- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.981
maşallah sen ve eşin baya eğlenceli birine benziyorsunuz :)
allah gönlünüze göre versin çok güldüm :))
sorma çevremdeki herkez hamile kalıyo onları duydukça strese giriyorum
onu diyenlere karşı burada tek bilek olup her şeyi bir bir aşıcaz beraber sevinicez gelişmelere. ondan sonrada o laf söyleyenlere karnımızı gereeee gereeee dolaşıcaz.
sefamız olsun
yaptıkları ne kadar yanlıs ınsanları anlamıs deqılım destek olucaklarına köstek oluyorlar allah buyuk canım vardır bundada bı hayır benım eltımde bna o sekıl yaptı canım o bendn once hamıle kaldı dıye havalar nıspetler bebeqıne aldqı kıyafetlerı bna gostermeler ınsanı dahada yıkıyo uqursuz bu ne bıcım bı sıfat bebeq doqramayan kısıler uqrszmu oluyoms hanqı devırde yasıyoruz ya esın veya sen doktr tedavısı falan goruyomusunuz bnm kaynanmda gecen bna senın cock dogrcaqın falan yok dedı eve geldım esımle tartstm oturdum agladım btn gece((
yaptıkları ne kadar yanlıs ınsanları anlamıs deqılım destek olucaklarına köstek oluyorlar allah buyuk canım vardır bundada bı hayır benım eltımde bna o sekıl yaptı canım o bendn once hamıle kaldı dıye havalar nıspetler bebeqıne aldqı kıyafetlerı bna gostermeler ınsanı dahada yıkıyo uqursuz bu ne bıcım bı sıfat bebeq doqramayan kısıler uqrszmu oluyoms hanqı devırde yasıyoruz ya esın veya sen doktr tedavısı falan goruyomusunuz bnm kaynanmda gecen bna senın cock dogrcaqın falan yok dedı eve geldım esımle tartstm oturdum agladım btn gece((
2,5 yıldır olamdı olmadı
benle evlenen benden sonra evlenen herkes patır patır doğurdu ben doğuramadım
adım uğursusuza çıktı kimse bana hamile kaldığını söylemiyo nazrım değermiş
ama saolsun aysa gamze acemi peri beni yeniden topladı
yıllardı heryerde söylediğim evlatlarımın ismini bebeklerine layık görüp sizin zaten olmuyo dediler
o yüzden burdaki arkadşlarımı çok seviyorum yalansız dolansız herşey gerçek ve samimi
o yüzden yeniden hoşgeldin aramıza
Ağlatacaksın şimdi beni. Bir süre önce birileri de beni topluyordu ki aa o da ne bebiş varmış2,5 yıldır olamdı olmadı
benle evlenen benden sonra evlenen herkes patır patır doğurdu ben doğuramadım
adım uğursusuza çıktı kimse bana hamile kaldığını söylemiyo nazrım değermiş
ama saolsun aysa gamze acemi peri beni yeniden topladı
yıllardı heryerde söylediğim evlatlarımın ismini bebeklerine layık görüp sizin zaten olmuyo dediler
o yüzden burdaki arkadşlarımı çok seviyorum yalansız dolansız herşey gerçek ve samimi
o yüzden yeniden hoşgeldin aramıza
Ağlatacaksın şimdi beni. Bir süre önce birileri de beni topluyordu ki aa o da ne bebiş varmışİnşallah sizlerde öyleolursunuz kızlar
Kaynanalık yapmış boşver. Onları duymamazlıktan gelmeye çalış. Yoksa olan senin huzuruna oluyor. arada gelip şöyle çırpıp gidecek onlar. Nerdeyse hepimizde öyle yada böyle anlaşamama var. Ben görümcemlerle görüşmüyorum mesela? neden bilmiyorum ama canları istediklerinde görüşüyorlar canları istediklerinde selam bile vermiyorlar. umrumda bile değil...
halt etmiş onlar. sen boşver onları güzel arkadaşım.
inş cnm
ya işte insanın canı sıkılıyo
kendilerinin pat die oluyo herkesi ole sanıyolar annem dert çekmeyen bilmez dert çekenin halinden der hep o misal
abuuu ben de 4 yılda neler duydum ooooo. ben hastayım dedim.kısır dediler. tüp bebek merkezi numaraları verip durdular
bide güya çekiniyolar. arkadaşlarımdan çocuğunu bana göstermeyen var..
benim dostlarım burda artık
hı yamyamız zaten biz taze bebekle doyuruyoruz sanki karnımızı
ayıp ya insan oğlu çiğ süt emmiş işte ne yapcan cnm
anca canımızı sıkıyolar yarardan çok zararları var saolsunlar
ya işte ole bide can ciğer kzu sarması dediğimiz arkadaşlar bunlar bir bir hayatımızdan uzaklaştırıyoruz onları eşim de başta çok üzüdü tedavi olmayı kabul etmeyerek ama yavaş yavaş yoluna girecek inş.şimid ikimizde gidiyoruz doktora
yaptığı büyük terbiyesizlik boşver sen takma kafana allah havale et müstehakını bulacaktır o allah hayırlısını versin yeterki zamanı önemli değil
Kaynanalık yapmış boşver. Onları duymamazlıktan gelmeye çalış. Yoksa olan senin huzuruna oluyor. arada gelip şöyle çırpıp gidecek onlar. Nerdeyse hepimizde öyle yada böyle anlaşamama var. Ben görümcemlerle görüşmüyorum mesela? neden bilmiyorum ama canları istediklerinde görüşüyorlar canları istediklerinde selam bile vermiyorlar. umrumda bile değil...
tatlım benim 2,5 yıldır olmuyorrr hiç takma kimseyi yaaa..biliyorum neler hissettiğini ama
umutlu olman lazımm..ben herseferinde daha fazla umutlanıyorumm..isyan etme aslaa..hep dua et ve iste rabbimden hayırlısını...elbet bizimde olacak canımm zamanı var demekkii sıkma sen canını.peki muayeneye falan gittin mi
tedavi gördün mü hiç canımm..bak ben son 6 aydır düzenli doktor kontrolündeyim.6 ay içinde rahim filmi çekindim 4 sefer klomen kullandım devamlı şeker ilacı kullandım..şeker ilacı yumurtalıkları düzenliyormuşş ham,le kalana kadar içicen dedi doktorum..hatta bu ay aşılamaya karar verdik 4 yumurtam oluşmuş ve iptal etti aşılamayı çogul gebelir olur diye gene kendi çabamızla denedik hep dua ettim rabbime şimdi batıma 2 gün kaldı ve bir umut var içimde oldu galiba bu sefer ama kendimi gene olumsuzluğa hazırlıyorum..rabbim duyar dualarımız inş.
tatlım benim 2,5 yıldır olmuyorrr hiç takma kimseyi yaaa..biliyorum neler hissettiğini ama umutlu olman lazımm..ben herseferinde daha fazla umutlanıyorumm..isyan etme aslaa..hep dua et ve iste rabbimden hayırlısını...elbet bizimde olacak canımm zamanı var demekkii sıkma sen canını.peki muayeneye falan gittin mi
tedavi gördün mü hiç canımm..bak ben son 6 aydır düzenli doktor kontrolündeyim.6 ay içinde rahim filmi çekindim 4 sefer klomen kullandım devamlı şeker ilacı kullandım..şeker ilacı yumurtalıkları düzenliyormuşş ham,le kalana kadar içicen dedi doktorum..hatta bu ay aşılamaya karar verdik 4 yumurtam oluşmuş ve iptal etti aşılamayı çogul gebelir olur diye gene kendi çabamızla denedik hep dua ettim rabbime şimdi batıma 2 gün kaldı ve bir umut var içimde oldu galiba bu sefer ama kendimi gene olumsuzluğa hazırlıyorum..rabbim duyar dualarımız inş.
kizlar nasilsiniz ben 4gun rapprluyum dun gece hastanedeydim serum takildi simdi evdeyim yatiyorum
kizlar nasilsiniz ben 4gun rapprluyum dun gece hastanedeydim serum takildi simdi evdeyim yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?