Ilk çocuğunu düşünenler...

valla bu aşamaya kadar kızların cesaretiyle geldim. nasıl yaparım bilmiyorum bende.:))

valla herkesin bi şeyi var bende testin fotorafını cekip mail atıcam sonra arayıp cnm sana bişey attım hemen bakıp bana dönermisin diyicem
ama ne zaman döner , dönedebilir mi bilmem

asya hediye ne olcak cnm ne düşünüyosun

çıkmazdayım.. sabah ta be işe geç gelecem deyince atladı hemen hediyemi alacaksın diye..? gelde atlat şimdi.. :)) erken çıkarsak bişeyler planlamaya çalışacam ama. bugün çok keyifsizim. ateşim varmış gibi daraldım valla. boğazlarım mı şişecek bilemedim.
en kötüsü pazar günü telafi ederiz napalım..

çok güzel planlar... yakın zamanda nasip olsun inşallah. ben çok ani ve olmadık biranda söylemek isterdim. şok olsun kalsın öyle diye

Bunları yapacağın zaman çok uzak değildir inşallah.

Asya sen ne aldın eşine?

canım ben test sonucu ile yırtarım diye dşünmüştüm ama.. :? olmadı. hasta gibiyimde akşamı kestiremedim. pazar telafi ederim artık. napalım... ofisten çıkmam mümkün değil ki bakınayım..

valla herkesin bi şeyi var bende testin fotorafını cekip mail atıcam sonra arayıp cnm sana bişey attım hemen bakıp bana dönermisin diyicem
ama ne zaman döner , dönedebilir mi bilmem

Test sonucunu anlar mı peki benimki o konularda çok cahildir:)
50kere görsede neki bu bunu bana niye attın der

Maaşallah valla ayrıca Allahım istedikten sonra onun da sabrını verir sen hiç merak etme

elbet bir çözüm üreteceğiz diyorum.. düşünerek olmuyor bu işler. ama bu ara olsa çok iyi olur sezondan önce doğururdum daha kısa zamanda işe dönerdim. aksi halde eleman bakacam bir süreliğine, öğrenci filan belki.

Hayırlısı canım ne kadardır istiyorsunuz bebişi
Allahım kalbine göre versin
İnşallah en kısa zamanda tüm isteyenler meleklerine kavuşur

Hayırlısı canım ne kadardır istiyorsunuz bebişi
Allahım kalbine göre versin
İnşallah en kısa zamanda tüm isteyenler meleklerine kavuşur

ben 6 yıldır evliyim, hap kullandım. hazinda bıraktım sanırım. ilk 3 ay olmaz demişti doktor. bir-iki ay aslında.. çok değil. Allah uğraştırmaz inşallah.

canım ben test sonucu ile yırtarım diye dşünmüştüm ama.. :? olmadı. hasta gibiyimde akşamı kestiremedim. pazar telafi ederim artık. napalım... ofisten çıkmam mümkün değil ki bakınayım..
Hımm bakarsın bir iki gün alternatiflere. Önceden ayarlayabilseydin iyi olurdu ama sağlık olsun. Akşam kocaman sarıl eşine. Ufak bir pasta alabilirsin

Test sonucunu anlar mı peki benimki o konularda çok cahildir:)
50kere görsede neki bu bunu bana niye attın der

anlar anlamazmı
belkide işyerine bi biberon falan alır kargoyla gönderirim
oda olabilir ama işyerinde öğrenmesini istiyorum
donup kalsın şole soka girsin
çünkü işyerinde arkadaşlarından bebeği olacağını öğrenince evde çok hevesle anlatıyo tebrikleri falan çok özeniyo o açıdan

Asyacım ben eşime doğumgününde hatırlamıyormuş gibi yaptım Perşembe günüydü
Haftaiçi çalıştığımız için çok rahat olmuo programlar
Haftasonu sürpriz yaptım programı hazırlayıp şok oldu
Naçizane fikrim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…