Ilk çocuğunu düşünenler...

Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Beklemede
boswer Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede

evet listeye gel bana yazın dedim sallamadınız beni bende geçmiş sayfalardan baktım
kaçırdığım varsa söleyin hergün akşam ve sabak kapanışıda açılışıda bu listeyle yapıcam gelsin bebeler
hayda bre

acemi peri rabbim dualrini kabul etsin

sogansuyu serum takilditan sonra daha iyi oldum halsiz dustuk ilac verdi yarin alcam 4gun rapor aldim patron bozuldu gidemedigim icin moralimi bozdu bu arada telefondanvyazmak cok zor bilgisayrim bozuk

aman boşver patron milleti hepsi aynı sanki sen gitmeyince şirket batacak ole bir his uyandırmaya bayılıyolar

şekerim sogan suyunu da dahil eder misin? beklemedeyim 10 gün var bata:18:

sdtive i de dahil edelim mi? benim bat 29 ekim...

sogansuyu, yeniymiş senin denemelerin daha, umarım uzun sürmez bekleyişin. k.validen de sizden hevesliymiş vallahi. inşanların yatak odalarına neden karışıyorlar anlamıyorum...herkes işine baksa ya! ben biraz gözlerini korkutuum galiba k.validemin, 2 buçuk yıllık evliyiz, pek lafını etmedi henüz. bir kez yeğenim olduğunda sen de seneye yaparsın demişti, kızmıştım ama çok sık söylemediği için birşey dememiştim

acemi peri rabbim dualrini kabul etsin

sogansuyu serum takilditan sonra daha iyi oldum halsiz dustuk ilac verdi yarin alcam 4gun rapor aldim patron bozuldu gidemedigim icin moralimi bozdu bu arada telefondanvyazmak cok zor bilgisayrim bozuk

boşver canım patronu önemli olan sağlığınız. patronlar onu değil işi düşünür takma kafana iyi olun yeter ki sen de bebiş de.

ayy çok özendim bebek geliyo yazılarına benim karşıma da bebek geliyo yazdırmayı nasip etsin allahım.. saol canım allah yüzümüzü güldürsün inşallah..

idrar testi yaptım şimdi negatif çıktı belki silik de olsa çıkar diye ümitlenmiştim ama yok çıkmadı. adete 10 gün kala çift çizgi gören var mı?

hep beraber inş.
sdtive acemiperi seni dularına ekler ama önce ben listeye ekledim bakalım 4. hamişimiz kim hadi bakalım başlasın çalışmlar

idrar testi yaptım şimdi negatif çıktı belki silik de olsa çıkar diye ümitlenmiştim ama yok çıkmadı. adete 10 gün kala çift çizgi gören var mı?

ya sen ne sabırsız çıktın dur adeti geçiyo insanların çıkmıyoda kanda falan çıkıyo yavaş git gülüm azcık

ya sen ne sabırsız çıktın dur adeti geçiyo insanların çıkmıyoda kanda falan çıkıyo yavaş git gülüm azcık

iki ay önce bu forumda açtığım ilk konu çok sabırsızım dı şekerim:18: engel olamıyorum kendime. predictore o kadar para saydım diye kıyamıyorum şimdilik ona bakalım. ucuz testlerden yaptım..

aman boşver patron milleti hepsi aynı sanki sen gitmeyince şirket batacak ole bir his uyandırmaya bayılıyolar

evet sinir etti beni bosverdim bende sabah 1.5 aksam ayakda 1.5 saatini yolda geciren benimkimsenin umrunda degilim beni merakettigi icin degil napiyorum diye ariyor bende yedim

çok erken yapmışsın canım yaaa..bebiş daha rahme yeni yeni yerleşiyordur, çıkmaz ki idrarda. kanda bile çıkmaz...
hakikaten sabırsızsın

hep beraber inş.
sdtive acemiperi seni dularına ekler ama önce ben listeye ekledim bakalım 4. hamişimiz kim hadi bakalım başlasın çalışmlar

tamam teşekkürler benim çalışmalar haftaya pazartesi ancak başlar. reglim haftasonu ancak biter çünkü

olsun cnm sonuçta bu liste sürekli değişecek inş. 4. olmazsında 5. olursun sende

olsun cnm sonuçta bu liste sürekli değişecek inş. 4. olmazsında 5. olursun sende

eşimle yaz bebeği istemiyoruz diyorduk, ama geçen zamanda öyle bir noktaya geldik ki, ne zaman doğarsa doğsun, yeter ki sağlıklı, eli yüzü düzgün, hayırlı bir evlat olsun... ama önümüzdeki iki ay akışına bırakmaya karar verdik. pek yumurta peşinde koşmamayı planlıyoruz. inşallah kafamız rahat bir şekilde birlikte olabiliriz

umarım herşey istediğin gibi olur

kızlar ya ben şimdiye kadar kahvaltıdan akşam yemeğine kadar hiç acıkmazdım hiç iştahım yoktu ama bu sıralar sürekli bişeyler yeme derdindeyim acıkıyorum sürekli bu da mı psikolojiktir yaaa:26:

ben çıkıyorum kızlar çok memnun oldum hepinizi tanıdığıma. iyi akşamlar herkese hoşçakalınn

evet canim iyi olmay cAlisiyoruz, kalp atislarina bakti o cok iyi bende iyi olmak istiyorum kizlr cok sagolun

Maşallah diyeyimde önce.Ne güzel bişey kalp atışlarını duydun mu? Canım benim zordur tabi anne olmak kolaymı. İnşallah okadar zor geçmez.
Bir doktor sabah bulantıları için yatağın yanına cubuk kreker bırakın yataktan kalkmadanda biraz yiyin öyle kalkın demişti. belki sabahları bir faydası olur

Ellerine sağlık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…