Ilk çocuğunu düşünenler...

yumurtalama dönemim bayrama denk geliyor.Bayramdada eşimin memleketinde olacaz
Kurban bayramında ilişki yaşayıp çocuk olursa, doğacak çocuk büyük ihtimalle 6 parmaklı oluyor. Hurafe falan değil, bir çok örneği var. Bir tanesini de bizzat tanıdım.
BAyram geçince öncesi ya da sonrasında değerlendirirsin. Sessizce yapıverin

ben inanmam öyle şeylere..

Ablasında kalıyor olacaz..Sessizce yapsakta bunun duşu var kuzum :)

ben inanmam öyle şeylere..

Ablasında kalıyor olacaz..Sessizce yapsakta bunun duşu var kuzum :)
Duş olayını da ayrı ayrı gider duş alırsınız ne olacak anlaşılır belki ama olsun bakalım. Benim arkadaş kv kalmaya gidince kv ilk iş havluları vermiş ellerine, her yeri göstermiş. Eşi ane ben bir duş alayım diyormuş kalkınca, kv kp pır hemen evden çıkıyorlarmış bir iki saat gelmiyorlarmış. Ne düşünceli insanlar var

şeytan kulağına kurşun bizimkilerde oledir çok şükür

yok canım yapamayız..Ya gidecez otelde kalacaz..Böyle olunca alınılır..ne yapacaz bilmiyorum..1 günde gidip gelinecek yerde değil

Biz bir gece falan kalırız gittiğimizde ama hiç öyle bir şey yapmadı kv. Hatta ben yeni gelinken gafletle pijamayla kahvaltıya gitmiş, çıkardıklarımı da üstünü örtüp köşeye koymuştum. Biz kahvaltı ederken hangi arada gitti bilmem kv gitmiş eşyaları düzeltmiş. Benim kırmızı dantelli sütyeni görmüş düzeltmiş ama Allahtan üstünü örtmüş.Çok utanmıştım farkedince

ben görümcemle üst üste oturuyordum. çok şükür cinsel hayatımınız içine etmişlerdi. gecenin 11inde çat kapıydı.. Ben bir ara anlasın diye biraz anlattım .cinsel hayatımız biraz tatsız gibi.. aynı yaşlardaydık çünkü. sonra daha rahat oldu tersine. nasılsa bişey yapmıyorsunuz siz diyordu.. Yanyana olmak çok sevimsiz şey.

çocuk düşünememe nedenlerimizden biri de o evdi zaten.

Son düzenleme:
yok canım yapamayız..Ya gidecez otelde kalacaz..Böyle olunca alınılır..ne yapacaz bilmiyorum..1 günde gidip gelinecek yerde değil

bak duş olayı şöyle çözülür mesela; eşin önce duş alır sanki senin niyetin yokmuş gibi.. sonra sende yanlışlıkla üstüne çay dökersin en şekerlisinden.. ve en soğuğundan

hay allah şekerli de durulmaz ki...

insanlık hali olur canım.

Bu spermin döl yatağına yerleşme döneminde kasıkta bacakta ağrı görülüyor mu? Yerleşme dönemi hamileliğin hangi haftaları oluyor ve o dönemde kadında ne gibi değişiklikler oluyor, kendi deneyimlerinizden anlatırmısınız, teşekkürler :))

yok bizimkiler ole değil
anlayışladırlar biz odadan çıktıktan sonra bile girmez odaya bizimkiler
kay yıllık geliniyim hiç bir şeyimi görmemiştir kv

offf ne etrikalar beee...

1 ay artık depesif halde gezerim ben kaçırırsam o günleri

sonucum pozitif çıkmadı ya ona sıkıldın sen

hava kapalı mı orada? akşam bişeyler yapın kocişle neşelendirir seni. yani ne yapacağınız tamamen sana kalmışş :))

ya evet cnm sana sıkıldı yalan değil şimdi günaha girmeyeyim ama sağlık olsun önümüzde ki maçlara bakacaz
ya akşam kocam mesaiye kalıyo bayramdan sonra ırak a gidecek 20 gün yok o yüzden burdaki işlerini toparlamaya çaılşacak anlayacağın akşmada yanlızım
ya ankara çok kötü hava kapalı soğuk ayaklarım dondu
babet zamanı geçti artık

Valla ben hangi ara yerleşti hangi ara da döllendi anlamadım ama kasık agrısı hala ara sıra geliyor büyüyor doktor agrımasının normal oldugunu söyledi kendımı sıcak tutmaya bakıyorum her zaman bacaklarımda agrı olmadı göğüslerim fena ağrıyorr şişti resmen umarım büyümezler su annnn kilo almak istemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim sürekli bel ağrım var va kasık.. sanki regl olacakmış gibi. bacağa böyle ince sızı gibi bir ağrı var. dün gece de sanki rahim içini kazımış gibi canım acıyordu belime vuruyordu. bugün testt yaptım 0.29 çıktı negatif yani.. ama bat 17 ekim hatta 18 de denebilir aslında. umut tükenmiş değil ama yüksek ihtimal tutmayacak..

Kızlar eşimin morfolojisi bozuk ve hareketli sperm sayısı az bugün spermogram testini götürdü dr. a
Dr. gen ve kromozom testi istemiş Eşimde benle bişey paylaşmıyor işyerine gitti sinir olmuş durumdayız
Deneyimlerinizden faydalanabilir miyim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…