- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.441
kızlar bizim işyeri hekimine sordum
gebelik yeni oluşuyorsa bu kadar düşük çıkmış olabilir gebe olmayan bir kadında hcg değeri bu kadar çıkmamalı. regl ye yakın tarihlerde yada yumurtlama döneminde ancak bu değerler olabilirmiş.çünkü kadının metobolizması otomatik olarak gebeliğe hazırlayıp bu hormonu üretiyormuş.
kızlar bizim işyeri hekimine sordum
gebelik yeni oluşuyorsa bu kadar düşük çıkmış olabilir gebe olmayan bir kadında hcg değeri bu kadar çıkmamalı. regl ye yakın tarihlerde yada yumurtlama döneminde ancak bu değerler olabilirmiş.çünkü kadının metobolizması otomatik olarak gebeliğe hazırlayıp bu hormonu üretiyormuş.
yanı ozamn asyanın gebe olma ihitmali halen var mı demek bu??
evet küçükte olsa var diyor doktorumuz. regl yakın tarihlerde de bu değerlere ulaşabiliyor diyor birde.
ben yumurtlama sorunu var dedim doktor diyor ki. yumurtlama sorunu kadının her ay yumurta atmaması demek hiç yumurta atmaması demek değil diyor. bu şekilde gebe kalanların oranı hiçte az değil dedi.
yanı ozamn asyanın gebe olma ihitmali halen var mı demek bu??
bence asyaerene de söyle bunu gamze ilaç falan kullanmasın değeri düşük diye.
eee bu çok güzel bir haber
((((((((
sonuç 0.29
Bu kadar dayanmana şükür. Önceden bir hafta önce strese giriyordun. İlerleme var demek ki. İçini ferah tut, inşallah güzel haberlerini alırızkızlar sıkılıyorum çok..
BATa 3 gün var..Ama 27 günde birde adet olabiliyorum..Böyle durumdada 2 gün var...Kafamı takmamaya çalışıyorum ama offf sıkıntı basıyor..
Bu kadar dayanmana şükür. Önceden bir hafta önce strese giriyordun. İlerleme var demek ki. İçini ferah tut, inşallah güzel haberlerini alırız
Neden boş geçecek?bu ay olmazsa kasım ayı boş geçecek
Neden boş geçecek?
canını sıkma tatlım daha bata çok varmış erken daha hala umut var yanii bat günündede tekrarlarsın tahlili
kızlar sayfa çok hızlı ilerliyo sizi takip etmek baya zor maşallahh çok hızlısınızz :))
evet canım gaza geldim tahlil yaptırdım. en azından bilmiş oldum yani.. bu aydan artık çok beklentiyle değilim.
bugun bebiş haberi de aldık ya ondan baya aşka geldik topic olarak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?