Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlaaar bi arkadaş sormuş ama kimse cevap vermemiş.son on günde çalışmalara devam ediliyomu?
benimde 11 günüm kaldı.baza kaldırma işlemine devam edeliimmi yoksa kasmayalımmı kendimizi boşu boşuna

ya tam bilmiyorum ama yap sen ne kaybedersin geç döllenme olur belki

kızlaaar bi arkadaş sormuş ama kimse cevap vermemiş.son on günde çalışmalara devam ediliyomu?
benimde 11 günüm kaldı.baza kaldırma işlemine devam edeliimmi yoksa kasmayalımmı kendimizi boşu boşuna
Döllenmenin tam bir tarihi yok ki. Yumurtlama döneminde şans çok yüksek ama diğer günlerde de ihtimal var.Boş geçmemek lazım

kızlar ben çıkıyorum biraz dinlenmem lazım bebeğim için. inadına mücadeleye devam. gülümsemeye umutlarımıza devam. hepiniz öpüldünüz.

kizlar nasilsiniz ben 4gun rapprluyum dun gece hastanedeydim serum takildi simdi evdeyim yatiyorum

evet canim iyi olmay cAlisiyoruz, kalp atislarina bakti o cok iyi bende iyi olmak istiyorum kizlr cok sagolun

geçmiş olsun canım dünden beri seni aryorum topiklerde merak ettim dikkat et canım kendine de bebişe de üzme kendini o da üzülmesin.

ben kimseye söylemedim düşünüyoruz diye bi tek siz biliyosunuz. söylemediğim halde başımın etini yiyolar çünkü. bi de söylesem olmazsa benden çok araştırıcaklar şu dr a git şunu ye şunu iç diye içimi yiyecekler. düşünmüyoruz diyorum soranlara.

Boswer nasılsın canım, kendini nasıl hissediyorsun? yazmıyorsun buraya artık Sabah senin de adını söyleyerek dua ettim.İnşallah kabul olur

herkese merhaba

bugün de bir uğrayayım dedim kızlara, reglimin 3. günü bugün, bir an önce bitsin de çalışmalara başlayayım diye dua ediyorum

canım seninle burada karşılaşmadım galiba daha önce, yazdıklarını görünce kendimi gördüm. ben de bir süre düşünmedim. 10 aydır düşünüyorum ama bu sefer de bebiş gelmiyor ilk başlarda en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim, aileye zaten hiçbir zaman söylemeyeceğim. ama bu millete korunuyoruz demek, ve sanki bebek olmamasını kendi suçum ya da eksikliğim gibi görmek baskı oluşturdu bende. oysa ki hiçbirşey benim elimde değil. çalışıp da başarılacak bir konu değil ki sonra söylemeye karar verdim. ailece görüştüğümüz evli arkadaşlar var. henüz kimsenin bebişi yok. 2013 içinde falan planlıyorlar. onlarla paylaştım. bırakıyoruz korunmayı dedim. rahatladım sanki öyle olunca. ama tabi geçmişi bilmiyorlar.

aileme ya da eşimin ailesine söylemeyi hiç düşünmüyorum zaten. olunca, hatta kalp atışından sonra falan söyleyeceğim, Rabbim kısmet ederse...inşallah yakındır o günler

Boswer nasılsın canım, kendini nasıl hissediyorsun? yazmıyorsun buraya artık Sabah senin de adını söyleyerek dua ettim.İnşallah kabul olur

İyiyim canım..

Sizleri okuyorum arada ama yazmıyorum..Bu ay ümitlenmek,sabırsızlanmak istemiyorum..O yüzden lafınıda etmiyorum pek...

Saolasın canım inşallah duaların kabul olur bizlerde bu heyecanları yaşarız..

Tatlım aklıma gelenleri tek tek saydım:Boswer,irmegan, güllümsün, asyaeren, ayvareceli, casper. İsimleri aklıma gelmeyenleri de dahil ettim

şekerim sogan suyunu da dahil eder misin? beklemedeyim 10 gün var bata:18:

acemi peri rabbim dualrini kabul etsin

sogansuyu serum takilditan sonra daha iyi oldum halsiz dustuk ilac verdi yarin alcam 4gun rapor aldim patron bozuldu gidemedigim icin moralimi bozdu bu arada telefondanvyazmak cok zor bilgisayrim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…