- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.481
Kızlar eşimin morfolojisi bozuk ve hareketli sperm sayısı az bugün spermogram testini götürdü dr. a
Dr. gen ve kromozom testi istemişEşimde benle bişey paylaşmıyor işyerine gitti sinir olmuş durumdayız
Deneyimlerinizden faydalanabilir miyim????
yok bizimkiler ole değil
anlayışladırlar biz odadan çıktıktan sonra bile girmez odaya bizimkiler
kay yıllık geliniyim hiç bir şeyimi görmemiştir kv
offf ne etrikalar beee...
1 ay artık depesif halde gezerim ben kaçırırsam o günleri
tabi canım herkesin özel hayatı var. ben sevmem öyle sıkı fıkı dip dibe. en yakın arkadaşıma bile mesafe koyarım. arada mesafe olmalı..
ne o öyle hergün hergün..? hafta 1 den fazlası zararlı. görmek isterse herkes kendi ailesini görebilir. bana fazla.
aynı sorun bizdede var benim eşim hala 2. kez spermegrom yaptırmamak için köşe bucak kaçıyo
ya erkeklerde olumsuz sonuçlar bole yapıyo işte
sen sakinliğini korumaya çalış
bence korkuyor hayatım çok üstüne düşme. aksine çocuk sevgisi aşılamaya çalış, istek duydukça göze alacaktır doktorun dediklerini. zaman ver.
tabi cnm
ya ole olmaslar zaten bizimkiler
küçük eltimde kaynımda öğretmen 2 ay yaz tatilinde gelip kalıyolar kv de
kv sanki bizim kv değilde arkadaşımız o kadar iyidir
hiç bişeye karışmaz allah herkese bolesini nasip etsin ne diyim
zaten bıraktım yılarını kendi bilir napıyım çocuk dğilki totsuna 2 tane vursam
Öyle bir rivayet var. Ben ayak ya da el parmakları 6 olan gördüm ve bir tanesi dedi ki kurban bayramında olduğum için böyle olmuş. Ben inanıyorum. Dini kitaplarda da gördüm.su altı parmak işini anlayamadım ben ne alakaymıs gercekmı hurafe mi nedir ?? ayy korkuttun benı
sizin güzel bişeyler yapmanız gerekiyor başbaşa. ben hala bu konuda ısrarlıyım. küçük bir tatil filan.. bide ben asbelove'yi kapsayarak söyledim yukardakini.
Benim eşimde korktu belki, doktor ameliyat belki demişti ama onun yapısında yapayımda kurtulayım, çıksın kafadan mantığı var diye hemen yaptık bence..
aynı sorun bizdede var benim eşim hala 2. kez spermegrom yaptırmamak için köşe bucak kaçıyo
ya erkeklerde olumsuz sonuçlar bole yapıyo işte
sen sakinliğini korumaya çalış
tabi cnm
ya ole olmaslar zaten bizimkiler
küçük eltimde kaynımda öğretmen 2 ay yaz tatilinde gelip kalıyolar kv de
kv sanki bizim kv değilde arkadaşımız o kadar iyidir
hiç bişeye karışmaz allah herkese bolesini nasip etsin ne diyim
Allah bozmasın canım ne mutlu sana
Öyle bir rivayet var. Ben ayak ya da el parmakları 6 olan gördüm ve bir tanesi dedi ki kurban bayramında olduğum için böyle olmuş. Ben inanıyorum. Dini kitaplarda da gördüm.
Sen niye korkuyorsun şimdi?
cnm ya aslında bu bayramda kaçacaktık ama işte ırak olayı çıkına yatışa geldi oda kısmet
saol cnm
ya napcan erkek işte biz ilk spermegromu emri vakiye geldi benim doktorumun iisrarı ile verdi
sonuçta kötü çıkınca çok bozuldu geçen gün yanı bu olaydan 1 sene sonra zar zor üroloğa gitti şimdide testi vermiyo napım bıraktım artık kendi düşünsün babamın evinden getirecek değilim ya ben bu çocuğu
Bizim için sorun yok ki zaten. Ben de öyle her şeyi araştırmıyorum. İnşallah ilerleyince zaman kafam bulanmaz. Doğum videosu falan izlerken görmek istemiyorum kendimiKızlar siz anne adaylarısınız böyle şeyleri ne düşünün nede araştırın. heleki internette kurcalayayım hiç demeyin.
Allah korusun, saçma sapan şeylerle karşılaşırsınız, sonra hamileliğiniz zehir olur. ben seneler önce bazı şeyler gördüm kaç sene etkisinden kurtulamadım. sakın kurcalamayın.
Allah bir varlığına nasıl yaratılış veriyorsa verir. bunu sogulayamayız. ama bunun özellike bizim elimizde olduğuna pek inanmıyorum. genetik olarak problem olmadıktan sonra işinizin Allaha kaldığını unutmayın.
Evet Irak meselesi de ne?ne Irak'ı? eşin mi gidecek?
olsun hayatım h.tasonu kaçın. çok uzak olmasada bir günde olsa otel ayarlayın mesela ev dışında bir havanız olur..
ne Irak'ı? eşin mi gidecek?
olsun hayatım h.tasonu kaçın. çok uzak olmasada bir günde olsa otel ayarlayın mesela ev dışında bir havanız olur..
İstesek de getiremiyoruz zaten:)
Ama onların korkaklıkları yüzünden biz de mahrum kalıyoruz o muhteşem zevkten
P.tesi kuzenimin oğlu dünyaya geldi baktım içime sokasım geldi çocuğu o derece yani
Benim kv eşimin üvey annesi kök söktürüyor bana valla yan apartmanımda oturuyor
Bırakın benim özelime saygı duymayı gelir buzdolabında ne var ne yok karışıtırır bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?