Ilk çocuğunu düşünenler...

ya evet bende herifi kobay farelere çevirdim ne duysam yapıyorum adamın ağızında tat tuz kalmadı ne olacak bilemem sen ne zamandır uğraşıyosun cnm

8 aydır ugrasıyorum canım ama bı turlu tutturamadık eltım ılk aydan hamıle kaldı cevremdekı herkezhamıle bı ben olamadım ah bı o bebısı yakalayabılsem ucundanda olsa cabalıyoz bakalım sen ne kadrdr denıyosun cnm :)))

hoşbulduk çok eğlencelisiniz aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak rahatlatıyo insanı :))

valla cnm bu konuda mutevazı olamayacağım kusura bakma hakketen eğlenceliyiz önceden asya gamze ben acemi peri daisy b dönüp duruyoduk burda iyi geldiniz neşemize neşe kattınınz

valla cnm bu konuda mutevazı olamayacağım kusura bakma hakketen eğlenceliyiz önceden asya gamze ben acemi peri daisy b dönüp duruyoduk burda iyi geldiniz neşemize neşe kattınınz

hosbulduk kızlar o kadr hızlıkı yetısemıyorum ya ınsan valla strersını atıyo aranızda ohhhh beee devmlı kafaya tk nereye kadr :)))

2,5 yıldır olamdı olmadı
benle evlenen benden sonra evlenen herkes patır patır doğurdu ben doğuramadım
adım uğursusuza çıktı kimse bana hamile kaldığını söylemiyo nazrım değermiş
ama saolsun aysa gamze acemi peri beni yeniden topladı
yıllardı heryerde söylediğim evlatlarımın ismini bebeklerine layık görüp sizin zaten olmuyo dediler
o yüzden burdaki arkadşlarımı çok seviyorum yalansız dolansız herşey gerçek ve samimi
o yüzden yeniden hoşgeldin aramıza

çok mütevazisin dicektim ama zaten yazmışsın...

maşallah sen ve eşin baya eğlenceli birine benziyorsunuz :)
allah gönlünüze göre versin çok güldüm :))

sorma çevremdeki herkez hamile kalıyo onları duydukça strese giriyorum

onu diyenlere karşı burada tek bilek olup her şeyi bir bir aşıcaz beraber sevinicez gelişmelere. ondan sonrada o laf söyleyenlere karnımızı gereeee gereeee dolaşıcaz.
sefamız olsun

yaptıkları ne kadar yanlıs ınsanları anlamıs deqılım destek olucaklarına köstek oluyorlar allah buyuk canım vardır bundada bı hayır benım eltımde bna o sekıl yaptı canım o bendn once hamıle kaldı dıye havalar nıspetler bebeqıne aldqı kıyafetlerı bna gostermeler ınsanı dahada yıkıyo uqursuz bu ne bıcım bı sıfat bebeq doqramayan kısıler uqrszmu oluyoms hanqı devırde yasıyoruz ya esın veya sen doktr tedavısı falan goruyomusunuz bnm kaynanmda gecen bna senın cock dogrcaqın falan yok dedı eve geldım esımle tartstm oturdum agladım btn gece ((

çok zor gerçekten allah kolaylık versin en kısa zamanda da doldursun kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla.

aslında ben de çok muzdarribim çevremden şimddiye kadar istemediğimi düünmediğimi bi türlü anlatamadım ne kaynanama ne görümceme ne onların komşularına. hiç denememişken olmuyo damgasını yapıştırdılar. soğan suyu iç diyo bide bana düşünmüyoruz dedikçe kaynanam nickim de ordan geliyo bu arada. hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim. hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah olanları da anne babalarına bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…