- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.161
doğum günlerinde hiç yalnız kalamıyoruz biz
aileler aynı şehirdeyiz.
senin hediyeler standart ozaman
sizin yıldönümü 13. cumaya dönmüş
deme öyle. hayatım.doktor oluşurken bile dedi benimkini mesela. 1. haftada hcg den biliyorlar bazen.
aaa gamze senin yumurta görüldükten sonra , doktor kontrolünde döllendiğini ultrasonlar görmüşmüydü doktor yoksa kan tahlili ile mi belli oldu ? sen hemen öğrenmiştin dimi?
senin hediyeler standart ozaman
5 günlük bile olsa çıkıyormuş canım.Doktor dedi banada
aa? yani batı beklemeye gerek yok yani kan için? ama buraya en yakın benim doktorum var mecbur ya ona gidecem yada bekleyecem başka sgk anlaşmalı yok sanırım. aayy şimdi meraklandım daha çok.
aa? yani batı beklemeye gerek yok yani kan için? ama buraya en yakın benim doktorum var mecbur ya ona gidecem yada bekleyecem başka sgk anlaşmalı yok sanırım. aayy şimdi meraklandım daha çok.
evet hayatım doktor görmüştü. 1 gün sonrada kan tahlilinde çıktı zaten. ayyy bi baktırsan mı acaba.
ne dersin. :))))
ay heyecan yaptım şimdi beennnn :)) ama ya tutmamışsa. bilemedim. bi düşüneyim burda nerde yapabilirim tahlili...
önemli olan oraya kadar gelmesi. benim dediğim gibi pıhtılaşmadan tutmadı o kadar olduktan sonra gerisi sana kalmış dikkat edersin azıcık
doktorunun tel i varsa ara derim.
Ben de çok sevindim. Bir de özenerek not yazmış. Ne kadar ter döktü Allah bilirsenin adına çok sevindim canım. :)
Ben de çok sevindim. Bir de özenerek not yazmış. Ne kadar ter döktü Allah bilir
geçmişi anca okuyabildim
çok sevinidm acemi peri
bak adama o kadarda hep birlikte kızdık
asya ne yapacaksın yaptıracakmısın kan tahlili
şimdi senin gazabın 2 kişilik hayatım :))))
döksün o kadar. seni çok mutlu etmiş:)
geçmişi anca okuyabildim
çok sevinidm acemi peri
bak adama o kadarda hep birlikte kızdık
asya ne yapacaksın yaptıracakmısın kan tahlili
Kızmıştım bayağı ne duygusuz adam diye. Şükür ki düşünüyormuş, ince planları varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?