Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar bizim işyeri hekimine sordum
gebelik yeni oluşuyorsa bu kadar düşük çıkmış olabilir gebe olmayan bir kadında hcg değeri bu kadar çıkmamalı. regl ye yakın tarihlerde yada yumurtlama döneminde ancak bu değerler olabilirmiş.çünkü kadının metobolizması otomatik olarak gebeliğe hazırlayıp bu hormonu üretiyormuş.

bence asyaerene de söyle bunu gamze ilaç falan kullanmasın değeri düşük diye.

yanı ozamn asyanın gebe olma ihitmali halen var mı demek bu??

evet küçükte olsa var diyor doktorumuz. regl yakın tarihlerde de bu değerlere ulaşabiliyor diyor birde.
ben yumurtlama sorunu var dedim doktor diyor ki. yumurtlama sorunu kadının her ay yumurta atmaması demek hiç yumurta atmaması demek değil diyor. bu şekilde gebe kalanların oranı hiçte az değil dedi.

eee bu çok güzel bir haber

bence öyle. yani sıfır çıkardı ne bileyim hem belirtileri de var? gebelik başlangıcı olmasa neden 2 çıksın ki? belki bikaç güne yükselir benimki gibi adete 3-4 gün kala 5-6 olabilir? sizce?

bence mesaj atın kızlar sigaraya yüklenmesin sonuç negatif diye ya da ilaç falan almasın..

tamam canım kolay gelsin görüşürüz..

Kızlar yazdıklarınızı okudum. çok teşekkür ederim hepinize. gamzenin sms görünce arada bakayım hemen dedim. valla ben anlamadım değeri enterasan geldi banada..
ama sürekli bir bel ağrısı karın ağrısı var iliklerim sızlıyor sanki. ama daha var hastalanmaya da.. bekleyecez.. görecez..

ben arada girip takip ediyorum sizi. öptümm...

Gamzecim sanada ayrıca teşekkür ederim. bir tutam umut oldu içim :)

kızlar sıkılıyorum çok..

BATa 3 gün var..Ama 27 günde birde adet olabiliyorum..Böyle durumdada 2 gün var...Kafamı takmamaya çalışıyorum ama offf sıkıntı basıyor..

kızlar sıkılıyorum çok..

BATa 3 gün var..Ama 27 günde birde adet olabiliyorum..Böyle durumdada 2 gün var...Kafamı takmamaya çalışıyorum ama offf sıkıntı basıyor..
Bu kadar dayanmana şükür. Önceden bir hafta önce strese giriyordun. İlerleme var demek ki. İçini ferah tut, inşallah güzel haberlerini alırız

evet canım gaza geldim tahlil yaptırdım. en azından bilmiş oldum yani.. bu aydan artık çok beklentiyle değilim.
bugun bebiş haberi de aldık ya ondan baya aşka geldik topic olarak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…