Ilk çocuğunu düşünenler...

olsun cnm bende hep negatif görüyorum ama inan bizde bir gün pozitifi görecez kocaman +++++++++ olacak
Bu hazır gebelik testleri var ya, ben onların topunun bozuk olduğuna inanmaya başlamıştım. Hatta iki kez silik görüp 3 gün geciktim ama sonra hayaller suya düştü o zaman hatalı bu testler diyordum. Hamile olunca pespembe çıkıyormuş meğer.

Biraz daha sabır kızlar. Allah bizim için hayırlısı neyse onu veriyor.

Aynen ben de 4 ayda kendimi ne kadar üzmüşüm diyorum. Ama bunun da yaşanması gerekiyormuş demek ki

kendimi 2,5 yıldır üzüyorum ve olmadığı her günde üzülmeye devam edeceğim belki yanlış ama ole oluyor kızlar
o yüzden sizde kendinizi yargılamayın
eğer hala bekliyo olsaydınınz ki çok şükür ole değil
hala kendinizle olan kavganız bitmeyecekti
o yüzden bu kavga bitene kaadar kendimizi yemeğe devam edecez anlaşılan
ama asyacım insan ne olursa olsun ya olduysa die umutlanmaktanda hayal krıklığına uğramaktanda kaçamıyo
hayaller geerçek olana kadar umutla bekleyeceğiz cnm
bu ay olmadımı öbür ay olmadı mı dahada öbür ay
bekleyip sabredip mıradımıza ereceğiz tamam mı

yok iyiyim canım. en azından fazla moda girmeden biliyorum artık. 17 ekim bat. bu saatten sonra yumurtlama hiç olmaz zaten.

aynen katılıyorum acemiperiye sabır kızlar ben sabırsızdım aglayıp mahvedıyordum kendımı hiç gerek yokmus bana kızanlar olabılır cunku bana sabredın dıyenlere cok sinir oluyordum hayırlı zamanda gelıyorlarmış yani

yok iyiyim canım. en azından fazla moda girmeden biliyorum artık. 17 ekim bat. bu saatten sonra yumurtlama hiç olmaz zaten.

bat 17 ekimse hala ümit olabilir aslında erken yaptırmuşsın testi benim bat 13 ekim 5.21 çıktı tam sınırda yani yükselirse ne ala ama düşedebilir ümitlenmek istemiyorum. belki 1kaç güne seninkide yükselir ümitlenme ama ümitsiz de olma bence..

bende günlerdir heyecandıydım hamileyim diye.eşim araba sürerken yavaş bebek düşücek diyodum oda gülüyodu :)
bugün test aldık yaparken hiç heyecanlanmadım kesin negtif çıkıcak dedim ve negatif çıktı.
bayramda annemde kalıcağım için kasımdanda ümidim yok.aralıkta çalışmalara devam edicez inş

benden söylemesi annenlerde yap baska yerde yapınca oluyor o kadar ugrastım olmadı kayınvaıdemlerde kalıyorduk bır kere yaptık nasıl oldu anlamadım :)

benden söylemesi annenlerde yap baska yerde yapınca oluyor o kadar ugrastım olmadı kayınvaıdemlerde kalıyorduk bır kere yaptık nasıl oldu anlamadım :)

eşimin izni olmadığı için tek gidicem annemlere malesef.ama tavsiyene uyucam mutlaka otele filan gideriz bizde

evet gülüm msj attı asya bana.
erken öğrendiği iyi oldu diye düşünüyorum. sonrası ve beklemek çok yıpratıcı oluyor. hayırlısı olsun.

bat tarihi 17 ekimmiş ama canım ya yükselme ihtimali olmaz mı? ne bileyim yükselebilir gibi geldi bana çok erken çünkü?

kızlar biz bayramda eşimle tatili uzattık. 19 ekim çıkış 30 ekim dönüş o arada çok çalışmamız lazım. biryerlere kaçıcaz inş.
asya canım kendini çok yıpratma lütfen. bizde daisyB gibi bi gün bakıp okuyup şu yazdıklarımızı gülücez belkide kendimize.
Ben Allah a yine yalvarıyorum. Rabbim doğurup sokağa atanlara değil. bizim gibi yanıp tutuşanlara ver noolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…