- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.021
kızlaaar bi arkadaş sormuş ama kimse cevap vermemiş.son on günde çalışmalara devam ediliyomu?
benimde 11 günüm kaldı.baza kaldırma işlemine devam edeliimmi yoksa kasmayalımmı kendimizi boşu boşuna
evet canim iyi olmay cAlisiyoruz, kalp atislarina bakti o cok iyi bende iyi olmak istiyorum kizlr cok sagolun
kızlar beni fena ateş basıyor anlatamam :) yanıyor içim :)
Döllenmenin tam bir tarihi yok ki. Yumurtlama döneminde şans çok yüksek ama diğer günlerde de ihtimal var.Boş geçmemek lazımkızlaaar bi arkadaş sormuş ama kimse cevap vermemiş.son on günde çalışmalara devam ediliyomu?
benimde 11 günüm kaldı.baza kaldırma işlemine devam edeliimmi yoksa kasmayalımmı kendimizi boşu boşuna
kizlar nasilsiniz ben 4gun rapprluyum dun gece hastanedeydim serum takildi simdi evdeyim yatiyorum
evet canim iyi olmay cAlisiyoruz, kalp atislarina bakti o cok iyi bende iyi olmak istiyorum kizlr cok sagolun
kızlar ben çıkıyorum biraz dinlenmem lazım bebeğim için. inadına mücadeleye devam. gülümsemeye umutlarımıza devam. hepiniz öpüldünüz.
kızlar ben çıkıyorum biraz dinlenmem lazım bebeğim için. inadına mücadeleye devam. gülümsemeye umutlarımıza devam. hepiniz öpüldünüz.
Boswer nasılsın canım, kendini nasıl hissediyorsun? yazmıyorsun buraya artıkSabah senin de adını söyleyerek dua ettim.İnşallah kabul olur
ben kimseye söylemedim düşünüyoruz diye bi tek siz biliyosunuz. söylemediğim halde başımın etini yiyolar çünkü. bi de söylesem olmazsa benden çok araştırıcaklar şu dr a git şunu ye şunu iç diye içimi yiyecekler. düşünmüyoruz diyorum soranlara.
Tatlım aklıma gelenleri tek tek saydım:Boswer,irmegan, güllümsün, asyaeren, ayvareceli, casper. İsimleri aklıma gelmeyenleri de dahil ettimbenide söyledin mi :18::18::18:
Boswer nasılsın canım, kendini nasıl hissediyorsun? yazmıyorsun buraya artıkSabah senin de adını söyleyerek dua ettim.İnşallah kabul olur
Tatlım aklıma gelenleri tek tek saydım:Boswer,irmegan, güllümsün, asyaeren, ayvareceli, casper. İsimleri aklıma gelmeyenleri de dahil ettim
herkese merhaba
bugün de bir uğrayayım dedim kızlara, reglimin 3. günü bugün, bir an önce bitsin de çalışmalara başlayayım diye dua ediyorum
canım seninle burada karşılaşmadım galiba daha önce, yazdıklarını görünce kendimi gördüm. ben de bir süre düşünmedim. 10 aydır düşünüyorum ama bu sefer de bebiş gelmiyorilk başlarda en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim, aileye zaten hiçbir zaman söylemeyeceğim. ama bu millete korunuyoruz demek, ve sanki bebek olmamasını kendi suçum ya da eksikliğim gibi görmek baskı oluşturdu bende. oysa ki hiçbirşey benim elimde değil. çalışıp da başarılacak bir konu değil ki sonra söylemeye karar verdim. ailece görüştüğümüz evli arkadaşlar var. henüz kimsenin bebişi yok. 2013 içinde falan planlıyorlar. onlarla paylaştım. bırakıyoruz korunmayı dedim. rahatladım sanki öyle olunca. ama tabi geçmişi bilmiyorlar.
aileme ya da eşimin ailesine söylemeyi hiç düşünmüyorum zaten. olunca, hatta kalp atışından sonra falan söyleyeceğim, Rabbim kısmet ederse...inşallah yakındır o günler
hayatım ben daha bi kaç aydır istiyorum bu aydan ümitliyim inşallah rabbim boş çevirip çok fazla aratmaz. ama dediğim gibi düşünmüyoruz dediğim halde kayınvalidem herkesin içinde bana seni jinekoloğa götürücem lafını bile kullandı düşün o ortamda kayınpederim ve kayınbiraderim falan da vardı ki o zaman gerçekten düşünmüyoduk utançtan kıpkırmızı oldum ne diyeceğimi bilemedim. bu aralar da bikaç aydır tutturmuş soğan suyu iç iyi gelir diye. neye iyi gelir diyorum bebeğe diyo düşün yani. o yüzden ben söylemeyi düşünmüyorum uzun sürerse bile bekleyişim.
Tatlım aklıma gelenleri tek tek saydım:Boswer,irmegan, güllümsün, asyaeren, ayvareceli, casper. İsimleri aklıma gelmeyenleri de dahil ettim
hayırdır yoksa 4. hamişimiz sen misin???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?