- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.521
Allah yardım etsin canım zor valla ben çok çalışıyorum diyordum ama sen aşmışsın maaşallah bir de bu arada bebiş meselesi var tabi ben senin yerinde olsam pestil şeklinde gelirim herhalde eveama eşinle çalışmak hoş olsa gerek yine de birlikte bişeyler elde etmek güzeldir diye düşünüyorum
bende eğer hamile kalırsam pat die söylemeyi düşünmüyorum.ondan habersiz bi çift bebek ayakkabısı almayı düşünüyorum minnacık olanlarından :)
akşam eve geldiğimdede giyinip süslenip güzel bi sofra kurup sana bi hediye aldım diyerek eline tutuşturucam :)
açıp baktığında donup kalsın istiyorum.herşeyi kurdum planladım bi çocuğun gelmesi eksik
asya hediye ne olcak cnm ne düşünüyosun
bende eğer hamile kalırsam pat die söylemeyi düşünmüyorum.ondan habersiz bi çift bebek ayakkabısı almayı düşünüyorum minnacık olanlarından :)
akşam eve geldiğimdede giyinip süslenip güzel bi sofra kurup sana bi hediye aldım diyerek eline tutuşturucam :)
açıp baktığında donup kalsın istiyorum.herşeyi kurdum planladım bi çocuğun gelmesi eksik
Bunları yapacağın zaman çok uzak değildir inşallah.
Asya sen ne aldın eşine?
valla bu aşamaya kadar kızların cesaretiyle geldim. nasıl yaparım bilmiyorum bende.:))
valla herkesin bi şeyi var bende testin fotorafını cekip mail atıcam sonra arayıp cnm sana bişey attım hemen bakıp bana dönermisin diyicem
ama ne zaman döner , dönedebilir mi bilmem
Maaşallah valla ayrıca Allahım istedikten sonra onun da sabrını verir sen hiç merak etme
Test sonucunu anlar mı peki benimki o konularda çok cahildir:)
50kere görsede neki bu bunu bana niye attın der
elbet bir çözüm üreteceğiz diyorum.. düşünerek olmuyor bu işler. ama bu ara olsa çok iyi olur sezondan önce doğururdum daha kısa zamanda işe dönerdim. aksi halde eleman bakacam bir süreliğine, öğrenci filan belki.
güllümsün öyle bir anlatır ki... doktor olu valla.. :))
Hayırlısı canım ne kadardır istiyorsunuz bebişi
Allahım kalbine göre versin
İnşallah en kısa zamanda tüm isteyenler meleklerine kavuşur
Hımm bakarsın bir iki gün alternatiflere. Önceden ayarlayabilseydin iyi olurdu ama sağlık olsun. Akşam kocaman sarıl eşine. Ufak bir pasta alabilirsincanım ben test sonucu ile yırtarım diye dşünmüştüm ama.. :? olmadı. hasta gibiyimde akşamı kestiremedim. pazar telafi ederim artık. napalım... ofisten çıkmam mümkün değil ki bakınayım..
Test sonucunu anlar mı peki benimki o konularda çok cahildir:)
50kere görsede neki bu bunu bana niye attın der
İnşallah en kısa zamanda anlatır:)
Hımm bakarsın bir iki gün alternatiflere. Önceden ayarlayabilseydin iyi olurdu ama sağlık olsun. Akşam kocaman sarıl eşine. Ufak bir pasta alabilirsin
ben 6 yıldır evliyim, hap kullandım. hazinda bıraktım sanırım. ilk 3 ay olmaz demişti doktor. bir-iki ay aslında.. çok değil. Allah uğraştırmaz inşallah.
of ki of içim sıkılıyo
hayırdır hayatım sana ne oldu için neden sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?