- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.061
aman boşver patron milleti hepsi aynı sanki sen gitmeyince şirket batacak ole bir his uyandırmaya bayılıyolar
idrar testi yaptım şimdi negatif çıktı belki silik de olsa çıkar diye ümitlenmiştim ama yok çıkmadı. adete 10 gün kala çift çizgi gören var mı?
çok güzel olmuş...
Tabi ki de eklerim. 3 gün sabah namazında, 3 gece de kalkabilirsem teheccütte dua edeceğimşekerim sogan suyunu da dahil eder misin? beklemedeyim 10 gün var bata:18:
Amin canım. Sen kendine dikkat et boşver patronu falan.acemi peri rabbim dualrini kabul etsin
sogansuyu serum takilditan sonra daha iyi oldum halsiz dustuk ilac verdi yarin alcam 4gun rapor aldim patron bozuldu gidemedigim icin moralimi bozdu bu arada telefondanvyazmak cok zor bilgisayrim bozuk
evet sinir etti beni bosverdim bende sabah 1.5 aksam ayakda 1.5 saatini yolda geciren benimkimsenin umrunda degilim beni merakettigi icin degil napiyorum diye ariyor bende yedim
deme öyle deme :))
pardon cnmmmmmm
sözüm meclisten dışarı
maalesef benim ki felaket ötesi bişey o açıdan
:) Manyak insanlar var canım. böyle egolarını tatmin ediyorlar. sadece kendini düşünen insanlar var ne yazıkki. kendi işi olsun da.. kimin üstüne bastığı önemli değil.
evet ole cnm
ya acayip midem bulanıyo şimdi mutfağa inip bişey yedim bastırsın die ama yok
ya bir bardak çay içtim mahvetti beni nerden içtim bilmiyorum ki
valla benimde bulanıyor ne yalan söylim.. hamişlerin arasında kaldık ondandır
biraz soğuk su iç ben öyle yaparım. kendime geliyorum. çok soğuk içme tabi..
ya işte iş yerinde bu saatte çay içmeyecen
bütün gün içiyorum zaten
genlede taze olur cayımız ama neden bilemdim
içtikten sonra bir bulandı anlatamam sana
ama iyiyim şimid ibraz kocamı bekliyorum beni alacak ofisten sonra eve gidecez bakalım
akşamı beklemişse bozar mideni. Bittimi mesaii :))
kızlar ben dün akşam yaptım test negatif çıktı.yarında gelir kırmızılar
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben dün akşam yaptım test negatif çıktı.yarında gelir kırmızılar
Günaydın herkese
Bu sabah yine dua ettim. Bu ay bereketli olur inşallah
günaydın kızlar :)
taliha üzülmek yok önünüzdeki maçlara bakıcaksınız aynen devam..
kızlar ya 1 haftadır gribi atlatamaddım öksürük nöbetleri geçiriyorum biraz önce de nefessiz kaldım çok korktum geçti şimdi iyiyim ama nasıl geçer bu öksürük ilaç da alamıyorum nolur nolmaz diye. valla bebiş yoksa da boşu boşuna çekiyosam diye de düşünüyorum ama napiyim ümit işte fakirin ekmeği..
evet canım yapcak biş yok...bende öyleyim canımm balgam bir tıtıkıyor benide 2 saat ugraşıyorum.dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?