- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.001
hı yamyamız zaten biz taze bebekle doyuruyoruz sanki karnımızı
ayıp ya insan oğlu çiğ süt emmiş işte ne yapcan cnm
anca canımızı sıkıyolar yarardan çok zararları var saolsunlar
ne guzel canım esınde destek cıkmıs sana benım esımde ıstemedı doktora gıtmeyı zorla goturdum esımde varıkosel cıktı yarın ultrason cekılecek bakalım yaaa( bu yuzden belkıde olmuyo cocuk
bu topiğe yazmaya başlayana kadar gerçekten çok kötüydüm
yaptıklarım karşında karşılaştığım tavırla çok üzüyodu beni
ama daha iyiyim benim eşimde sıkıntı var oda gitmeyi doktra kabul edemedi ama sonra oldu gittik beraber
bende gidiyodum zaten ama şimdi düzenli takibe başlıyacam allahın izniyle
hep dua ediyorum allahtan başka kimimiz var zaten verecek olan o zaten umudumu hiç bi zaman kaybetmiyorum
zaten yıllarca uğraştık her yolu denedik olmadı mı mutlaka evletlık edinicem benim yuvam çocuksuz olamaz o kahkaha bir gün benim evimide dolduraak bunu biliyorum
bu topiğe yazmaya başlayana kadar gerçekten çok kötüydüm
yaptıklarım karşında karşılaştığım tavırla çok üzüyodu beni
ama daha iyiyim benim eşimde sıkıntı var oda gitmeyi doktra kabul edemedi ama sonra oldu gittik beraber
bende gidiyodum zaten ama şimdi düzenli takibe başlıyacam allahın izniyle
hep dua ediyorum allahtan başka kimimiz var zaten verecek olan o zaten umudumu hiç bi zaman kaybetmiyorum
zaten yıllarca uğraştık her yolu denedik olmadı mı mutlaka evletlık edinicem benim yuvam çocuksuz olamaz o kahkaha bir gün benim evimide dolduraak bunu biliyorum
aynen öyle gülüm. ben boşverdim artık duymuyorum bile. ben şu an tek sizi ve hayat ortağımı duyuyorum
canım benim, temiz kalpli arkadaşım yoluna girecek herşey sıkma sen canını. daha yolun başındasın.
inşllah olur canım siz düzenli kontrolleriniz yaptırınn..ikinizdee..olur elbett ne vakalar varr..şükret rabbimee..zor biliyorum ama allaha sıgınmaktan başka çaremiz yokk..rabbim sabrımızı sınıyorr unutmaa hep istee..asla isyan etme..elbet olucak bizimdeee..
saol cnm benim iyiki varsınız
ne oldu çok geçmiş olsunkizlar nasilsiniz ben 4gun rapprluyum dun gece hastanedeydim serum takildi simdi evdeyim yatiyorum
cnm benim benim tam bir snemi aldı kocamı doktora götürmek hakkımızda hayırlısı napalım bekliyoruz işte
cok halsizlestim yediklerimi cikartiyorum dunde kotu oldum
canlarım ben şimdilik çıkıyorum, girerim yine öptüm sizi :))
kızlar beni fena ateş basıyor anlatamam :) yanıyor içim :)
ben 8 ayda anca kafaya alabıldım canım bakalım su ultrasonu bı cekılsınde amelıyat derse mecbur olucak pek ıstemıyorum amelıyt olmasını amelıyttan snra bebekolmayınca bıda norml yoldan hamıs olamıyomusum ole dıyolar dgru veya yanls bılmıyorm :S
cok halsizlestim yediklerimi cikartiyorum dunde kotu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?