- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.141
cnm moralını bozmak istemiyorum ama ortada birşey yokken bile insanlar yıllarca uğraşabiliyor
sen sabırlı olup çalışmlarına devam edeceksin yapacak bişey yok
yapacağın en büyük şey ise sağlıkla ilgili bir sıkıntı yoksa oluruna bırakıp strese girmemek
çünkü streste etkiliyo herşeyi etkilediği gibi
sabır cnm sabır bak zeynep 41 10 yıldır ben 2,5 yıldır uğraşıyoruz daha ilk aydan bu kadar dertlenme
olur inş.
10yıl ve 2,5 yıl mı =S Allah mübarek günde hakkaten sabır versin =S çok çok üzüldüm..yanlış anlamayın beni sakın ama ben ciddi sabır noksanı olan biriyim hemen hersey olsun bitsin isterim,,paranoyaya bağlarım işte böyle bişeyler ters gidincede =/ ne diyeyim yaaa inanın haklısınız iyiki bu foruma üye olmuşum çok mutlu oluyorum sizlerle konuşunca
Gün aşırı ilişki lazım kızlar. Spermler 48-72 saat canlı kalabiliyor. Yumurta çatladığında rezervlerde sperm olmalıki döllenme olsun
Gün aşırı ilişki lazım kızlar. Spermler 48-72 saat canlı kalabiliyor. Yumurta çatladığında rezervlerde sperm olmalıki döllenme olsun
bayanlar şimdi gamze ile konuştum modemi patlamış neti yok ondan giremiyo nete
bir sıkıntı yok annemizde bebeğimizd gayet iyi
hahahah =) yaaa komik bişey dicem size şimdi biz 1aydır deniyoruz ya hani benim eşim artık bana kızmaya başladı ne zaman adama yanaşsam sen beni kullanıyosun kobaymıyım ben diyor =) birde uygulamalı çocukla akışında olan çocuk ona göre farklıymış =) Aşkla tutkuyla yapılırsa daha iyi olurmuş hahahah =)
hahahah =) yaaa komik bişey dicem size şimdi biz 1aydır deniyoruz ya hani benim eşim artık bana kızmaya başladı ne zaman adama yanaşsam sen beni kullanıyosun kobaymıyım ben diyor =) birde uygulamalı çocukla akışında olan çocuk ona göre farklıymış =) Aşkla tutkuyla yapılırsa daha iyi olurmuş hahahah =)
ya gamze hamile miydi? son 2 gün diyodu dün ben de beklemede sanıyorum onu?
o da iyiymiş:) bakış açısı işte:))
hayır cnm hamile :)
sadece onun bir sıkıtısı vardı yarın doktora gidecek
yarın gebeliğinin devamı yada sonlanması belli olacak
o yüzden o gün sayıyodu
inş. bebeği sağlıkla doğacak
Zamanı gelmemiş demek ki. Kimisi var hemencecik hamile kalıyor. Kazara hamile kalan,spiralle hamile kalan var. Bir de yıllarca uğraşanaman hayırlısı be cnm herşeyi düşün düşün mal olduk yemin ederim
olucaksa olur valla rezerve falan bakmıyo
milettemi bir sıkıntı var bizdemi anlamadım gitti
:))))) ben geldiiimmm. şükür kavuşturana. bahçenin çiçekleri çoğalmış kızlar.
özledim sizi.
Zamanı gelmemiş demek ki. Kimisi var hemencecik hamile kalıyor. Kazara hamile kalan,spiralle hamile kalan var. Bir de yıllarca uğraşan
Kısmet. Ne gelirse Mevladan.Boynumuz kıldan ince
Önce çok büyük aşkla yapıyorsun. Zaman geçip de bebek olmayınca bir de şunu deneyelim moduna giriyorsunhahahah =) yaaa komik bişey dicem size şimdi biz 1aydır deniyoruz ya hani benim eşim artık bana kızmaya başladı ne zaman adama yanaşsam sen beni kullanıyosun kobaymıyım ben diyor =) birde uygulamalı çocukla akışında olan çocuk ona göre farklıymış =) Aşkla tutkuyla yapılırsa daha iyi olurmuş hahahah =)
inşallah ya bak şimdi nasıl sevindim ben de onu denedi adetini bekliyo sanıyorum son 2 falan dedikçe ne bileyim.
:))))) ben geldiiimmm. şükür kavuşturana. bahçenin çiçekleri çoğalmış kızlar.
özledim sizi.
hoşgeldin sorma kalabalıkştık baya
listeyi ekleyimde gelenlere bak ordan
Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Beklemede
boswer Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
canım hoşgeldin ben hamile olduğunu bilmiyodum senin son 2 gün diye batı beklediğini sanıyodum çok sevindim hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah:)
hoş buldum canım. sağol. işte kaldı 1 gün. bu zor sürecimi işte bende sizlerle atlatmaya çalışıyorum. insanın taşıdığı canın kendini zehirleyebileceğini bilmesi ağır bir durum.
hayırlısı bakalım. 1 günümüz var sadece bu kez azıcık dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?