Ilk çocuğunu düşünenler...

inşallah canım çok okuyup araştırmak yıpratır insanı pozitif düşün pozitif olsun inşallah..

kızlar adete 10 gün kala hala ümit vaar mıdır? bu akşam ben de kaldırtayım bari bazayı ümit varsa

tabi canım olumlu olalım. arada karamsalaşıyoruz ama sağolsun güzel arkadaşlarım var burda hemen elimden tutuyorlar

aslında benim ilk diyebilirim bu ay. temmuzda sadece 1 kere evlilik yıldönümümüzde korunmadım. ağustosta problemlerim vardı hep korundum. ama bu ay çok sıkı çalıştım

ooo senın daha yenıymıs yaaa ıns bu ay hamıs olursun canım yaaaa benım halamın kızı 5 sene bebısı olmadı sımdı 2 aylık hamıle yuca rabbım verdımmı verıyo ıste :))

bence şimdiye çoktan çatlamıştır yumurta. kendini yıpratma bekle bikaç gün derim. sonra kocişinde dinlensin. daha iyi olur

pekımmm ole yapalım bakalımmmm ınsss adt olmam yaaaa (( bole stres yaptıkca karnım agrıyo sankı hasta olucakmısım gıbım

oh ya sonunda kendine zarar arkadaşım
poff41 ysmn_gln hoşgeldiniz
ya bugün hızınıza yetişemdim yeminle azcık yavaş geçmişi okurken yazılanlarda geçmiş oluyo ben geride kalıyorum o yüzden ühü

valla cnm senin kocanı fenomen ilan ediyorum orjinal ve eğlenceli bir kocan var gibi geldi bana

:) teşekkür ederim hayatım. aynen öyledir benim uyuşuğum. bitanem benim.
ooo ben size bi anlatsam krize girersiniz gülmekten. her gün bir eğlence yaratır bana sağolsun:))

bekle tatlım yapacak pek bişey yok bence. hayırlısı olur inş

Bakalım kocişte hırs varmı hala? akşam bi yokluyayım... bari.. sırf sizin için... yoğun istek var yani.. ondan yani.... :)))

sen bügünkü pozitifliğin ve neşenle kocanı kandır ve mutlaka yap
bole keyifin yerinde yaparsan hep gülen bir bebeğin olur çokta güzel olur

9 ay rahat edersin artık :)))

ahhhhh bı olsaaaaa valla rahat edıcemmmm denemedıqım kür kalmadı kocısımede dıyorum ıc oda dıyo gelde sen ıc cok kotu bunlar dıyo her aksam ısten geldıqınde ben forumdan bunu ogrendım dıyorum oda sen bole gıderse kadın doqm doktru olup cıkcan dıyo basımıza :))))

göğüslerim çok acıyo ya şiştiler bide. bitek kocişim memnun bu durumdan evet inanıyorum bu ay olacak allahın izniyle inşallah..

ya bugün hızınıza yetişemdim yeminle azcık yavaş geçmişi okurken yazılanlarda geçmiş oluyo ben geride kalıyorum o yüzden ühü

hoşbulduk çok eğlencelisiniz aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak rahatlatıyo insanı :))

ya evet bende herifi kobay farelere çevirdim ne duysam yapıyorum adamın ağızında tat tuz kalmadı ne olacak bilemem sen ne zamandır uğraşıyosun cnm

hayatım bende 2 sayfa geriden geliyorum valla tam yetiştim diyorum yeni sayfa çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…