- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.501
Bizim için sorun yok ki zaten. Ben de öyle her şeyi araştırmıyorum. İnşallah ilerleyince zaman kafam bulanmaz. Doğum videosu falan izlerken görmek istemiyorum kendimi
Evet Irak meselesi de ne?
evet cnm kocam gidecek
arada gider zaten
o gelen kadar bende diken üsütnde olurum
ya bakalım aslında çok güzel olur amasra çok yakın ankaraya ama cumarteside çalışınca
olmuyo ki offffffffffffffffff
çüş edepsizlik ya
bende kv iki bina ötesinde oturuyorum ama rahatsız olduğu için yanında kalmamız gerekiyo yanı
ki evimin anahtarı var onda hanı ne olur olamz die annelere birer tane bırkatık
mesala dieyelim bemim evden alması gerekn bi şey var beni arayıp izin istemeden kesinlikle kapımı açmaz halbuki girse çıksa ruhum bile duymaz bütün gün işteyim ama hiç yapmaz ole
Aman Allah bozmasın diyerek ..... kaşıyorum
Benimkine anahtar versem bizim ev talan olur herhalde ne var ne yok diye
Bi de sormadan alır kullanır valla Allah korusunnnnn..........
kızlar yaa adetime 4 gün varken test yaptım negatif çıktı.sizce erkenmi yaptım yoksa bebek olsaydı kesin çıkarmıydı?
annemde günlerdir rüyasında bebeğim olduğunu görüyomuş.ne düşünüceğimi şaşırdım.
bu pazarları bile çalışıyoruz neredeyse. benim c.tesi yarım gün daha olacak anında plan yapardım haftasonuna.. valla.. hatta bayram için eşime dedim misafir gelecek ama duruma göre öyle arabaya binip gidelim nereye giderse yolumuz bir-iki kalalım dönelim dedim. bakalım..
aman sen ole bi hata yapma sakın
idrarsa çok güvenilir değil ama kan ise son 5 güne kadar çıkıyormuş diye okudum hayatım.
bu ay olmasını çok istiyodum yaa.bayramda ailemin yanına gidicem.çifte bayram yaşamayı, onları mutlu etmeyi çok istiyorum.
Maşallah Allah bozmasınçüş edepsizlik ya
bende kv iki bina ötesinde oturuyorum ama rahatsız olduğu için yanında kalmamız gerekiyo yanı
ki evimin anahtarı var onda hanı ne olur olamz die annelere birer tane bırkatık
mesala dieyelim bemim evden alması gerekn bi şey var beni arayıp izin istemeden kesinlikle kapımı açmaz halbuki girse çıksa ruhum bile duymaz bütün gün işteyim ama hiç yapmaz ole
Anladım canım. Ekmek parası işte. Sen yine de korkuya kapılma. Bir şey olmaz inşallahcnm benim eşim prefabrik sektöründe arge mühendisi olarak çalışıyor
bole yurt dışına çok iş yapılyolar t.c de yyaptıkları tek iş van depremine konteynır o kadar hep yurt dışı
projesini hazırlıyo üretimdende üretilen irinleri yolluyo şantiylere
ama arada gidip şantiyelere ne yapıyo die bakıyo
o yüzden ayda bir kere mutlaka ıraka gidiyo
napalım ole işte ama çok hzursuız oluyorum o ordayken malum karışık
Adetin gecikince yap testi. Bazen adet gecikince hamilelik olduğunda bile çıkmayabiliyormuş ama varsa bebek %90 çıkarkızlar yaa adetime 4 gün varken test yaptım negatif çıktı.sizce erkenmi yaptım yoksa bebek olsaydı kesin çıkarmıydı?
annemde günlerdir rüyasında bebeğim olduğunu görüyomuş.ne düşünüceğimi şaşırdım.
bu ay olmasını çok istiyodum yaa.bayramda ailemin yanına gidicem.çifte bayram yaşamayı, onları mutlu etmeyi çok istiyorum.
yok sanırım ben biraz aceleciyim, yarın adet günüm büyük ihtimalle adet ağrısıdır, ama insan bebiş istedi mi her şeyden bir anlam çıkarıyoValla ben hangi ara yerleşti hangi ara da döllendi anlamadım ama kasık agrısı hala ara sıra geliyor büyüyor doktor agrımasının normal oldugunu söyledi kendımı sıcak tutmaya bakıyorum her zaman bacaklarımda agrı olmadı göğüslerim fena ağrıyorr şişti resmen umarım büyümezler su annnn kilo almak istemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne iş yapıosun canım bu kadar saat çalışıyorsun. Kendine vakit nasıl ayırıyorsun? Zor valla....
Canım karı-koca kombi servis işi yürütüyoruz. tam da sezona artık giriz zamanı işler yoğunlaştı. sabah 8:30 da gelip, 10-11 gibi çıkabiliyoruz. Kaç pazardır şöylle güzel bir kahvaltıdan sonra tv de pineklemeye hasretim valla.. hiç birşeye vakit yok canım ya. bırak evimi kendimle bile ilgilenemiyorum.
bende bugün eşimin doğumgünü hediye diye test sonucu veririm diye umut etmiştim. artık kendimede bir teselli hediyesi alırım.. :?
Bunları yapacağın zaman çok uzak değildir inşallah.bende eğer hamile kalırsam pat die söylemeyi düşünmüyorum.ondan habersiz bi çift bebek ayakkabısı almayı düşünüyorum minnacık olanlarından :)
akşam eve geldiğimdede giyinip süslenip güzel bi sofra kurup sana bi hediye aldım diyerek eline tutuşturucam :)
açıp baktığında donup kalsın istiyorum.herşeyi kurdum planladım bi çocuğun gelmesi eksik
bende eğer hamile kalırsam pat die söylemeyi düşünmüyorum.ondan habersiz bi çift bebek ayakkabısı almayı düşünüyorum minnacık olanlarından :)
akşam eve geldiğimdede giyinip süslenip güzel bi sofra kurup sana bi hediye aldım diyerek eline tutuşturucam :)
açıp baktığında donup kalsın istiyorum.herşeyi kurdum planladım bi çocuğun gelmesi eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?