- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.961
son bat tarihine göre belirleniyor gülüm. şu aralar sizden bir hamiş haberi alırsam çok mutlu olucam. inş öyledir.
bak o zaman senin kocişin bütün planları nasıl değişiyor. :)))
inşallah canım.. dün yine konu açıldı. nasıl olacak diye.. Allah dedim başa sarıyoruz, sinirlenme tepki verme dedim kendime... :))
sonra ben yine pozitif konuşmaya çalışıtım yine..
bak iş hiç bitmeyecek, şimdi ertelersek gelecek sene daha zor olacak, 2-3sene geçecek, benim yaş ilerleyecek filan filan...
Çok şükür ki doğru söylüyorsun biz yaptık yaptık yoksa zor dedi... Allahımmmm sen kullarını şaşırtma!!! :)))
soğansuyu mesajları okuyunca koşa koşa gitti sanırım test yaptırmaya :)
inşallah canım.. dün yine konu açıldı. nasıl olacak diye.. Allah dedim başa sarıyoruz, sinirlenme tepki verme dedim kendime... :))
sonra ben yine pozitif konuşmaya çalışıtım yine..
bak iş hiç bitmeyecek, şimdi ertelersek gelecek sene daha zor olacak, 2-3sene geçecek, benim yaş ilerleyecek filan filan...
Çok şükür ki doğru söylüyorsun biz yaptık yaptık yoksa zor dedi... Allahımmmm sen kullarını şaşırtma!!! :)))
oh çakkıdı çakkıdı çok güzellllllllllllll
adam moda giriyo gözün aydın bebeğim
valla göbek atıcam. 7 göbek adıyorum asyaeren e:)))
kızlar dün akşam test yaptım 2. çizgi çok ama çok silik gözle çok net seçilmiyo bile ışıkta biraz görülüyo bat 13 eylül. pozitif demek değildir heralde değil mi?
soğansuyu mesajları okuyunca koşa koşa gitti sanırım test yaptırmaya :)
ne güzel. bak oda anlayacak artık. inş inş inş sen hamiş sindirrrr. allah ımmmm nooolur
o zaman bende amuda kalkıcam:)))
canım yok ya annemlerdeyim de bilgisayar sorunlu biraz pencereler çok takılıyo :)
sogansuyu ins hammilesindir guzel haberlerini bekliyoruz
hadi inşşaallah..:)) adetten birkaç gün önce yapılan testlerde doğruluk payı varmış. kan testi yap istersen 5 gün önceye kadar çıkabiliyormuş kanda. :))
oh çakkıdı çakkıdı çok güzellllllllllllll
adam moda giriyo gözün aydın bebeğim
saolun kızlar ama ben çok kendimi kaptırıp ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemedim çünkü çok belirsiz bi çizgi var çok da inanasım gelmiyo o yüzden. birazdan gidip kan testi yaptırıcam yaparlarsa tabi randevusuz. devlet randevu istiyo özeller de 30-40 filan diyo bakalım. yaptıramazsam beklerim 2 gün sonra tekrar idrar testi yaparım dua edin ama nolur..:18:
valla cnm soğan suyu uçtu gitti inş. güzel haberle gelir
asyada galiba bu ay tuturacak
sen zaten sakın çalışmlara ara verme
bi ben kaldım ya kocayla aramızda bozuk tam zamanından küstük ya herifle of of
saolun kızlar ama ben çok kendimi kaptırıp ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemedim çünkü çok belirsiz bi çizgi var çok da inanasım gelmiyo o yüzden. birazdan gidip kan testi yaptırıcam yaparlarsa tabi randevusuz. devlet randevu istiyo özeller de 30-40 filan diyo bakalım. yaptıramazsam beklerim 2 gün sonra tekrar idrar testi yaparım dua edin ama nolur..:18:
bak ya nasıl sabrettin ben seni uçtun gittin sandım
ama merakta bırakma bizi
en kısa zamanda tekrarlatestini
Biz daha sabırsızız valla.. hemen isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?