Ilk çocuğunu düşünenler...

inş. cnm sende çalışmlar nasıl gidiyo
17 ekimede az kaldı sayılır

dün çook yorgunduk valla.. :)) pas attım eşime hadi eve gidelim daha çalışacaz dedim. bu neya hergün mü cocuk yapılır dedi. benimde canıma minnet valla ondan önce ben uyuya kalmışım zaten heheheh... :))

dün çook yorgunduk valla.. :)) pas attım eşime hadi eve gidelim daha çalışacaz dedim. bu neya hergün mü cocuk yapılır dedi. benimde canıma minnet valla ondan önce ben uyuya kalmışım zaten heheheh... :))

ya sorma bazen ole oluyo ki normalde eşimin beni kovalamsı lazım yani oyleydi eskiden şimdi ben onu kovalıyorum sapık oldum çıktım valla
ama bole de tadı tuzu olmuyo görev gibi oluyo ikizimd mutsuz oluyoruz
eşim aşk işi bu
ne ole görev gibi istemiyorum dio hem hak veriyorum hemde sinir oluyorum

aslında bu ay ben de çok sıkıldım bu göreve dönme olayından. eskiden hep istemeyenken şimdi istenmeyen gibi hissediyo insan. onlar da haklı tabi bana bile zor geliyo artık her gün her gün bi de öyle yarım saat 45 dk uzanıp öle yıkanıyodum sonra grip oldum

cnm benim napalım
zafere giden yolda çekilen acı mubahtır
yapacak bişey yok
ben de ole sapıkta oldum diyorum kendime
ama napıyım öbür türlüde tembelleşiyo insan yanı
zaten yoğun çalıyoruz ole oluyo işte nadir nadir
bu iş için sık sık olması lazım

bizde 1aydır bebek düşünüyoruz çalışmalara başladık henüz verim alamadık..Aslında reglimde gecikti testte yaptım ultrasonada girdim ama yok bebiş henüz=/

arkadaslar size bisey sorcam acık acık aslında farklı bi yerde daha sordum ama bide sizlere sorayım 6yıllık evliyiz biz ben hiç korunmadım eşimde korunmadı hani vur kaç yöntemiydi hep..herhangi bi sekilde düşük veya kürtajda olmadım herseyimde çok normal rahim yumurtalıklar falan eşimdede sorun yok sizce bnm hemen çocuğumun olması gerekmiyormuydu yani neden şimdi negatif çıkıyorki sonuç çok üzülüyorum ben =(

cnm benim senin yumurtalama günlerinden olabilir
yani yumurtanın oluşması ve çatlaması en uygun olduğun zaman bebek için muhtemelemen ikinizdede bir sorun yoksa siz o zaman aralığını kaçırdınız
sen bundan sonra senin adetinin 11. ve 17. günleri arasında çalışmaları yogunlarştırın
hatta kk'da bunu nasıl hesaplayacağın var ona göre eşinle gün aşırı birlikte ol

zaten eşlerde bişey yok ve bir yıl bebek olmuyosa doktorlar buna sebebsiz infilite diyolar ve ole tedavi ediyoler
bide bir kere daha dur 1 ay ne
olur inş. koca bir 1 sene var onunde eğer bir sene olmazsa o zman yedinden gidin doktora

bak bu adresten http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/portal...rihi-hesaplama ovulasyonunu hesapla
yada eczanelerde satılan ovulasyon testlerini kulln

Son düzenleme:
Ortada bir sorun yokken bile bebek olmayabiliyor. Ben de tüm testlerimi yaptırdımeşimde. Herşey normaldi.Ama 4 ay çocuk olmadı. 4.ayda kavuştum bebeğime Kendine biraz zaman ver bence

Adam haklı canım :)) biz normaldede birbirimizi kovalamıyoruz aslında. :)) herşey bebiş için...

:)) yapacak bişey yok..

Adam haklı canım :)) biz normaldede birbirimizi kovalamıyoruz aslında. :)) herşey bebiş için...

ama napalım cnm yapacak bişey yok
onlardn o spermleri almak zorundayız
onlarda kendini naza çekmesinler
istemesin başından gitmez
istersin pas vermez
ben ne zaman regli olsam beni yiyo ne zman bitecek ne zaman bitecek die
bitiyo bu seferde yanıma yaklaşmıyo anlamadım ki ben

hayatım bir kadının hamile kalabilmsesi koca ayda 1 günmüş biliyormuydun? bende yeni öğrendim bu yüzden haksızlık yapma kendine :)) çatlayan yumurtanın ömrü 1 günmüş.. ilginç.
mesela biz korunduk ama korunmasaydık ta çalışmadan hamile kalamam zor. biz öyle pek sevişken bir çift değiliz. ayda 2 kere belki birlikte oluruz. şimdi böyle bir durumda hamile kalma olasılığını hesaplarsak işimiz zor.. :)
bu nedenler yumurtlama zamanlarını takip ederek gün aşırı birlikte olman lazımki ihtimal yükselsin. Yani bu ay olmazsa bizim için halimiz harap.. tekrar böyle ısırarlı çalıırmıyız bilemiyorum yanii :))

aynen ya ben de onu anlamadım reglken her gün soruyo bitmedi mi daha diye şimdide her gün mü çalışıcaz bu ne böyle diyo. bi de bi öğrenmiş sperm kalitesini onunla vuruyo beni. haftada 3 gün olmalıymış sperm kalitesiz olurmuş falan diyo

ya aynen gülermisin ağlarmısın
asya erenin dediği gibi yumurtanın çatlaması ve ömrü bir gün olunca bende bunu öğrenince eşime söledim bak bole bole o gün çok önemli falan die
onuda duydu ya o gün yapalım ne günse dio ne bilim ben ne gün
şaka gibi bir kocama var asyacım bizde sizin gibiyiz ayda 2, 3 5 olursa o ay bizim için verimli

ay penguenler geldi aklıma.. :)) penguenler için çakıltaşı önemliymiş (yavruları için). çakıl taşlarını erkek penguenlerden alabilmek için kur yapar kandırırlarmış. onlara benzedik sanki... :))

ben zaten çalışmalara başlamadan önce doktora kontrole gittim canım regli bitiyorya bittiği tarihten itibaren 12gün saydım 12. 13. 14. 15. günler en verimli günler..Ayrıca birçok yazılanı yanlış buldum arkadaslar hadi çocuk yapalım diye hergünde çalışılmazki doktorlar bile bu sürecte 4 günde 1i uygun görürki erkekte dinlenmeli çünkü biraz sperm sayısı önemli..

hahah hadiya bende kendimi yalnız hissediyordum bu konuda. demek tek değiliz :))

aaa gercektenmı bı bakım canım yaaaıns bızımde olaolur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…