- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.941
benim bildiğim bu tip bahaneler bayanlara özeldir ama :)))
Tamam bakmıyorum.İnsan merak ediyor yine de. Aklıma kötü şey getirmeyeyim strese girmeyeyim. Kanamaolmadıkça sorun yok
Hayırlısı canım. Varsa takdirde çekeriz. Benim içim rahatladı. Öğlen bir arkadaş geldi yanıma.Beni rüyasında görmüş. Hamileymişim,ikiz erkek bebeklerim olmuş, odayı öyle güzel süslemişim öyle hazırlıklar yapmışımki herkes beni anlatıyormuş.Hamileolduğumu bilmiyor bu arkadaş. Bunu duyunca güle oynaya gittim doktora. Çok şükür iyi çıktı sonuçlar.
Artık araştırma yapmayı bırakayım. 4-5 gün sonra herşey netleşecek, belki kalp atışını bile duyarım
kızlar bak ümidim yerine geldi kaç gündür bütün topiklerde negatif şeyler okuduğumdan heralde moralim yerlerdeydi bi de üstüne grip ama bu topik iyi geldi bana. gülmekten yarıldım bi de öksürmekten ama olsun. hadi uğur getirim bana son 10 gün:18:
aslında benim ilk diyebilirim bu ay. temmuzda sadece 1 kere evlilik yıldönümümüzde korunmadım. ağustosta problemlerim vardı hep korundum. ama bu ay çok sıkı çalıştım
bence şimdiye çoktan çatlamıştır yumurta. kendini yıpratma bekle bikaç gün derim. sonra kocişinde dinlensin. daha iyi olur
Tamam bakmıyorum.İnsan merak ediyor yine de. Aklıma kötü şey getirmeyeyim strese girmeyeyim. Kanamaolmadıkça sorun yok
Hayırlısı canım. Varsa takdirde çekeriz. Benim içim rahatladı. Öğlen bir arkadaş geldi yanıma.Beni rüyasında görmüş. Hamileymişim,ikiz erkek bebeklerim olmuş, odayı öyle güzel süslemişim öyle hazırlıklar yapmışımki herkes beni anlatıyormuş.Hamileolduğumu bilmiyor bu arkadaş. Bunu duyunca güle oynaya gittim doktora. Çok şükür iyi çıktı sonuçlar.
Artık araştırma yapmayı bırakayım. 4-5 gün sonra herşey netleşecek, belki kalp atışını bile duyarım
valla cnm senin kocanı fenomen ilan ediyorum orjinal ve eğlenceli bir kocan var gibi geldi bana
nolck bızım sonumuz esım dıyo bı hamıle kal cok fazla dokunmucam sana dıyo artık oda ogrendı ablaları yat kalkma dıyo bı gorsenız guluyorum halımıze yaaa
ooo senın daha yenıymıs yaaaıns bu ay hamıs olursun canım yaaaa benım halamın kızı 5 sene bebısı olmadı sımdı 2 aylık hamıle yuca rabbım verdımmı verıyo ıste :))
pekımmm ole yapalım bakalımmmm ınsss adt olmam yaaaa(( bole stres yaptıkca karnım agrıyo sankı hasta olucakmısım gıbım
benim bildiğim bu tip bahaneler bayanlara özeldir ama :)))
Bakalım kocişte hırs varmı hala? akşam bi yokluyayım... bari.. sırf sizin için... yoğun istek var yani.. ondan yani.... :)))
9 ay rahat edersin artık :)))
tabi canım olumlu olalım. arada karamsalaşıyoruz ama sağolsun güzel arkadaşlarım var burda hemen elimden tutuyorlar
:) teşekkür ederim hayatım. aynen öyledir benim uyuşuğum. bitanem benim.
ooo ben size bi anlatsam krize girersiniz gülmekten. her gün bir eğlence yaratır bana sağolsun:))
oh ya sonunda kendine zarar arkadaşım
poff41 ysmn_gln hoşgeldiniz
ya bugün hızınıza yetişemdim yeminle azcık yavaş geçmişi okurken yazılanlarda geçmiş oluyo ben geride kalıyorum o yüzden ühü
kızlar adete 10 gün kala hala ümit vaar mıdır? bu akşam ben de kaldırtayım bari bazayı ümit varsa
ahhhhh bı olsaaaaa valla rahat edıcemmmmdenemedıqım kür kalmadı kocısımede dıyorum ıc oda dıyo gelde sen ıc cok kotu bunlar dıyo her aksam ısten geldıqınde ben forumdan bunu ogrendım dıyorum oda sen bole gıderse kadın doqm doktru olup cıkcan dıyo basımıza :))))
oh ya sonunda kendine zarar arkadaşım
poff41 ysmn_gln hoşgeldiniz
ya bugün hızınıza yetişemdim yeminle azcık yavaş geçmişi okurken yazılanlarda geçmiş oluyo ben geride kalıyorum o yüzden ühü
ben her zaman burada olucam. bebişim gelse de gelmese de taaakiii hep birlikte topik açana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?