Ilk çocuğunu düşünenler...

evlendiğimizde ilk doğum günümde telefona ihtiyacım vardı.Eşim sürekli telefon alırım diyordu hediye için.Bende yok alma şimdi masraf olmasın boşver diyordum..Sonuç almadı ve ben küstüm..

oda bana sorar usulen ne istersin doğum gününde diye bende gerek yok hayatımmm derim. bizimki inanır hemen akşam boş gelir.
gecenin sonu kötü biter..
artık inanmıyor bana en azından çiçekle gelir..

beni çiçek paklamıyor artık:)
alıştım bi kere. unutulmaya tahammülüm yok

evlendiğimizde ilk doğum günümde telefona ihtiyacım vardı.Eşim sürekli telefon alırım diyordu hediye için.Bende yok alma şimdi masraf olmasın boşver diyordum..Sonuç almadı ve ben küstüm..

şimdi öğrenmiştir alma deyince alınacağını:)

beni çiçek paklamıyor artık:)
alıştım bi kere. unutulmaya tahammülüm yok

Eşim benim şerimden korkar muhakka hatırlar..

Biz sadece doğum günlerinde hediye alırız..Diğerlerinde güzel bir yere yemeğe çıkarız..

aa ama evlilik yıldönümümüze kolye almıştı eşim unutmuştum :)

bizimde ilk evlilik yıldönümümüzde yemeğe gidelim dedik araba bozuldu sanayide geçirdik:)
ikincide ben çok hastaydım hastanede kolumda serumlar pasta kestik
üçüncüde evde başbaşa kutlayalım dedik olmadık misafirler pastamıza ortak oldu
dördündü yolda:)))

geçen yılki doğum günümde eşim iş yerinden izin almış.Çiceğini hediyesini hazırlamış..Yemek için rezervasyon yapmış..İşten çıkınca beni servisten indiğim yerde bekliyordu.Arabaya bindim..Gitmiyor ama dedim hadi gidelim.Araba çalışmıyor dedi..Arabayı yol kenarına çekip yürüyerek gitmiştik

doğum günlerinde hiç yalnız kalamıyoruz biz
aileler aynı şehirdeyiz.

sizin yıldönümü 13. cumaya dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…