- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.121
ben zaten çalışmalara başlamadan önce doktora kontrole gittim canım regli bitiyorya bittiği tarihten itibaren 12gün saydım 12. 13. 14. 15. günler en verimli günler..Ayrıca birçok yazılanı yanlış buldum arkadaslar hadi çocuk yapalım diye hergünde çalışılmazki doktorlar bile bu sürecte 4 günde 1i uygun görürki erkekte dinlenmeli çünkü biraz sperm sayısı önemli..
aaa gercektenmı bı bakım canım yaaaıns bızımde olaolur yaa
hahah hadiya bende kendimi yalnız hissediyordum bu konuda. demek tek değiliz :))
4 günde 1 mi? doktorum günaşırı demişti.. hergün olmasına gerek yokmuş. Ben de bir yazı okumuştum 5 günden fazla birlikte olunmuyorsa erkekteki sperm kalitesi düşüyormuş. yani aslında en fazla 5 gün ara verilmeliymiş normal hayatta. çocuk için çalışıyorsan 1gün var 1gün yokmu ki şans artsın. valla doktor yalancısıyım ben :))
ben de varım tek değilsiniz:) ama kocam benim kadar tembel değildi sürekli yanaşır genelde ben üşenirim o saatte kalk yıkan falan uykuma çok düşkünüm bu ay o yüzden şaşırıyo bana vur dedik öldürdün diyo
yok yok tek değilsin bizde varız ::))))))))))
arkadaslar valla bende doktorumun söylediğini söylüyorum..kendisi profesör doktor aile boyu jinekoloğumuz diyebilirim .. Mesela bakın ben ona birşey daha sormuştum ilişkiden sonra ayaklarımı yukarı kaldırayımmı sansım artarmış herkes öyle diyor dedim =) O da güldü; o kadar tecavüz magduru hamile kalıyor kadıncaz ormanda ya tecavüze uğramışken birde bebeğim olsun deyip ayağını ağacamı yaslıyor dedi =) Neyse işte ilişki sonrası uzan hemen kalkma bir yarım saat falan idrara çıkma herseyine normal devam et dedi bizim zaten normal hayatımızdada ilişki sürecimiz ya 2günde birdir yada 3günde 1.. aynı düzende devam ediyoruz işte ama olmadı bebişimiz daha ben çok hevesliydim hemen olur diyodum şimdide korkuyorum ne yalan söyleyeyim
bizim adamların kafaları aynı gülümsüncüm. hele bide maç tutkunluğu varsa tamam... bazen o yuvarlak cisimi kıskanıyorum.. böyle aşk,tutku, şehvet, ihtiras ne varsa onunla yaşıyor bu adam benle değil.. :? neyse aralarını açıyorum yavaş yavaş...
şimdi yazdıklarınızı okyodum bayanlarr
aklıma neler neler geldii
herkes başka bişey sölüyo
kimsii ayda 1 gun hamilelik şansın var dio
kimisi 1 hafta falan kimisii yumurtan cortladımı
kimsi yumurtadan öncede yapın içerde canlı sperm kalır diolar
ne iş anlamadım beynim döndü
ayrıca regl bitiminden değilde regli bşlangıcından hesalanıyo die biliyorum ben yumurtlamanın
ovulasyon testlerinde bile regl 1. gununden bakmaya başlıyolar
yanlışmı biliyorus yaaa
ne alengirliymiş
yok cnm doğru biliyosun regli olduğun günden itibaren sayacan
bazısı 14 gün bazısı 12 dio en son benim doktorumda
regli oluna say 11 gün dedi
o haftayı yanı 11. gün ile 17. gün aralağını verimli geçir bir gün birlikte olun bir gün dinlenin dedi rahim yorulmasın die dedi ole yanı
dedi dedi olud biraz idare at artık
anacım her kafadan farklı bi şey cıkıyo
her doktor başka bişi sölüyo napıcamızı şaşırdık desem yeridir
gecen hafta bı dolu bi boş gecirdim fıoosss çıktı
bu ayda haftayı full gecirdim bide böle deniyim dedim bakalım
13 gun sonra belli olur işe yaradımı yaramadımı
valla bende senin gibi biliyorum benim doktorda ole dedi bir gün ya ertesi gün dinlen rahimin için dedi
ole kocan dinlensin falan demedi yani
ya asya ondan demekki 15 günde bir yaparsak olurmu hiç bak 5 gün sonra sperlerde niyeti bozuyomuş
herifimi daha da sıkışturmalıyım
bekle kocacım beni yandın sen
ee napcan ole herkes yoğurdu başka yiyo
sen bekle bi 13 gün sonucuda yaz bize
valla ben demiştim geçen aylarda. 5 günde bir olmak lazım biz 15 günde bir birlikte oluyoz hamile kalamam bu şekilde dedim. hiç değişmedi.. bu benimtepem atınca değişti çalışıyor valla.. bu ay bebiş olmazsa bu istikrarın olacağını düşünmüyorum...
valla ben demiştim geçen aylarda. 5 günde bir olmak lazım biz 15 günde bir birlikte oluyoz hamile kalamam bu şekilde dedim. hiç değişmedi.. bu benimtepem atınca değişti çalışıyor valla.. bu ay bebiş olmazsa bu istikrarın olacağını düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?