Ilk çocuğunu düşünenler...

Gamze kendine zaman versene biraz. Önce dinlen, iyice at üstünden şu yorgunluğu. Sonra rahim filmi çektirirsin

yorumunu okuyunca kooocammaann bir DANK düştü kafama!!! yarın kocamın doğum günü? yoğunluktan unutmuşum... napsak ki şimdi.. Hay allahhh..

Son düzenleme:
yorumunu okuyunca kooocammaann bir DANK düştü kafama!!! yarın kocamın doğum günü? yoğunluktan unutmuşum... napsak ki şimdi.. Hay allahhh..

bu işin sonu güzel bitsin adamın gönlünü feth etmen lazım
ya erkeğede hediye almak hep sıkıntı olmuştur bnim için
ben kocama bu doğum günüde saat alıcam
kolunda düğünde takılan saat var
yenisi fena olmaz zaten kendide dio yeni bir saat daha istiyorum die
saatı yoksa sende saat al
erkeğin başka aksesuarı yok zaten 10 tanede olsa yine alıyolar yine alıyolar

benim kocamda şimdiden söylemeya başladı Ipone istiyormuş..Almam diyorum ama bakalım..Ruh halime bakar

işi yüzünden saat takamıyor. alıdım yıldönümümüzde duruyor öyle..
kıyafet desen iş kıyafeti dışında giymeye fırsatı yok..
yemek ayarlasam bizim akşam yemeğimiz gece 11 de oluyor.
bilemedim.. yapacak bişey yok. yok falan der ama bekler o ufak bişeyler.. sanırım..

geçen gün yaklaşıyor doğum günün napalım dedim. biliyon ben önemsemem dedi kapandı. bende daha var nasılsa dedim. ama yoğunluktan hiç bişey yapamıyorum ki...
bilememdim...

saat takıntısı benimkinde de var. yurtdışından bitane aldım. özel getirttim. 2 ay taktı . sonra bir daha aldık onuda evde koleksiyon oldu. şimdi bileği sallayınca şarj olanlardan istiyo.
aslında başka seçenek yoksa iyi fikir. senin eşinde benimki gibi çalışıyo sanırım takım elbise falan pek giymiyor başka seçenekte kalmıyor alacak. ya gömlek tshirt oda çok geçiştirmiş gibi geliyor bana

ya tabi cnm illaki bekler
kendimden biliyorum yanı eşime boşver derim ama beklerim bi yandan da
bende yıl dönümümüzde cüzdan aldım kemerle birlikte
çok sevindi ama erkek işte hep sınırlı hep aynı şeylerde dönüp duruyo insan

aslında en güzel hediye pozitif çıkmış hamilelilk testi olurdu da daha erken ..
tutsaydı.. iyidi.. bir testle kurtarırdık :))

oda bana sorar usulen ne istersin doğum gününde diye bende gerek yok hayatımmm derim. bizimki inanır hemen akşam boş gelir.
gecenin sonu kötü biter..
artık inanmıyor bana en azından çiçekle gelir..

Ben eşime dedimki biliyorsun dimi hamile kalınca bana hediye almalısın..sonra doğum yapıncada..ee bunun arasında benim doğum günüm var..Bunlardan birinde bende isteyebilirim

valla benim onun tel i yeniledik. şimdi sıra bende. zaten bunalımdayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…