yollarını arıyorum. en güzeli gribim ya hastalık ayağına erken yatalım bugün diycem
adetıme daha 2 3 hafta varken dayanamayıp test yaptım evde negatıf cıktı canım yıkıldım ya ne bılım amacok vardı belkı ondan cıkmamıstır canım yaa dıe kendımı kandırıyorum bende ıste
bide şu çingeneleri anlayamıyorum ya pislik içinde yaşamalarına rağmen biri karnında biri kucağında 2si bbacağında. onlar nasıl hamile kalıyolar ki bi de o kadar yumurtlama hesabı falan uğraşıyo millet senelerce çalmadıkları doktor kapısı kalmıyo.. rabbim aratmasın kimseye hayırlısıyla koklatsın yavrusunu sağ salim..
kadınlar bi melektir di mi ?korkmak lazım kadınlardan :))))
bende sana katılıyorum cnm ya ne demiş büyüklerimiz eşşeğini sağlam kazığa bağla
o misal
yaşıyodur ya.. zaten dün amuda kalktığımdan mı ne? henüz veletlerden dönen olmadı... :))
bakalım akşam ki hava ma bağlı... belki başım ağrımaz.
kadınlar bi melektir di mi ?korkmak lazım kadınlardan :))))
anam eşeğinde bir canı var ama ya.. :))
onu ben de yaptım canım hem de daha kötüsünü yaptım ilişkiye girdiğimin 2 gün sonrası akşam acile gidip beta hcg yaptırdım sonra 0.000 sonucunu görünce ağladım bi de mal mal. o da yetmedi ertesi gün bi de idrar testi yaptım ama ona ağlamadım. bi de geçenlerde predictor aldım ama yapmıyorum onu unutmaya çalışıyorum adetim gecikirse inşallah o zaman yapıcam. allahım sabıır ver bana yaaaa:18:
benim kociş gibi ''kirpik diplerim ağrıyor bugün olmaz'' :)))) diyo bana
kızlar şu acemiperiye kızıcam artık bak yine kayboldu
şunu bir rahatlatalım netten okuyup okyup strese sokuyo kendini
canım çok erken yapmışsın testi. idrar sonuç vemezki öyle. kendini kandırmak değilde azıcık acele etmişsin. çünkü adete 2-3 hafta kala ya yumurtluyo olursun yada yumurtan çatlıyo olur.
copk güldümm yorumuna ya :))) ıyı fıkır benımkıde yanasıyo benım yapasım gelmıyo pıskolojım ıyıce bozuldu her yaptıqımızda cocuk aklıma gelıyo her ay adetolduqum aklıma gelıyo ıyıcene kafayı sıyırcam ya((
ya ben sana kızıcam artık
buraya sonucu alıp yazıyosun şole iyi oldu kayboluyosun
başlıyosun netten araştırmaya
kafanı karıştırıyosun bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyo
kendini ve bebeğini strese sokmayı bırak artık
pozitif düşün
ya ben seni alıp yogaya falan yazdırıcam yok olamaycak bole zaten ankarasın tutup kolundan yazdırıcam seni yogaya falan sen rahatlayamacaksın başka türlü
Hayırlısı canım. Varsa takdirde çekeriz. Benim içim rahatladı. Öğlen bir arkadaş geldi yanıma.Beni rüyasında görmüş. Hamileymişim,ikiz erkek bebeklerim olmuş, odayı öyle güzel süslemişim öyle hazırlıklar yapmışımki herkes beni anlatıyormuş.Hamileolduğumu bilmiyor bu arkadaş. Bunu duyunca güle oynaya gittim doktora. Çok şükür iyi çıktı sonuçlar.benim arkadaşımında normalden fazla hızlı gelişiyordu değerleri canım. peki pazartesiyi bekleriz ama biraz için rahattır umarım
canım sz ne kadardır korunmuyosunuz ben 8 aylık evlıyım 8 aydan berıde korunmuyoruz olmuyoda bı turlu(( bende evlendıqımde o ay adetolmamıstım doktora gıttım mıgdem cok bulanıyo kokulara karsı mıgdem kalkıyo demıstım doktor gebelıkten suphelendı doktorda bızı umıtlendırdı test yaptık esım ben hastanede agla agla bı qorsenız ben esımı ılk defa o zaman aglarken grmustum ya yıkıldık valla ((
kızlar benım sımdı adetıme 2 3 gun var yıne denemeye devam edıyımmı sansım varmıdır sızce :S
yok yok. kaçarak olmaz o iş. sen de amuda kalkmayı denemelisin:)))
gülümsün bizim kız su koyuveriyooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?