Ilk çocuğunu düşünenler...

burası şehre 40 km uzaklıkta. nasıl geldiki anlayamadım. allah mı gönderdi acaba. elim ayağım titriyor.
annemin adını ve benim adımı soyadımı aldı. bakıyo şimdi.

ailemden bir yada iki kişi kalıcı hastalık varmış. ben ailenin bütün yükünü üstlenmişim.
kısa zamanda kaybım olmuş. çok üzülmüşüm. devam ediyor

ya sorma çok sinir yapmıştım ama kocam hapı kullanıyprum sanıyo gerçekten te hapı aldım eczaneden
ama içimiyorum gamzeye söz verdim o yüzden yoksa içicektim o sinirle

ya sorma çok sinir yapmıştım ama kocam hapı kullanıyprum sanıyo gerçekten te hapı aldım eczaneden

ya sorma aldım hapı içicektimde ama gamzeye söz verdim ama kocam içiyorum sanıyo

ya sorma aldım hapı içicektimde ama gamzeye söz verdim ama kocam içiyorum sanıyo

ya yazıyorum gitmiyo çıldıracam evet cnm ama kocam içiyorum sanıyo sır bu haberi yok

valla öyle canımm. bazen sinirlerimize yenik düşüyoruz. ama çabuk toparlanıyorz Allahtan. inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

kızlar yorumlardan gorduğum kararıyla bebek duşunuyorsunuz..rabbım işh hayırlısıyla kucaklarınıza aldırır bebeklerınızı.benımde ılk bebeğim alındı.cok acı cektım.anlatılmaz ınanınkı.şuanda ıkıncı bebeğım 7 aylık dunya tatlısı bırşey.allahım nasılda degıştırdı evımın içini .azıcık uyusa dıyorum bende yatayım dıyorum.yatıyor cok özluyoruz yanına gıdıp seyredeyım dıyorum.benden once eşim başında bebeğımızı seyredıyor.bır tek guluşu bıle herşeye değiyor.hayatta ınsan hep kendını duşunur takı bebeğı olana kadar.ınanınkı hayatınızın neşe kaynağı olacak.rabbım herşeyın hayırlısını versın.

canım sen yınede dıkkat et cunku hıç beklemedığın anda bırşeyler yapabılır.zaten gelen kışılerde onceden belırlıyormuş.onun hakkında bılgı alıyormuş.ondan sonra kapısını calıyormuş.geleceğı bılen bır tek yaradandır unutmayalım.

içme tabi yoksa bırakıktan sonra yine bir kaç ay etkisinin geçmesini bekleyeceksin. sonuçta sen bebek istiyorsun.

benim hakkımda burada bilgi alabileceği o kadar az insan var ki.
bu kadarını bilmesi mümkün değil

Allah analı babalı büyütsün canım. Kaderi güzel olur inşallah. :)) bizde çabalıyoruz arada güzel üzücü haberler oluyor ama işte bunada yaşamak deniyor..
herşey bizim için..

kızlar içme dıyorsunuz ama bu bır canlı hıç bırşeye benzemez.yanı hamıle kaldığında eşi öğrendığınde ters tepebılır.gecen bır arkadaşım kendısı ıkıncı cocuğu istemıyormuş.ama eşi cok ıstıyormuş.eşi onun haberı olmadan korunmayı bırakmış ve hemen hamıle kalmış.hıç ıstemedım dıyo karnıma hıç dokunmadım kabul etmedım dıyor.tmm doğunca o annelık duygusuyla hemen sevmışde erkekler oyle degıl.bu bır sorumluluk.ve karı koca aynı kararda olmalılar.yoksa eş tepkısız kalabılır.

Allah analı babalı büyütsün canım. Kaderi güzel olur inşallah. :)) bizde çabalıyoruz arada güzel üzücü haberler oluyor ama işte bunada yaşamak deniyor..
herşey bizim için..

cok sağol canım işh rabbım sızede naısp eder.bana da forumlarda okuyunca hayal gıbı gelıyordu.bır daha hıç sağlıklı bır bebeğım olmayacak gıbıydı.ama allahtan umut kesılmedı ve banada tatdırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…