- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.101
cnm ikisinden hangizi sıcak geliyosa onu yap
oluruna bırakırsan vucudun dinlenir belki bilmiyorum
ama doktorunu dinlemek te gerekiyo hani ama çok yoruldum diosan oluruna bırak
önümüzdeki ay daha iyi olacaksan
Sizi gidi kaynakçılar ne muhabbetler etmişsiniz sayfalarca, oku oku bitmedi. Bugün yoğun benim işler ancak girebildim.
Bugün bizim ilk evlilik yıldönümümüz ve moron kocam hiç bir şey yapmadıBebek ahberi aldık hiç bir şey yapmamıştı ben de keseyi görsün o zaman inanır diyordum yine yok. Hadi o neyse de insan ilk evlilik yıldönümünü sıradan bir gün gibi mi geçirir
herşeyim hazır ama işte saçmalıyorum stres yapıyorum..
Annemin ve kayınvalidemin seneleri (6 gün var aralarında) eksiksiz olmasını istiyorum herşeyin
Sizi gidi kaynakçılar ne muhabbetler etmişsiniz sayfalarca, oku oku bitmedi. Bugün yoğun benim işler ancak girebildim.
Bugün bizim ilk evlilik yıldönümümüz ve moron kocam hiç bir şey yapmadıBebek ahberi aldık hiç bir şey yapmamıştı ben de keseyi görsün o zaman inanır diyordum yine yok. Hadi o neyse de insan ilk evlilik yıldönümünü sıradan bir gün gibi mi geçirir
Olmaz mı süprizi, akşam mesaiye kalacakmışdaha akşam olmadıki canım az sabret.Vardır belki bir süprizi
Keselim cezayı. Ben ona ayakkabı, kazak ve tişört aldım. Bugün de özel bir şeyler yapacaktım ama pek hevesim yok açıkçası. En azından bir yemeğe gitseydik. Sabah da o kadar süslendim, daha özenli giyindim :26:ceza mı kessek senin kocişe:)
herşeyim hazır ama işte saçmalıyorum stres yapıyorum..
Annemin ve kayınvalidemin seneleri (6 gün var aralarında) eksiksiz olmasını istiyorum herşeyin
allah mekanlarını cennet yapsın
çok güzel bişey yapıyosun dediğim gibi
ama strese girme bak herşeyinde hazırmış ne güzel sen mevlütün tadını çıkar duanı et analarının ruhuna bağışla sende huzur bul onlarada rahmet yağsın
bole sıkıntılı başlarsan tadına varamzsın sonra keşke die başlrsın yakınmaya kendini yersin
sanırım bu ay dinlenicem. eşimde çok üzüldü bende. k.v min dün benim halimi görünce tansiyonu yükselmiş. az önce görümcemden öğrendim. herkes üzüldü. oysa onlara söylemeseydik en azından üzülmezlerdi.
eşim sürekli bana sen lazımsın çocuk olmasa ne olur diyo ama yediremiyorum şimdilik.
Olmaz mı süprizi, akşam mesaiye kalacakmış
Keselim cezayı. Ben ona ayakkabı, kazak ve tişört aldım. Bugün de özel bir şeyler yapacaktım ama pek hevesim yok açıkçası. En azından bir yemeğe gitseydik. Sabah da o kadar süslendim, daha özenli giyindim :26:
Bir gün daha şans verelim sonra merdaneyle
Mesaide süprizin bir parçası olamazmı canım..
Unutursa yarın yaparız plan
Bir gün daha şans verelim sonra merdaneyle
Dis hekiminin odasina giren genç ve güzel kadin:
-Ah doktorcugum, bu disi çektirmektense çocuk dogurmayi tercih ederim.
Doktor gayet sakin bir ifadeyle:
- Kararinizi çabuk verin koltugun ayarini ona göre yapacagim.
Yanyana geldikçe daha uzak
Birlikteyken daha kimsesiz
Bir ağrı sızım sızım yeri belirsiz
O da yalnız
Ben de yalnız
Acılar tütüyor bacamızdan
Görünmeyen taş duvarlar örmüşüz
Duvar olduk kendimize kendimiz
Ne yana dönsek
Kendimize çarparız
Aziz Nesin
Çok güzel..
Aziz Nesin deyince aklıma ne geldi..
Sanırım üniversite yılları..Sokakta yere kitap tezgahı açmış genç bir çocuktan aziz nesinin kitabını istedik arkadaşımla..Kitapta aziz nesinin çocukluğu ile ilgili..Kendi aramızda konuşuyoruz.Dili ağır diye..O sırada eleman bombayı patlattı..Ne ağır olacak dili çocukluğunu anlatıyor sonuçta
Eki Görüntüle 528097
Malzemeler:
Bir kilo süt
Bir su bardağı un
125 gram margarin
Bir su bardağı şeker
İsteğe göre damla sakızı
Bir paket vanilya
Bir paket kakaolu bisküvi
İki adet muz
Nasıl Yaparım:
Derin bir tencerede margarini eritin, unu ekledikten sonra yaklaşık 5 dakika kavurun. Kullandığınız tencere teflon olursa daha rahat edersiniz. Burada ununuzu yakmamaya ve sürekli karıştırmaya dikkat edin. Un hafif pembeleştiğinde yavaş yavaş sütü ilave edin. Ardından şekeri koyun ve karıştırarak ocakta pişirmeye devam edin. Kaynamaya başladığında ocağın altını kısın. Vanilya ve ufalanmış damla sakızını ekleyin. Birkaç dakika sonra ocaktan alın. Eğer muhallebinizde topaklanma olduysa yaklaşık 10 dakika mikserle çırpın. Bu hem muhallebinin sakız gibi uzamasını sağlayacak hem de topaklanmayı dağıtacaktır.
Kakaolu bisküviyi un gibi incelene kadar rondodan geçirin. Dikdörtgen şeklindeki bir borcama streç film serin ve üzerine önce ufalanmış bisküviyi ardından muhallebiyi dökün. Yaklaşık bir saat kadar bekledikten sonra muzları küp küp doğrayın, pastanızın tüm yüzeyini kaplayacak şekilde dizin. Streç filmi sararak rulo haline getirin. Buzdolabında 2-4 saat beklettikten sonra servise hazır. Afiyet Olsun!
dün akşam misafirim geldi un süt şeker blog'undan aldım tarifini harika oluyo
havamız dağılsın die sizlerle paylaşmak istiyorum
ben şu rahim filmini çektirip çektirmemekte çok kararsızım gülüm.
ne yapıcamı bilmiyorum. beklesemmi biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?