Ilk çocuğunu düşünenler...

son bat tarihine göre belirleniyor gülüm. şu aralar sizden bir hamiş haberi alırsam çok mutlu olucam. inş öyledir.
bak o zaman senin kocişin bütün planları nasıl değişiyor. :)))

inşallah canım.. dün yine konu açıldı. nasıl olacak diye.. Allah dedim başa sarıyoruz, sinirlenme tepki verme dedim kendime... :))
sonra ben yine pozitif konuşmaya çalışıtım yine..
bak iş hiç bitmeyecek, şimdi ertelersek gelecek sene daha zor olacak, 2-3sene geçecek, benim yaş ilerleyecek filan filan...
Çok şükür ki doğru söylüyorsun biz yaptık yaptık yoksa zor dedi... Allahımmmm sen kullarını şaşırtma!!! :)))

ne güzel. bak oda anlayacak artık. inş inş inş sen hamiş sindirrrr. allah ımmmm nooolur
o zaman bende amuda kalkıcam:)))

Son düzenleme:

oh çakkıdı çakkıdı çok güzellllllllllllll
adam moda giriyo gözün aydın bebeğim

benim saclarimda dumduz kizlar duzlestiriciye gerek kalmiyor masayi cok seviyorum cok uzadi esimde uzun sac seviyor

kızlar dün akşam test yaptım 2. çizgi çok ama çok silik gözle çok net seçilmiyo bile ışıkta biraz görülüyo bat 13 eylül. pozitif demek değildir heralde değil mi?

hadi inşşaallah..:)) adetten birkaç gün önce yapılan testlerde doğruluk payı varmış. kan testi yap istersen 5 gün önceye kadar çıkabiliyormuş kanda. :))

ne güzel. bak oda anlayacak artık. inş inş inş sen hamiş sindirrrr. allah ımmmm nooolur
o zaman bende amuda kalkıcam:)))

ay inşallah canım. valla gün geçtikçe miden bulanıyor. psikolojik olarak hazırlanıyorum galiba :)) dün eşim bişey kaldıracam sen kaldırma diyor şimdiden :?
bilmeden hipnoz mu yaptım bu adama anlamadım ?? ilginççç ... :))

fazla hazırlanmakta iyi değil ya.. beklenti ne kadar yüksekse hayal kırıklığı da bir okadar oluyor..

Son düzenleme:
sogansuyu ins hammilesindir guzel haberlerini bekliyoruz

hadi inşşaallah..:)) adetten birkaç gün önce yapılan testlerde doğruluk payı varmış. kan testi yap istersen 5 gün önceye kadar çıkabiliyormuş kanda. :))

saolun kızlar ama ben çok kendimi kaptırıp ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemedim çünkü çok belirsiz bi çizgi var çok da inanasım gelmiyo o yüzden. birazdan gidip kan testi yaptırıcam yaparlarsa tabi randevusuz. devlet randevu istiyo özeller de 30-40 filan diyo bakalım. yaptıramazsam beklerim 2 gün sonra tekrar idrar testi yaparım dua edin ama nolur..:18:

Biz daha sabırsızız valla.. hemen isteriz

Kızlar bu yumurtlama döneminde yumurta akı gibi uzayan akıntı oluyormuşya,
benim 14. gün gibi gelmişti ama dün tuvaletteyken dikkatimi çekti tekrar yoğun bir şekilde aynısı oldu. benim 9 gün filan kaldı bat tarihine anlamadım bişey.
yani tekrar yumurtlama mı oluyor yoksa böyle bir akıntı normalmi? ya da öncek yanlış alarmıydı?
anlamadım hiç bişey

valla cnm soğan suyu uçtu gitti inş. güzel haberle gelir
asyada galiba bu ay tuturacak
sen zaten sakın çalışmlara ara verme
bi ben kaldım ya kocayla aramızda bozuk tam zamanından küstük ya herifle of of

:) senin kociş le barışınca sevgi patlaması olur.

Bu aralar en çok duacınızım :)

bak ya nasıl sabrettin ben seni uçtun gittin sandım
ama merakta bırakma bizi
en kısa zamanda tekrarlatestini

Biz daha sabırsızız valla.. hemen isteriz

valla ben de şaşırdım kendime nasıl bekliyorum bilmiyorum ben de ama korkuyorum ya negatif çıkarsa kan testi diye. biliyorum çok yaptım test ama o zaman içimde ümit vardı yani erken yaptığımın bilincinde olduğum için çok takmıyodum negatif çıkmasını. şimdi o silik çizgi de ümitlendirdi beni negatif kan sonucu görmenin pek iyi geleceğini sanmıyorum bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…