Ilk çocuğunu düşünenler...

benimde ay ortasından beri hep hastalancakmışım gibi sızlama ağrı var. ama göğüsler sakin, onlar şişkin olmadı ki zaten.. :)

az kaldı bakalım bu ay neler olacak :)

bende senin gibi oldum canım..ama belirtiler biliyorumki oyun oynuyor bize..O yüzden takılmıyorum.sende takma..

ya cnm sen kendini dinleme biliyorum çok zor ama herkesin belirtileri farklı oluyo 17 ekimde ak koyunda da kara koyunda belli olacak o yüzden kendini dinleyipte şölemi bölemi die canını sıkma

doğru diyorsunda aklım kayıyor işte. insan düşünmeden kendini huylandırmadan yapamıyor :) aslında bakma bu kadar ümit dolu konuştuğuma. doktor yumurtalıklarla ilgili hoş konuşmamıştı. bi daha da gitmedim doktora. bu ay şans yani..

ya napalım be cnm umut olmayınca da olmuyo oda olmzsa ölür insan benimde ole gitmiyo spermleri biliyorum ama ya bir gün ulaşırsa die umut etmekten de alamıyorum kendimi
belki şans birgün bizede güler

ya napalım be cnm umut olmayınca da olmuyo oda olmzsa ölür insan benimde ole gitmiyo spermleri biliyorum ama ya bir gün ulaşırsa die umut etmekten de alamıyorum kendimi
belki şans birgün bizede güler

rahim filmi çekmiş miydin canım?

hayır cnm
bir o kaldı yapılacak oda doktorum rahmin temiz canını yakmıyım yoktan yere dedi ole kaldı

İyide belki tüplerde bir tıkanıklık vardır. nerden bilecekki? bir arkadaşın 5 sene boyunca olmadı bebeği. ilaç kullandı filan yine olmadı. doktor bir film çekelim demiş. arkasından hamile kaldı. ultrasonla anlasalardı film çekmezlerdi. bence sen bi şansını zorla. öyle acılı bir işlem değilmiş. yapanlar yazmıştı burada. tıkanıklık varsa biraz ağrı oluyormuş ama ozamanda açılmış oluyor.
Ben olsam çektirirdim.

cnm zaten gidicem ya yumurta takibi için o zaman bütün endişelerimi belirtecem doktora
rahim filminide söylecem zaten
bi o kaldı şimdiye kadar yaptırmadığım onuda yaptırayım ki kafam rahat olsun
burda bir doğum öyküsünde okudum işte eşimde sorun vardı ameliyet oldu yine olmadı meğer asıl sorun bendeymiş yazmış bayan onuda okuyunca huylandım zaten
önce yumurta takibi yaptırayım dedim belki yumurtlamıyorum bile bilmiyorum ki sonrada rahim filmi hormaon testleri yeniden yapılsın istiyorum ahırlısı inş. bişey çıkmaz

Benden de istedi rahim filmi doktor. ama yumurtlamada sıkıntı yok diye çektirmeyi düşünmüyorum. karar veremedim.

Benden de istedi rahim filmi doktor. ama yumurtlamada sıkıntı yok diye çektirmeyi düşünmüyorum. karar veremedim.

ya benden hiç biri istemedi
hatta aydan hocaya en son gittiğimde regliydim bazı testler için o zman sordum hocam rahim filmini çekecekmiyiz die
hayır herşey temiz boşuna canını yakmayım dedi ilerleyen saffada gerke duyarsam çektirmeni isterim rahat ol falan dedi
şimdi o yüzden aydan hoca beni yeterince biliyo
eşimin problemini o buldu çıkardı zaten o yüzden bide tolga hocaya gidim diyorum bide o değerlendirsin ondan isteyecem ama rahim filmi sırf kafam rahat olsun die

tek taraflı düşünmeden birlikte hareket etmek zaman kazandırır. bende düzensiz ilişkimiz nedeniyle eşimin sayımında sorun var diye düşünürdüm. aslında benim yumurtlama ile ilgili yada ilaç etkisi nedenli şu ana kadar olmadı. öyle yada böyle ne fark ederki. ben bu konuda çözümsüz olduğuna inanmıyorum.
geçenlerde de dedim ya yine olmazsa tüp bebek yaparım :)) her yol bağdat

muhakkak ole ama hocayla konuştum işte hikayemizi anlattım
bi kaç aydır reglimde ki değişiklikler kafamı bulandırmıştı zaten
ee zaman problemide olunca zaten regli olarak gelmemi istiyo
bide eşinin sonuçlarınıda al reglinin 2. yada 3. günü gel muayene edelim yol haritamızı çizelim dedi
yanı eşimin sonuçları çıkmasada zaten mecbur adet günümü bekliyecem
ole dedi
once bi muayane etsin
rahim filmi için regli olmak sıkıntıysa da onuda en kısa zamanda çektiririm
artık beklemek istemiyorum çünkü

ya kızlar. ben pek inanmam ama. şimdi bir teyze geldi buraya. kızım 1.000 km yoldan geliyorum bana çay ikram et yıldız falına bakıcam, senin yüzün pek bi solgun derdin var dedi.
çayı söyledim. bakalım ne olacak.

tabi canım beklemekle çözülmezki. belkide ortada sorun da yoktur basit nedenler vardır. çözmüş olursunuz...

Kızlar daha iki gün önce hapa başlıyorum istemiyorum çocuk diyordunuz..Şimdi böyle konuşmalarınızı görünce sevindim..Kısa zamanda çözdünüz sorunlarınızı..Burdan çıkan sonuç ne erkeğin her dediğine takmıyacaz..Ne konuşurlarsa ne düşünürlerse düşünsünler..Biz he deyip istediğimizi yapacaz..

Çok sevindim adınıza..Birde hamiş haberlerinizi alırsak deymeyin keyfime :)

hayır olsun inşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…