Ilk çocuğunu düşünenler...

doğum günlerinde hiç yalnız kalamıyoruz biz
aileler aynı şehirdeyiz.

ilkdoğum günümde ailemleydik.Eşim süpriz yaptı..Dedim ne bu ya..Bu yaşıma kadar ailemle kutladım zaten..İlk doğum günüm bizim için özel olmalıydı..İlk doğum günüm yıkımdı benim için ya :)

deme öyle. hayatım.doktor oluşurken bile dedi benimkini mesela. 1. haftada hcg den biliyorlar bazen.

aaa gamze senin yumurta görüldükten sonra , doktor kontrolünde döllendiğini ultrasonlar görmüşmüydü doktor yoksa kan tahlili ile mi belli oldu ? sen hemen öğrenmiştin dimi?

aaa gamze senin yumurta görüldükten sonra , doktor kontrolünde döllendiğini ultrasonlar görmüşmüydü doktor yoksa kan tahlili ile mi belli oldu ? sen hemen öğrenmiştin dimi?

evet hayatım doktor görmüştü. 1 gün sonrada kan tahlilinde çıktı zaten. ayyy bi baktırsan mı acaba.
ne dersin. :))))

5 günlük bile olsa çıkıyormuş canım.Doktor dedi banada

aa? yani batı beklemeye gerek yok yani kan için? ama buraya en yakın benim doktorum var mecbur ya ona gidecem yada bekleyecem başka sgk anlaşmalı yok sanırım. aayy şimdi meraklandım daha çok.

aa? yani batı beklemeye gerek yok yani kan için? ama buraya en yakın benim doktorum var mecbur ya ona gidecem yada bekleyecem başka sgk anlaşmalı yok sanırım. aayy şimdi meraklandım daha çok.

yok tabi gülüm. benim tutunamadı işte ama pıhtılaşmadan dolayı . sanırım o nedenle tüplere bakmak istediler emin olmak için.
bence bi sor doktoruna. beklemeye gerek varmı dersin. hem merakta kalmamak için iyi de olur strese girmiyor o zaman insan.

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 522
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

evet hayatım doktor görmüştü. 1 gün sonrada kan tahlilinde çıktı zaten. ayyy bi baktırsan mı acaba.
ne dersin. :))))

ay heyecan yaptım şimdi beennnn :)) ama ya tutmamışsa. bilemedim. bi düşüneyim burda nerde yapabilirim tahlili...

Son düzenleme:
ay heyecan yaptım şimdi beennnn :)) ama ya tutmamışsa. bilemedim. bi düşüneyim burda nerde yapabilirim tahlili...

önemli olan oraya kadar gelmesi. benim dediğim gibi pıhtılaşmadan tutmadı o kadar olduktan sonra gerisi sana kalmış dikkat edersin azıcık
doktorunun tel i varsa ara derim.

geçmişi anca okuyabildim
çok sevinidm acemi peri
bak adama o kadarda hep birlikte kızdık

asya ne yapacaksın yaptıracakmısın kan tahlili

geçmişi anca okuyabildim
çok sevinidm acemi peri
bak adama o kadarda hep birlikte kızdık

asya ne yapacaksın yaptıracakmısın kan tahlili

şimdi senin gazabın 2 kişilik hayatım :))))
döksün o kadar. seni çok mutlu etmiş:)

Kızmıştım bayağı ne duygusuz adam diye. Şükür ki düşünüyormuş, ince planları varmış.

Kızmıştım bayağı ne duygusuz adam diye. Şükür ki düşünüyormuş, ince planları varmış.

:)
hadi bunun tadını çıkar bence.
kaç haftadır çok stres oldun şöyle güzel bir akşam geçir. bebişinde iyi çok şükür
tam bir aile olmayıda kutlayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…