- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.941
ben hep uygulatırım artık. çok rahat ettim valla. röfleden yanmış saçlarım kendine geldi.
ben 32 yaşındayım canım.
30 yaş üstünde 2 yıl değil sadece 6 ay bekleniyor hayatım.
30 yaş altı evet 1 yıl.
30 yaştan sonra üreme yavaşlıyor çünkü.ilk ilişkiden sonra regl yaklaşınca olabiliyor o ağrılar. biraz ağrılı olacak sanırım.
kasığımın tam ortasında sanki bişey seğiriyor. atıp duruyor birşey tık tık. acaba kürtajdan mı.
hiç olmamıştı
umarım çok beklememteşekkürler.:79:
gamze peki sen de benim gibi yeni evli misin ve bebek istiyomusun, ben hiç korunmayayım diyorum, umarım her şey yolunda gider..
benim bazen vajin ağrır..Bazen dediğin gibi seğirme olur...Oluyor bunlar. Merak etme..
ben de bebeği almadılar mı acaba diye düşündüm. ilk kez seğirdi böyle
10 aylık evliyiz artık bebek yapmayı düşünüyoruz hatta folik asit kullanımına başladım,,inşallah yakında hamileyim haberini yazarım buraya =))
evet bayanlar anca dönebildim
bu arada gamze boswer bende kıvırcığım
joleleyip çıkıyorum seviyorum ben kıvır kıvır
evet bayanlar anca dönebildim
bu arada gamze boswer bende kıvırcığım
joleleyip çıkıyorum seviyorum ben kıvır kıvır
10 aylık evliyiz artık bebek yapmayı düşünüyoruz hatta folik asit kullanımına başladım,,inşallah yakında hamileyim haberini yazarım buraya =))
çok yorucu oluyordu bana hayatım. çok uzun benim saçlar. kociş öyle seviyo:)
uzun saçtada keçe gibi oluyor uçları gün içerisinde. dayanamadım ben. bir cesaret yaptırdım.
kızlar dün akşam test yaptım 2. çizgi çok ama çok silik gözle çok net seçilmiyo bile ışıkta biraz görülüyo bat 13 eylül. pozitif demek değildir heralde değil mi?
kızlar dün akşam test yaptım 2. çizgi çok ama çok silik gözle çok net seçilmiyo bile ışıkta biraz görülüyo bat 13 eylül. pozitif demek değildir heralde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?