- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.461
Kurban bayramında ilişki yaşayıp çocuk olursa, doğacak çocuk büyük ihtimalle 6 parmaklı oluyor. Hurafe falan değil, bir çok örneği var. Bir tanesini de bizzat tanıdım.yumurtalama dönemim bayrama denk geliyor.Bayramdada eşimin memleketinde olacaz
Kurban bayramında ilişki yaşayıp çocuk olursa, doğacak çocuk büyük ihtimalle 6 parmaklı oluyor. Hurafe falan değil, bir çok örneği var. Bir tanesini de bizzat tanıdım.
BAyram geçince öncesi ya da sonrasında değerlendirirsin. Sessizce yapıverin
Duş olayını da ayrı ayrı gider duş alırsınız ne olacak anlaşılır belki ama olsun bakalım. Benim arkadaş kv kalmaya gidince kv ilk iş havluları vermiş ellerine, her yeri göstermiş. Eşi ane ben bir duş alayım diyormuş kalkınca, kv kp pır hemen evden çıkıyorlarmış bir iki saat gelmiyorlarmış. Ne düşünceli insanlar var
ben inanmam öyle şeylere..
Ablasında kalıyor olacaz..Sessizce yapsakta bunun duşu var kuzum :)
Duş olayını da ayrı ayrı gider duş alırsınız ne olacak anlaşılır belki ama olsun bakalım. Benim arkadaş kv kalmaya gidince kv ilk iş havluları vermiş ellerine, her yeri göstermiş. Eşi ane ben bir duş alayım diyormuş kalkınca, kv kp pır hemen evden çıkıyorlarmış bir iki saat gelmiyorlarmış. Ne düşünceli insanlar var
of ki of içim sıkılıyo
Biz bir gece falan kalırız gittiğimizde ama hiç öyle bir şey yapmadı kv. Hatta ben yeni gelinken gafletle pijamayla kahvaltıya gitmiş, çıkardıklarımı da üstünü örtüp köşeye koymuştum. Biz kahvaltı ederken hangi arada gitti bilmem kv gitmiş eşyaları düzeltmiş. Benim kırmızı dantelli sütyeni görmüş düzeltmiş ama Allahtan üstünü örtmüş.Çok utanmıştım farkedinceşeytan kulağına kurşun bizimkilerde oledir çok şükür
şeytan kulağına kurşun bizimkilerde oledir çok şükür
yok canım yapamayız..Ya gidecez otelde kalacaz..Böyle olunca alınılır..ne yapacaz bilmiyorum..1 günde gidip gelinecek yerde değil
Biz bir gece falan kalırız gittiğimizde ama hiç öyle bir şey yapmadı kv. Hatta ben yeni gelinken gafletle pijamayla kahvaltıya gitmiş, çıkardıklarımı da üstünü örtüp köşeye koymuştum. Biz kahvaltı ederken hangi arada gitti bilmem kv gitmiş eşyaları düzeltmiş. Benim kırmızı dantelli sütyeni görmüş düzeltmiş ama Allahtan üstünü örtmüş.Çok utanmıştım farkedince
neden hayatım?????
Biz bir gece falan kalırız gittiğimizde ama hiç öyle bir şey yapmadı kv. Hatta ben yeni gelinken gafletle pijamayla kahvaltıya gitmiş, çıkardıklarımı da üstünü örtüp köşeye koymuştum. Biz kahvaltı ederken hangi arada gitti bilmem kv gitmiş eşyaları düzeltmiş. Benim kırmızı dantelli sütyeni görmüş düzeltmiş ama Allahtan üstünü örtmüş.Çok utanmıştım farkedince
bak duş olayı şöyle çözülür mesela; eşin önce duş alır sanki senin niyetin yokmuş gibi.. sonra sende yanlışlıkla üstüne çay dökersin en şekerlisinden.. ve en soğuğundan
hay allah şekerli de durulmaz ki...
ortada bir neden yok cnm sıkılıyo ole bende anlamadım
sonucum pozitif çıkmadı ya ona sıkıldın sen
hava kapalı mı orada? akşam bişeyler yapın kocişle neşelendirir seni. yani ne yapacağınız tamamen sana kalmışş :))
Bu spermin döl yatağına yerleşme döneminde kasıkta bacakta ağrı görülüyor mu? Yerleşme dönemi hamileliğin hangi haftaları oluyor ve o dönemde kadında ne gibi değişiklikler oluyor, kendi deneyimlerinizden anlatırmısınız, teşekkürler :))
Bu spermin döl yatağına yerleşme döneminde kasıkta bacakta ağrı görülüyor mu? Yerleşme dönemi hamileliğin hangi haftaları oluyor ve o dönemde kadında ne gibi değişiklikler oluyor, kendi deneyimlerinizden anlatırmısınız, teşekkürler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?