Ilk çocuğunu düşünenler...

copk güldümm yorumuna ya :))) ıyı fıkır benımkıde yanasıyo benım yapasım gelmıyo pıskolojım ıyıce bozuldu her yaptıqımızda cocuk aklıma gelıyo her ay adetolduqum aklıma gelıyo ıyıcene kafayı sıyırcam ya ((

canım çok erken yapmışsın testi. idrar sonuç vemezki öyle. kendini kandırmak değilde azıcık acele etmişsin. çünkü adete 2-3 hafta kala ya yumurtluyo olursun yada yumurtan çatlıyo olur.

:)) genetik olmalı. ısrar karakterlerinde var.

canım sz ne kadardır korunmuyosunuz ben 8 aylık evlıyım 8 aydan berıde korunmuyoruz olmuyoda bı turlu (( bende evlendıqımde o ay adetolmamıstım doktora gıttım mıgdem cok bulanıyo kokulara karsı mıgdem kalkıyo demıstım doktor gebelıkten suphelendı doktorda bızı umıtlendırdı test yaptık esım ben hastanede agla agla bı qorsenız ben esımı ılk defa o zaman aglarken grmustum ya yıkıldık valla ((

benim kociş gibi ''kirpik diplerim ağrıyor bugün olmaz'' :)))) diyo bana

kızlar bak ümidim yerine geldi kaç gündür bütün topiklerde negatif şeyler okuduğumdan heralde moralim yerlerdeydi bi de üstüne grip ama bu topik iyi geldi bana. gülmekten yarıldım bi de öksürmekten ama olsun. hadi uğur getirim bana son 10 gün:18:

kızlar şu acemiperiye kızıcam artık bak yine kayboldu
şunu bir rahatlatalım netten okuyup okyup strese sokuyo kendini

oda iş yerinde sanırım. arada giriyor galiba? strese girmesin tabi yaa.. bebişe zarar. ne güzel bir kıpırtı var içinde. daha güzeli varmı :)

canım çok erken yapmışsın testi. idrar sonuç vemezki öyle. kendini kandırmak değilde azıcık acele etmişsin. çünkü adete 2-3 hafta kala ya yumurtluyo olursun yada yumurtan çatlıyo olur.

kızlar benım sımdı adetıme 2 3 gun var yıne denemeye devam edıyımmı sansım varmıdır sızce :S

yok yok. kaçarak olmaz o iş. sen de amuda kalkmayı denemelisin:)))

Tamam bakmıyorum.İnsan merak ediyor yine de. Aklıma kötü şey getirmeyeyim strese girmeyeyim. Kanamaolmadıkça sorun yok

benim arkadaşımında normalden fazla hızlı gelişiyordu değerleri canım. peki pazartesiyi bekleriz ama biraz için rahattır umarım
Hayırlısı canım. Varsa takdirde çekeriz. Benim içim rahatladı. Öğlen bir arkadaş geldi yanıma.Beni rüyasında görmüş. Hamileymişim,ikiz erkek bebeklerim olmuş, odayı öyle güzel süslemişim öyle hazırlıklar yapmışımki herkes beni anlatıyormuş.Hamileolduğumu bilmiyor bu arkadaş. Bunu duyunca güle oynaya gittim doktora. Çok şükür iyi çıktı sonuçlar.

Artık araştırma yapmayı bırakayım. 4-5 gün sonra herşey netleşecek, belki kalp atışını bile duyarım

aslında benim ilk diyebilirim bu ay. temmuzda sadece 1 kere evlilik yıldönümümüzde korunmadım. ağustosta problemlerim vardı hep korundum. ama bu ay çok sıkı çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…