Ilk çocuğunu düşünenler...

gülüm senin kociş birini plan program yapamazken. Allaaaaah 2 si birden oluyomuşşş :))))
ne güzeelll. yüz ifadesini merak ettim.

valla ne ilginçtir ki ikiz istiyor. hatta benim ikiz isteğimde onun yüzünden oluştu.
:)) heralde battı balık yan gider diyor kendince .

seninde yumurtlama dönemin bence değerlendir. akıntı filan varmı?

var cnm ama bu ay çok ilginçti ya
ben 26 eylülde regli oldum biter bitmez akıntı başladı halen de devam ediyo
ama hesaba göre benim bu haftayı çok verimli geçirmem lazım da dası işte spermler gidemiyo ki yumurtaya kadar ah ah yumurtlasam ne olur onlar gidipte döleyemedikten sonra

valla ne ilginçtir ki ikiz istiyor. hatta benim ikiz isteğimde onun yüzünden oluştu.
:)) heralde battı balık yan gider diyor kendince .

ya ilk zamanlar sıkıntımızı bilmezken benim ailemde çok ikiz var büyütmek zor tabi ay ben istmem diodum şimidi üçer beşer farketmez diyorum
neydi, ne oldu peh peh

bak hep mucizelerden bahsediyoruz. şansını denemelisin gülüm.

varmı bir gelişme canım. ağrı falan.

aslında belirtilere takılmamaya çalışıyorumm..Kasık ağrım batmalarım oluyor 1 haftadır mesela üşüttüm galiba diyorumm..

Ama 2-3 gün önce göğüslerim sanki sertleşti ve dolgunlaştı gibi..Elimle yokluyorum azcıkta acıyomu ne

Belirtilere takılmak istemiyorum..Hemen sıkıntılarıma bir bahane buluyorum

amuda kalk? :)) Benim giden dönmedi valla...
ama çaktırmadan kalk, dalga geçsin istemiyorsan. benimki köşeyi döndümü fırlıyordum hemen. ses geldimi hiç bişey yokmuş gibi yatıyordum :))
yoksa kesin maskarası olurdum.

hayırlısı olur inş canım. pek bişey kalmamış.

kızlar benim işler yoğunlaştı. sonra gelirim yine.

iyi ki varsınız . beni kendime getirdiniz :)
seviyorum sizi

ya ilk zamanlar sıkıntımızı bilmezken benim ailemde çok ikiz var büyütmek zor tabi ay ben istmem diodum şimidi üçer beşer farketmez diyorum
neydi, ne oldu peh peh

bebiş istemediğinde gelir anacım. benim arkadaşım yasmin kullanırken hamiş oldu :))

benimde ay ortasından beri hep hastalancakmışım gibi sızlama ağrı var. ama göğüsler sakin, onlar şişkin olmadı ki zaten.. :)

az kaldı bakalım bu ay neler olacak :)

ya cnm sen kendini dinleme biliyorum çok zor ama herkesin belirtileri farklı oluyo 17 ekimde ak koyunda da kara koyunda belli olacak o yüzden kendini dinleyipte şölemi bölemi die canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…