- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.081
telefonlardan bııkktıtımmm.!!( boğazlarım ağrıdı yahu.
Dis hekiminin odasina giren genç ve güzel kadin:
-Ah doktorcugum, bu disi çektirmektense çocuk dogurmayi tercih ederim.
Doktor gayet sakin bir ifadeyle:
- Kararinizi çabuk verin koltugun ayarini ona göre yapacagim.
ya sorma çok sinir yapmıştım ama kocam hapı kullanıyprum sanıyo gerçekten te hapı aldım eczaneden
ama içimiyorum gamzeye söz verdim o yüzden yoksa içicektim o sinirle
Bende çok sıkıldım
ya bendeeeeeeeeeee
acayip sıkıldım içim sıkılıyo bole hayırlısı bakalım
çok sıkıldım hemde. bugün kafamı dağıtayım diye işe geldim burası beni dağıttı.
kafam çok dolu. karar veremiyorum. içim çok fena. kendimi atacak yer arıyorum aslında.
neye karar veremiyorsun canım
doktorumu mu dinlemeliyim yoksa bu ay oluruna mı bırakmalıyım. karar veremiyorum. psikolojim altüst olmuş farkında olmadan. aklımdan atamıyorum
ya bendeeeeeeeeeee
ya bendeeeeeeeeeee
şu rahim filmini araştırıyorum saatlerdir. doktorada sormak istemiyorum neden bilmiyorum. bunu niye yapıcaksınız diyemedim.
bence oluruna bırak..Hesaplamalar yapmadan hayatına devam et..Bu sırada olursa olur zaten
doktorumu mu dinlemeliyim yoksa bu ay oluruna mı bırakmalıyım. karar veremiyorum. psikolojim altüst olmuş farkında olmadan. aklımdan atamıyorum
haftasonu evimde okuma olacak..Haftasonu temizliğimi yaptım.Halılarımı bugün yıkamaya verdim..Pilav siparişide verilecek..Misafirlere haber veriliyor..
Stres yaptım hayırlısıyla atlatsam şu günü
düşündükçe sıkıntı yapıyorum
haftasonu evimde okuma olacak..Haftasonu temizliğimi yaptım.Halılarımı bugün yıkamaya verdim..Pilav siparişide verilecek..Misafirlere haber veriliyor..
Stres yaptım hayırlısıyla atlatsam şu günü
düşündükçe sıkıntı yapıyorum
doğru da. ben kendime anlatabilsem. kafamın içinde dönüp duruyor sorular. ya geç kalırsam .. ya oluruna bırakırsam. hep ucu açık.
ya boşver sıkıntı yapma ne güzel bişey yapıyorsun okuma ne güzel evin havasaı değişir bunu sıkıntı yapma kendine sonra stresten anlamazsın bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?