- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.961
hayatım bende 2 sayfa geriden geliyorum valla tam yetiştim diyorum yeni sayfa çıkıyor
sen bügünkü pozitifliğin ve neşenle kocanı kandır ve mutlaka yap
bole keyifin yerinde yaparsan hep gülen bir bebeğin olur çokta güzel olur
ya evet bende herifi kobay farelere çevirdim ne duysam yapıyorum adamın ağızında tat tuz kalmadı ne olacak bilemem sen ne zamandır uğraşıyosun cnm
hoşbulduk çok eğlencelisiniz aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak rahatlatıyo insanı :))
inşallaahhh... anasına çeker inşallah... babasıda sevimli ama olsun.
ben her zaman burada olucam. bebişim gelse de gelmese de taaakiii hep birlikte topik açana kadar
valla cnm bu konuda mutevazı olamayacağım kusura bakma hakketen eğlenceliyiz önceden asya gamze ben acemi peri daisy b dönüp duruyoduk burda iyi geldiniz neşemize neşe kattınınz
ne güzel işte çocukta oluna neşeni iyice artar
8 aydır ugrasıyorum canım ama bı turlu tutturamadık eltım ılk aydan hamıle kaldı cevremdekı herkezhamıle bı ben olamadım ah bı o bebısı yakalayabılsem ucundanda olsa cabalıyoz bakalım sen ne kadrdr denıyosun cnm :)))
hosbulduk kızlar o kadr hızlıkı yetısemıyorum ya ınsan valla strersını atıyo aranızda ohhhh beee devmlı kafaya tk nereye kadr :)))
hepimizin meleği gelene kadar buradayız
valla cnm bu konuda mutevazı olamayacağım kusura bakma hakketen eğlenceliyiz önceden asya gamze ben acemi peri daisy b dönüp duruyoduk burda iyi geldiniz neşemize neşe kattınınz
ahhhhh bı olsaaaaa valla rahat edıcemmmmdenemedıqım kür kalmadı kocısımede dıyorum ıc oda dıyo gelde sen ıc cok kotu bunlar dıyo her aksam ısten geldıqınde ben forumdan bunu ogrendım dıyorum oda sen bole gıderse kadın doqm doktru olup cıkcan dıyo basımıza :))))
8 aydır ugrasıyorum canım ama bı turlu tutturamadık eltım ılk aydan hamıle kaldı cevremdekı herkezhamıle bı ben olamadım ah bı o bebısı yakalayabılsem ucundanda olsa cabalıyoz bakalım sen ne kadrdr denıyosun cnm :)))
hosbulduk kızlar o kadr hızlıkı yetısemıyorum ya ınsan valla strersını atıyo aranızda ohhhh beee devmlı kafaya tk nereye kadr :)))
çok mütevazisin dicektim ama zaten yazmışsın...
2,5 yıldır olamdı olmadı
benle evlenen benden sonra evlenen herkes patır patır doğurdu ben doğuramadım
adım uğursusuza çıktı kimse bana hamile kaldığını söylemiyo nazrım değermiş
ama saolsun aysa gamze acemi peri beni yeniden topladı
yıllardı heryerde söylediğim evlatlarımın ismini bebeklerine layık görüp sizin zaten olmuyo dediler
o yüzden burdaki arkadşlarımı çok seviyorum yalansız dolansız herşey gerçek ve samimi
o yüzden yeniden hoşgeldin aramıza
2,5 yıldır olamdı olmadı
yıllardı heryerde söylediğim evlatlarımın ismini bebeklerine layık görüp sizin zaten olmuyo dediler
o yüzden burdaki arkadşlarımı çok seviyorum yalansız dolansız herşey gerçek ve samimi
2,5 yıldır olamdı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?