- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.421
Bu hazır gebelik testleri var ya, ben onların topunun bozuk olduğuna inanmaya başlamıştım. Hatta iki kez silik görüp 3 gün geciktim ama sonra hayaller suya düştü o zaman hatalı bu testler diyordum. Hamile olunca pespembe çıkıyormuş meğer.olsun cnm bende hep negatif görüyorum ama inan bizde bir gün pozitifi görecez kocaman +++++++++ olacak
Aynen ben de 4 ayda kendimi ne kadar üzmüşüm diyorum. Ama bunun da yaşanması gerekiyormuş demek ki
İyiyiz tatlım heyecanlıyız. Bugün bebek haberleri var
Kız dur bi azcık heyecan yapcaktım. Hayırlısı olsun. Bugün biraz bozuk gezersin ama sonra alışırsın. O yüzden ağlamak istersen birkaç damla göz yaşı dökebilirsin.
Ama kesinlikle ümitleri kaybetmek yok. Çalışmalara devam
Bu hazır gebelik testleri var ya, ben onların topunun bozuk olduğuna inanmaya başlamıştım. Hatta iki kez silik görüp 3 gün geciktim ama sonra hayaller suya düştü o zaman hatalı bu testler diyordum. Hamile olunca pespembe çıkıyormuş meğer.
Biraz daha sabır kızlar. Allah bizim için hayırlısı neyse onu veriyor.
olsun cnm bende hep negatif görüyorum ama inan bizde bir gün pozitifi görecez kocaman +++++++++ olacak
biraz işler var, onları halledip dönecem kızlar. öptüm hepinizi..
yok iyiyim canım. en azından fazla moda girmeden biliyorum artık. 17 ekim bat. bu saatten sonra yumurtlama hiç olmaz zaten.
bende günlerdir heyecandıydım hamileyim diye.eşim araba sürerken yavaş bebek düşücek diyodum oda gülüyodu :)
bugün test aldık yaparken hiç heyecanlanmadım kesin negtif çıkıcak dedim ve negatif çıktı.
bayramda annemde kalıcağım için kasımdanda ümidim yok.aralıkta çalışmalara devam edicez inş
benden söylemesi annenlerde yap baska yerde yapınca oluyor o kadar ugrastım olmadı kayınvaıdemlerde kalıyorduk bır kere yaptık nasıl oldu anlamadım :)
eşimin izni olmadığı için tek gidicem annemlere malesef.ama tavsiyene uyucam mutlaka otele filan gideriz bizde
tamam kuzu gamzeye haber verdin mi
Hmmm yok otel filan olmaz rahat edemeyecegınız bir yer olsun :)
tamam kuzu gamzeye haber verdin mi
bizim bulunduğum yerdede eş dost akraba yokki :) herkes ist.da.biz bu gidişle çocuk yapamayız demekki :)
evet gülüm msj attı asya bana.
erken öğrendiği iyi oldu diye düşünüyorum. sonrası ve beklemek çok yıpratıcı oluyor. hayırlısı olsun.
bat tarihi 17 ekimmiş ama canım ya yükselme ihtimali olmaz mı? ne bileyim yükselebilir gibi geldi bana çok erken çünkü?
bat tarihi 17 ekimmiş ama canım ya yükselme ihtimali olmaz mı? ne bileyim yükselebilir gibi geldi bana çok erken çünkü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?