Ilk çocuğunu düşünenler...

bizimkisi ole bişey değil
yanlız yanlış anlaşıldı galiba eşimde istiyoda erkek olduğu için doktora gitmeyi kabul etmiyo yani tehtit aracı olarak kullanıyrum

benim hakkımda burada bilgi alabileceği o kadar az insan var ki.
bu kadarını bilmesi mümkün değil

sen bılırsın canım.ama gunumuzde cok olaylar oluyo ve yaradan falı sevmez.geleceğı kım bılebılrkı o kadar bılıyosa kendısı hakkında ınsan uğraşır.ne bılıyım işte.

canım bizimkiler aslında istiyorda korkuyorlar. ya sağlık sorunu çıkarmı diye, yada iş güç nasıl olur diye.. aslında versen kucağına dünyalar onların olacak ta... :))

canım bizimkiler aslında istiyorda korkuyorlar. ya sağlık sorunu çıkarmı diye, yada iş güç nasıl olur diye.. aslında versen kucağına dünyalar onların olacak ta... :))

hadı hayırlısı ..işh hamıle bır şekılde konuşursunuz.bugun mıde bulantım vardı bızım kız cok tekmeledı:)

hmm yanlış anlamışım yorumları baştan sona okumadığım için k.b o zaman içme hapı:)

estafurullah kusura bakacak bişey yok
ben ona ders ermeye çalışıoyorum ondan içme diolar yani sende kendince haklısın tabi
kimsa soğuk duş etkisi yaşamak istemez
zaten eşimden habersin kesinlikle bole bişey yapmam sonuçta bu benim değil ikimizin bebeği olacak

kızlar ben kacıyorum..bebekım uyumuşken evı toplayayım.hepınıze dua edıyorum işh sağlıklı bebeklerınız olur.

hamıle kalınca ınankı bunları konuşacaksınız::)hatta ona bırşey oldumu acaba dıye tekmelerını sayacaksınız gun içinde ..eyer az tekmeledıyse yada hıç tekme atmadıysa bunlıma gırıp sağlerce ağlayacasınız eşinıze dert yanacaksınız.korkup doktora gıdeceksınız yada bır anda tekme gelınce dunyanın en mutlu anne adayı olacaksınız:)

sen de uğraştınmı bizim gibi anne olmabilmek için. anlatsana biraz

ne dedi kadın bunaltmak istemedim ama merakta ettim ya

kadın kimsenin bilmediği şeyleri söyledi hayretteyim şu anda canım.
bebek konusunuda söyledi.biraz zamanı var dedi.
annemin k.v nin k.p hepsinin hastalığını. benim hastalığımı söyledi. yerine kadar tarif etti.

ben şu rahim filmini çektirip çektirmemekte çok kararsızım gülüm.
ne yapıcamı bilmiyorum. beklesemmi biraz daha.

bilmiyorum ki doktorun ne diyo ben daha araştırmadım
bir yan etkisi var mı bilmiyorum sen neden endişe ettinki
ya bende bişey olduğunu düşünmüyorum sende
ole olasydı hiç gebe kalamazdın
tüplerin tıkalıysa eğer
ama seni en iyi yine doktorun yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…