Ilk çocuğunu düşünenler...

aynı sorun bizdede var benim eşim hala 2. kez spermegrom yaptırmamak için köşe bucak kaçıyo
ya erkeklerde olumsuz sonuçlar bole yapıyo işte
sen sakinliğini korumaya çalış

yok bizimkiler ole değil
anlayışladırlar biz odadan çıktıktan sonra bile girmez odaya bizimkiler
kay yıllık geliniyim hiç bir şeyimi görmemiştir kv

tabi canım herkesin özel hayatı var. ben sevmem öyle sıkı fıkı dip dibe. en yakın arkadaşıma bile mesafe koyarım. arada mesafe olmalı..
ne o öyle hergün hergün..? hafta 1 den fazlası zararlı. görmek isterse herkes kendi ailesini görebilir. bana fazla.

offf ne etrikalar beee...

1 ay artık depesif halde gezerim ben kaçırırsam o günleri

heheh öyllee hayat entrika ile güzel heyecanlı

dert etme gülüm ya bu ay neredeyse hergün görev başındaydık bak ne oldu? 0.29 çıktı çıka çıka... :)

tabi cnm
ya ole olmaslar zaten bizimkiler
küçük eltimde kaynımda öğretmen 2 ay yaz tatilinde gelip kalıyolar kv de
kv sanki bizim kv değilde arkadaşımız o kadar iyidir
hiç bişeye karışmaz allah herkese bolesini nasip etsin ne diyim

aynı sorun bizdede var benim eşim hala 2. kez spermegrom yaptırmamak için köşe bucak kaçıyo

bence korkuyor hayatım çok üstüne düşme. aksine çocuk sevgisi aşılamaya çalış, istek duydukça göze alacaktır doktorun dediklerini. zaman ver.

Aman Allah bozmasın. Benim kvdelerden yana öyle dertlerimiz yok. Allah razı olsun bizim için ellerinden geleni yapıyorlar. ben görümlerele pek anlaşamıyorum sanırım.
Bİde onlar öyle yaşamaya alışkın dip dibe hergün. ben ailemle bile böyle yaşamadım ters bana elimde değil. sıkılıyorum ben. problem çıkıyor illlaki..
gelinsin ya bide, ''kıçım kalkar'' benim..

zaten bıraktım yılarını kendi bilir napıyım çocuk dğilki totsuna 2 tane vursam

sizin güzel bişeyler yapmanız gerekiyor başbaşa. ben hala bu konuda ısrarlıyım. küçük bir tatil filan.. bide ben asbelove'yi kapsayarak söyledim yukardakini.
Benim eşimde korktu belki, doktor ameliyat belki demişti ama onun yapısında yapayımda kurtulayım, çıksın kafadan mantığı var diye hemen yaptık bence..

su altı parmak işini anlayamadım ben ne alakaymıs gercekmı hurafe mi nedir ?? ayy korkuttun benı
Öyle bir rivayet var. Ben ayak ya da el parmakları 6 olan gördüm ve bir tanesi dedi ki kurban bayramında olduğum için böyle olmuş. Ben inanıyorum. Dini kitaplarda da gördüm.
Sen niye korkuyorsun şimdi?

cnm ya aslında bu bayramda kaçacaktık ama işte ırak olayı çıkına yatışa geldi oda kısmet

Benimkini zorla götürdüm bende 2.spermograma hani 3yaşındaki çocuk iğneden kaçar ya o pozisyondaydı:)
Ne varsa çıksın bilelim tedavi olalım istiyorum ama bizim çocuk hiç oralı değil
Saygı duymaya çalışıyorum ama meraktan çatlamak üzereyim

Allah bozmasın canım ne mutlu sana

Allah bozmasın canım ne mutlu sana

saol cnm
ya napcan erkek işte biz ilk spermegromu emri vakiye geldi benim doktorumun iisrarı ile verdi
sonuçta kötü çıkınca çok bozuldu geçen gün yanı bu olaydan 1 sene sonra zar zor üroloğa gitti şimdide testi vermiyo napım bıraktım artık kendi düşünsün babamın evinden getirecek değilim ya ben bu çocuğu

Öyle bir rivayet var. Ben ayak ya da el parmakları 6 olan gördüm ve bir tanesi dedi ki kurban bayramında olduğum için böyle olmuş. Ben inanıyorum. Dini kitaplarda da gördüm.
Sen niye korkuyorsun şimdi?

Kızlar siz anne adaylarısınız böyle şeyleri ne düşünün nede araştırın. heleki internette kurcalayayım hiç demeyin.
Allah korusun, saçma sapan şeylerle karşılaşırsınız, sonra hamileliğiniz zehir olur. ben seneler önce bazı şeyler gördüm kaç sene etkisinden kurtulamadım. sakın kurcalamayın.
Allah bir varlığına nasıl yaratılış veriyorsa verir. bunu sogulayamayız. ama bunun özellike bizim elimizde olduğuna pek inanmıyorum. genetik olarak problem olmadıktan sonra işinizin Allaha kaldığını unutmayın.

cnm ya aslında bu bayramda kaçacaktık ama işte ırak olayı çıkına yatışa geldi oda kısmet

ne Irak'ı? eşin mi gidecek?
olsun hayatım h.tasonu kaçın. çok uzak olmasada bir günde olsa otel ayarlayın mesela ev dışında bir havanız olur..

İstesek de getiremiyoruz zaten:)
Ama onların korkaklıkları yüzünden biz de mahrum kalıyoruz o muhteşem zevkten
P.tesi kuzenimin oğlu dünyaya geldi baktım içime sokasım geldi çocuğu o derece yani
Benim kv eşimin üvey annesi kök söktürüyor bana valla yan apartmanımda oturuyor
Bırakın benim özelime saygı duymayı gelir buzdolabında ne var ne yok karışıtırır bile

Bizim için sorun yok ki zaten. Ben de öyle her şeyi araştırmıyorum. İnşallah ilerleyince zaman kafam bulanmaz. Doğum videosu falan izlerken görmek istemiyorum kendimi
olsun hayatım h.tasonu kaçın. çok uzak olmasada bir günde olsa otel ayarlayın mesela ev dışında bir havanız olur..
Evet Irak meselesi de ne?

evet cnm kocam gidecek
arada gider zaten
o gelen kadar bende diken üsütnde olurum
ya bakalım aslında çok güzel olur amasra çok yakın ankaraya ama cumarteside çalışınca
olmuyo ki offffffffffffffffff

çüş edepsizlik ya
bende kv iki bina ötesinde oturuyorum ama rahatsız olduğu için yanında kalmamız gerekiyo yanı
ki evimin anahtarı var onda hanı ne olur olamz die annelere birer tane bırkatık
mesala dieyelim bemim evden alması gerekn bi şey var beni arayıp izin istemeden kesinlikle kapımı açmaz halbuki girse çıksa ruhum bile duymaz bütün gün işteyim ama hiç yapmaz ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…