Ilk çocuğunu düşünenler...

kasığımın tam ortasında sanki bişey seğiriyor. atıp duruyor birşey tık tık. acaba kürtajdan mı.
hiç olmamıştı

umarım çok beklemem teşekkürler.:79:
gamze peki sen de benim gibi yeni evli misin ve bebek istiyomusun, ben hiç korunmayayım diyorum, umarım her şey yolunda gider..

ilk çocuğu düsüneli yıllaarrrr yıllar oluyo ... ! ??

Son düzenleme:
umarım çok beklemem teşekkürler.:79:
gamze peki sen de benim gibi yeni evli misin ve bebek istiyomusun, ben hiç korunmayayım diyorum, umarım her şey yolunda gider..

yok gülüm ben 4 yıl oldu evleneli. çocuk düşünmeye daha yeni başlamıştık.
bebek istemezmiyim herşeyimi feda edecek kadar istiyorum. korunma istiyorsan. hele hap hiç kullanma derim.
yaş ilerledikçe daha zor oluyor.
dün doktorum bana bir iki ay içinde gebe kalmamı önerdi. acelem var benim.

10 aylık evliyiz artık bebek yapmaya karar verdik hatta folik asit kullanımına başladım,,inşallah yakında hamileyim haberini yazarım buraya =))

Son düzenleme:
evet bayanlar anca dönebildim
bu arada gamze boswer bende kıvırcığım
joleleyip çıkıyorum seviyorum ben kıvır kıvır

çok yorucu oluyordu bana hayatım. çok uzun benim saçlar. kociş öyle seviyo:)
uzun saçtada keçe gibi oluyor uçları gün içerisinde. dayanamadım ben. bir cesaret yaptırdım.

benim saçlar yıkanınca dalgalı ama kuruyunca saçma sapan bir şekil alıyor..Jölelesem bile tutmuyor şöle..O yüzden düzleştirici kurtarıyor beni

çok yorucu oluyordu bana hayatım. çok uzun benim saçlar. kociş öyle seviyo:)
uzun saçtada keçe gibi oluyor uçları gün içerisinde. dayanamadım ben. bir cesaret yaptırdım.

valla cnm aslında kıvrıcığı çok güzel saçlarımın yani öyleydi ama benim kafamın yarısı beyaz olduğu için sürekli boyatıyorum
oda saçları mahvatti
ee önceden kızldım
sonra kocam kahverengi ol dedi saçlar bide açılınca ifla olmadı kıvırcığı falan bozuldu
bende hep topluyodum
o ara ama sonra kesitrdim toplandı
şimidi iyi yine arada düzleştirici kullanıyrum
ama ben normalde dalgayı seviyorum
fönu bile dalgalı çektiririm

kızlar dün akşam test yaptım 2. çizgi çok ama çok silik gözle çok net seçilmiyo bile ışıkta biraz görülüyo bat 13 eylül. pozitif demek değildir heralde değil mi?

kızlar dün akşam test yaptım 2. çizgi çok ama çok silik gözle çok net seçilmiyo bile ışıkta biraz görülüyo bat 13 eylül. pozitif demek değildir heralde değil mi?

pozitif demektir diye kullanıyorum oy hakkımı.
doktor 2. çizgi silik çıksa bile gebesiniz demektir demişti çünkü::)))))))))))))))

neden olmasın silik te olsa pozitif olur diolar
sen bi kan yaptır
idrarda o kadar çıktıysa eğer kanda kesin
çıkar sabırsız seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…