Ilk çocuğunu düşünenler...

maşallah sen ve eşin baya eğlenceli birine benziyorsunuz :)
allah gönlünüze göre versin çok güldüm :))

sorma çevremdeki herkez hamile kalıyo onları duydukça strese giriyorum

evet eglencelıdır kendısı cnm bu sekılde olmasa ben kafayı yerım sanırım cunku her esımle bırlıkte olduqmuzda kafamdakı tek sey bebek kafamdan sokup atamıyorum gece bazn uyanıyorum ıns bu ay hamıleyımdr dıyorum ((

ya işte ole bide can ciğer kzu sarması dediğimiz arkadaşlar bunlar bir bir hayatımızdan uzaklaştırıyoruz onları eşim de başta çok üzüdü tedavi olmayı kabul etmeyerek ama yavaş yavaş yoluna girecek inş.şimid ikimizde gidiyoruz doktora

yaptığı büyük terbiyesizlik boşver sen takma kafana allah havale et müstehakını bulacaktır o allah hayırlısını versin yeterki zamanı önemli değil

halt etmiş onlar. sen boşver onları güzel arkadaşım.

Ağlatacaksın şimdi beni. Bir süre önce birileri de beni topluyordu ki aa o da ne bebiş varmış İnşallah sizlerde öyleolursunuz kızlar

Kaynanalık yapmış boşver. Onları duymamazlıktan gelmeye çalış. Yoksa olan senin huzuruna oluyor. arada gelip şöyle çırpıp gidecek onlar. Nerdeyse hepimizde öyle yada böyle anlaşamama var. Ben görümcemlerle görüşmüyorum mesela? neden bilmiyorum ama canları istediklerinde görüşüyorlar canları istediklerinde selam bile vermiyorlar. umrumda bile değil...

Ağlatacaksın şimdi beni. Bir süre önce birileri de beni topluyordu ki aa o da ne bebiş varmış İnşallah sizlerde öyleolursunuz kızlar

inş cnm
ya işte insanın canı sıkılıyo
kendilerinin pat die oluyo herkesi ole sanıyolar annem dert çekmeyen bilmez dert çekenin halinden der hep o misal

aman boşver sen evinde kocanla mutlumusun tamam bitti
herkesin evi ayrı kapısı ayrı ekmeğini suyunu onlar mı veriyor sanki
ne demişleer görümce görmeyim seni ömrümce salla gitsin

tatlım benim 2,5 yıldır olmuyorrr hiç takma kimseyi yaaa..biliyorum neler hissettiğini ama umutlu olman lazımm..ben herseferinde daha fazla umutlanıyorumm..isyan etme aslaa..hep dua et ve iste rabbimden hayırlısını...elbet bizimde olacak canımm zamanı var demekkii sıkma sen canını.peki muayeneye falan gittin mi
tedavi gördün mü hiç canımm..bak ben son 6 aydır düzenli doktor kontrolündeyim.6 ay içinde rahim filmi çekindim 4 sefer klomen kullandım devamlı şeker ilacı kullandım..şeker ilacı yumurtalıkları düzenliyormuşş ham,le kalana kadar içicen dedi doktorum..hatta bu ay aşılamaya karar verdik 4 yumurtam oluşmuş ve iptal etti aşılamayı çogul gebelir olur diye gene kendi çabamızla denedik hep dua ettim rabbime şimdi batıma 2 gün kaldı ve bir umut var içimde oldu galiba bu sefer ama kendimi gene olumsuzluğa hazırlıyorum..rabbim duyar dualarımız inş.

inş cnm
ya işte insanın canı sıkılıyo
kendilerinin pat die oluyo herkesi ole sanıyolar annem dert çekmeyen bilmez dert çekenin halinden der hep o misal

olacak inşallah canım. doktorla birlikte gidince bilinçli adımlarla olacak. ben çook şahit oldum bebişi yıllarca olmayıpta doğuran ;

hı yamyamız zaten biz taze bebekle doyuruyoruz sanki karnımızı
ayıp ya insan oğlu çiğ süt emmiş işte ne yapcan cnm
anca canımızı sıkıyolar yarardan çok zararları var saolsunlar

hı yamyamız zaten biz taze bebekle doyuruyoruz sanki karnımızı
ayıp ya insan oğlu çiğ süt emmiş işte ne yapcan cnm
anca canımızı sıkıyolar yarardan çok zararları var saolsunlar

yaw ben çocuk istemiyorum korunuyorum dememe rağmen şöyle göz ucuyla inanmamış gibi bakanlar vardı. kompleksli ve cahil insanlar bunlar

ne guzel canım esınde destek cıkmıs sana benım esımde ıstemedı doktora gıtmeyı zorla goturdum esımde varıkosel cıktı yarın ultrason cekılecek bakalım yaaa ( bu yuzden belkıde olmuyo cocuk

yaptığı büyük terbiyesizlik boşver sen takma kafana allah havale et müstehakını bulacaktır o allah hayırlısını versin yeterki zamanı önemli değil

ole yapıyrm cnm bn herkezı allaha havale edıyorum yuce rbbm goruyo herkezı :)

kesınlıkle evet o 7 tane dogrmusta nolmus her anadn ana olsa ohooo hıc bı evladına analık duygusunu yasatmams kı

ıns sende hayırlısıyla hamıs kalırsın cnm :))

bu topiğe yazmaya başlayana kadar gerçekten çok kötüydüm
yaptıklarım karşında karşılaştığım tavırla çok üzüyodu beni
ama daha iyiyim benim eşimde sıkıntı var oda gitmeyi doktra kabul edemedi ama sonra oldu gittik beraber
bende gidiyodum zaten ama şimdi düzenli takibe başlıyacam allahın izniyle
hep dua ediyorum allahtan başka kimimiz var zaten verecek olan o zaten umudumu hiç bi zaman kaybetmiyorum
zaten yıllarca uğraştık her yolu denedik olmadı mı mutlaka evletlık edinicem benim yuvam çocuksuz olamaz o kahkaha bir gün benim evimide dolduraak bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…