Ilk çocuğunu düşünenler...

hı yamyamız zaten biz taze bebekle doyuruyoruz sanki karnımızı
ayıp ya insan oğlu çiğ süt emmiş işte ne yapcan cnm
anca canımızı sıkıyolar yarardan çok zararları var saolsunlar

aynen öyle gülüm. ben boşverdim artık duymuyorum bile. ben şu an tek sizi ve hayat ortağımı duyuyorum

ne guzel canım esınde destek cıkmıs sana benım esımde ıstemedı doktora gıtmeyı zorla goturdum esımde varıkosel cıktı yarın ultrason cekılecek bakalım yaaa ( bu yuzden belkıde olmuyo cocuk

cnm benim benim tam bir snemi aldı kocamı doktora götürmek hakkımızda hayırlısı napalım bekliyoruz işte

inşllah olur canım siz düzenli kontrolleriniz yaptırınn..ikinizdee..olur elbett ne vakalar varr..şükret rabbimee..zor biliyorum ama allaha sıgınmaktan başka çaremiz yokk..rabbim sabrımızı sınıyorr unutmaa hep istee..asla isyan etme..elbet olucak bizimdeee..

canım benim, temiz kalpli arkadaşım yoluna girecek herşey sıkma sen canını. daha yolun başındasın.

inş. cnm o günü bekliyorum

cnm benim benim tam bir snemi aldı kocamı doktora götürmek hakkımızda hayırlısı napalım bekliyoruz işte

ben 8 ayda anca kafaya alabıldım canım bakalım su ultrasonu bı cekılsınde amelıyat derse mecbur olucak pek ıstemıyorum amelıyt olmasını amelıyttan snra bebekolmayınca bıda norml yoldan hamıs olamıyomusum ole dıyolar dgru veya yanls bılmıyorm :S

ya cnm topicleri bi karıştırsana burda bı bayan yazmış eşi amleyat olmadan variskoneli yenmiş işte nasıl olduğu anlatıyodu arkadaş sonrada hamile kalmiş erkek infilitesi bölümüne bi baksana aklımda ole bişey kalmış

evet canim iyi olmay cAlisiyoruz, kalp atislarina bakti o cok iyi bende iyi olmak istiyorum kizlr cok sagolun

kızlaaar bi arkadaş sormuş ama kimse cevap vermemiş.son on günde çalışmalara devam ediliyomu?
benimde 11 günüm kaldı.baza kaldırma işlemine devam edeliimmi yoksa kasmayalımmı kendimizi boşu boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…