- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.981
Kızlar bu yumurtlama döneminde yumurta akı gibi uzayan akıntı oluyormuşya,
benim 14. gün gibi gelmişti ama dün tuvaletteyken dikkatimi çekti tekrar yoğun bir şekilde aynısı oldu. benim 9 gün filan kaldı bat tarihine anlamadım bişey.
yani tekrar yumurtlama mı oluyor yoksa böyle bir akıntı normalmi? ya da öncek yanlış alarmıydı?
anlamadım hiç bişey
:) senin kociş le barışınca sevgi patlaması olur.
anammmm. çifter çifter yumurtluyon mu seeen:)))
:) senin kociş le barışınca sevgi patlaması olur.
Kızlar bu yumurtlama döneminde yumurta akı gibi uzayan akıntı oluyormuşya,
benim 14. gün gibi gelmişti ama dün tuvaletteyken dikkatimi çekti tekrar yoğun bir şekilde aynısı oldu. benim 9 gün filan kaldı bat tarihine anlamadım bişey.
yani tekrar yumurtlama mı oluyor yoksa böyle bir akıntı normalmi? ya da öncek yanlış alarmıydı?
anlamadım hiç bişey
anammmm. çifter çifter yumurtluyon mu seeen:)))
valla görecez cnm bakalım bi ben kalıcam yoksa bebeksiz bole kus kus
dur bu akşam biraz yeşil ışık yakıyım
sen yinede değerlendir bu günleri :)
valla dün çakıltaşı arayan penguen gibi yanaştım bizimkine sırnaştım ama uyumuş bile çok yorgundu. bugünün sözünü aldım ama.... almadan bırakmadımheheh
az yak ama. :))
valla görecez cnm bakalım bi ben kalıcam yoksa bebeksiz bole kus kus
dur bu akşam biraz yeşil ışık yakıyım
hayatım köprüyü geçene kadar iyi anlaş kocişlesen hatta gündüzden bir sms çatlat bence....
ya gebelikte te oluyomuş ya akıntı beyaz beyaz tuttu galiba kız ne dersin neyse az kaldı bakalım batına
bilemedim valla hayatım. şua regl olacakmışım gibi rahatsızlık hiç geçmedi. karnım belim sızlar gibi fazla ümit dolu olmayayım yine.
kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum sonucu alınca yazarım buraya olumlu yada olumsuz. öpüldünüz
ayy nerde... ben birinden şüpheliyim.. :?
bilemedim valla hayatım. şua regl olacakmışım gibi rahatsızlık hiç geçmedi. karnım belim sızlar gibi fazla ümit dolu olmayayım yine.
zaten ciğer kedi misalı dolanıyo peşimde vermiyorum ya kıymete bindi adamda tavan yaptı
zaten ciğer kedi misalı dolanıyo peşimde vermiyorum ya kıymete bindi adamda tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?