Ilk çocuğunu düşünenler...

:♥ Modasi hic gecmeyen birkac seyden biri de disi bir kadindir. » RALSTON

♥ Guzel bir kadin, gorenleri kibarca cildirtan bir resim gibidir. » RALPH WALDO EMERSON

♥ Eger bir kadin yeterince hirsli, kararli ve yetenekliyse, yapamayacagi hic bir sey yoktur. » HELEN LAWRENSON

Son düzenleme:
Dis hekiminin odasina giren genç ve güzel kadin:
-Ah doktorcugum, bu disi çektirmektense çocuk dogurmayi tercih ederim.
Doktor gayet sakin bir ifadeyle:
- Kararinizi çabuk verin koltugun ayarini ona göre yapacagim.

ya bendeeeeeeeeeee
acayip sıkıldım içim sıkılıyo bole hayırlısı bakalım

haftasonu evimde okuma olacak..Haftasonu temizliğimi yaptım.Halılarımı bugün yıkamaya verdim..Pilav siparişide verilecek..Misafirlere haber veriliyor..

Stres yaptım hayırlısıyla atlatsam şu günü

düşündükçe sıkıntı yapıyorum

şu rahim filmini araştırıyorum saatlerdir. doktorada sormak istemiyorum neden bilmiyorum. bunu niye yapıcaksınız diyemedim.

rahim filmi çektirmedim ama tüpler için değilmi bu film..

ee sen hamile kaldın sonuçta demek tüpler tıkalı değil.Başka ne olabilirki

doktorumu mu dinlemeliyim yoksa bu ay oluruna mı bırakmalıyım. karar veremiyorum. psikolojim altüst olmuş farkında olmadan. aklımdan atamıyorum

cnm ikisinden hangizi sıcak geliyosa onu yap
oluruna bırakırsan vucudun dinlenir belki bilmiyorum
ama doktorunu dinlemek te gerekiyo hani ama çok yoruldum diosan oluruna bırak
önümüzdeki ay daha iyi olacaksan

niye sıkıntı yapıyosun canım.
ne tesadüf benimde evde genel temizlik var kadın evde şu anda halılarda bugün gitti yıkanmaya.

ya boşver sıkıntı yapma ne güzel bişey yapıyorsun okuma ne güzel evin havasaı değişir bunu sıkıntı yapma kendine sonra stresten anlamazsın bişey

doğru da. ben kendime anlatabilsem. kafamın içinde dönüp duruyor sorular. ya geç kalırsam .. ya oluruna bırakırsam. hep ucu açık.

Hepimizin kafasında aynı şeyler dönüyor.Ama stres yapınca zora sokuyoruz herşeyi..Hamile kalmamızı engellemesinin yanında hayatımızda olumsuz etkileniyor..Ben geçen ay stresten kurdeşen döktüm..Bu ay buna izin vermemek adına çok takmamaya çalışıyorum.Elde değil düşünmek ama düşündüğünü farkettiğinde kovalayacaksın...

ya boşver sıkıntı yapma ne güzel bişey yapıyorsun okuma ne güzel evin havasaı değişir bunu sıkıntı yapma kendine sonra stresten anlamazsın bişey

herşeyim hazır ama işte saçmalıyorum stres yapıyorum..

Annemin ve kayınvalidemin seneleri (6 gün var aralarında) eksiksiz olmasını istiyorum herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…