- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.061
kızlar içme dıyorsunuz ama bu bır canlı hıç bırşeye benzemez.yanı hamıle kaldığında eşi öğrendığınde ters tepebılır.gecen bır arkadaşım kendısı ıkıncı cocuğu istemıyormuş.ama eşi cok ıstıyormuş.eşi onun haberı olmadan korunmayı bırakmış ve hemen hamıle kalmış.hıç ıstemedım dıyo karnıma hıç dokunmadım kabul etmedım dıyor.tmm doğunca o annelık duygusuyla hemen sevmışde erkekler oyle degıl.bu bır sorumluluk.ve karı koca aynı kararda olmalılar.yoksa eş tepkısız kalabılır.
benim hakkımda burada bilgi alabileceği o kadar az insan var ki.
bu kadarını bilmesi mümkün değil
bizimkisi ole bişey değil
yanlız yanlış anlaşıldı galiba eşimde istiyoda erkek olduğu için doktora gitmeyi kabul etmiyo yani tehtit aracı olarak kullanıyrum
kızlar içme dıyorsunuz ama bu bır canlı hıç bırşeye benzemez.yanı hamıle kaldığında eşi öğrendığınde ters tepebılır.gecen bır arkadaşım kendısı ıkıncı cocuğu istemıyormuş.ama eşi cok ıstıyormuş.eşi onun haberı olmadan korunmayı bırakmış ve hemen hamıle kalmış.hıç ıstemedım dıyo karnıma hıç dokunmadım kabul etmedım dıyor.tmm doğunca o annelık duygusuyla hemen sevmışde erkekler oyle degıl.bu bır sorumluluk.ve karı koca aynı kararda olmalılar.yoksa eş tepkısız kalabılır.
canım bizimkiler aslında istiyorda korkuyorlar. ya sağlık sorunu çıkarmı diye, yada iş güç nasıl olur diye.. aslında versen kucağına dünyalar onların olacak ta... :))
hmm yanlış anlamışım yorumları baştan sona okumadığım için k.b o zaman içme hapı:)
benim hakkımda burada bilgi alabileceği o kadar az insan var ki.
bu kadarını bilmesi mümkün değil
hadı hayırlısı ..işh hamıle bır şekılde konuşursunuz.bugun mıde bulantım vardı bızım kız cok tekmeledı:)
ne güzel sağlıcakla kucağına alırsın inş.
ben aldım canım kucağıma ..sızın için dıyorum.işh hamıle kalırsınızda bunları konuşursunuz.benım kızım 7 aylık oldu:)
hamıle kalınca ınankı bunları konuşacaksınız::)hatta ona bırşey oldumu acaba dıye tekmelerını sayacaksınız gun içinde ..eyer az tekmeledıyse yada hıç tekme atmadıysa bunlıma gırıp sağlerce ağlayacasınız eşinıze dert yanacaksınız.korkup doktora gıdeceksınız yada bır anda tekme gelınce dunyanın en mutlu anne adayı olacaksınız:)
sen de uğraştınmı bizim gibi anne olmabilmek için. anlatsana biraz
ne dedi kadın bunaltmak istemedim ama merakta ettim ya
kadın kimsenin bilmediği şeyleri söyledi hayretteyim şu anda canım.
bebek konusunuda söyledi.biraz zamanı var dedi.
annemin k.v nin k.p hepsinin hastalığını. benim hastalığımı söyledi. yerine kadar tarif etti.
vay ya ne diyim valla var ole insanlar işte
öyle çıktı geldi kadın valla bende anlamadım. hayırlısı.
aklıma geleydi sizede baktırırdım. çok üzüldüm şimdi.
annemi aradım tel de onada baktı.
cnm ya merak etme bi gün bizede uğrar belki
ben şu rahim filmini çektirip çektirmemekte çok kararsızım gülüm.
ne yapıcamı bilmiyorum. beklesemmi biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?