- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.081
günaydın kızlar :)
taliha üzülmek yok önünüzdeki maçlara bakıcaksınız aynen devam..
kızlar ya 1 haftadır gribi atlatamaddım öksürük nöbetleri geçiriyorum biraz önce de nefessiz kaldım çok korktum geçti şimdi iyiyim ama nasıl geçer bu öksürük ilaç da alamıyorum nolur nolmaz diye. valla bebiş yoksa da boşu boşuna çekiyosam diye de düşünüyorum ama napiyim ümit işte fakirin ekmeği..
Mesaj sayın arttıkça rütben de artıyor canımkızlar papatyaydım nilüfer olmuşum neden değişiyo bu çiekler papatyayı sulamadım da soldu mu yoksa
kızlar papatyaydım nilüfer olmuşum neden değişiyo bu çiekler papatyayı sulamadım da soldu mu yoksa
geçmiş olsun canım. hırıltılıysa öksürüğün siyah turpun içini azıcık oy ve içine bal dök alabildiği kadar, ve bir bardağa oturt bırak öyle beklesin.
içindeki bal turp suyu ile süzülüp bardağa akacak. çok iyi geliyormuş. hırıltılı öksürük içinmiş. bi denersin.
Mesaj sayın arttıkça rütben de artıyor canım
günaydınn hanımlarr.. bebişlere bir gün daha yaklaştık :))
saol canım deniycem inş.
demek burda da var o hiyerarşi ast üst falan. neyse
son 9 gün
hadi bakalım
gerçi sen erkenden testi yaptın ama sabırsız seni
bu arada dün burda o kadar konuştum bugünü boşgeçmiycem diye akşam grip sağolsun saat 9 buçukta ben uyuyakalmışım:18: bitti artık bu ay çalışma emekliliğimi bile isteyebilirim o derece:)
günaydın hanımlaaar
dün hamile bir arkadaşım beni rüyasında hamile görmüş, ne dersiniz çıkar mı bu ay
yavaş yaş kaç ki ememklilik falan
günaydın hanımlaaar
dün hamile bir arkadaşım beni rüyasında hamile görmüş, ne dersiniz çıkar mı bu ay
inş. cnm belkide bu bir işaret adetine kaç gün var?
26:)
neye yorarsan öyle çıkarmış canım biz hamileliğine yoralım hayırlısıyla da öyle çıksın..:)
26:)
neye yorarsan öyle çıkarmış canım biz hamileliğine yoralım hayırlısıyla da öyle çıksın..:)
gamze hiç uğramamış bayanlar
bugün ayın 4 ü
1 gün kaldı gamze nerdesinnnnnnnnnnnnn
gamzenin internette sorun varmış belki doktora girmiştir diye aradım. internet gelince girecem dedi. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?