Ilk çocuğunu düşünenler...

Bizim için sorun yok ki zaten. Ben de öyle her şeyi araştırmıyorum. İnşallah ilerleyince zaman kafam bulanmaz. Doğum videosu falan izlerken görmek istemiyorum kendimi

Evet Irak meselesi de ne?

cnm benim eşim prefabrik sektöründe arge mühendisi olarak çalışıyor
bole yurt dışına çok iş yapılyolar t.c de yyaptıkları tek iş van depremine konteynır o kadar hep yurt dışı
projesini hazırlıyo üretimdende üretilen irinleri yolluyo şantiylere
ama arada gidip şantiyelere ne yapıyo die bakıyo
o yüzden ayda bir kere mutlaka ıraka gidiyo
napalım ole işte ama çok hzursuız oluyorum o ordayken malum karışık

evet cnm kocam gidecek
arada gider zaten
o gelen kadar bende diken üsütnde olurum
ya bakalım aslında çok güzel olur amasra çok yakın ankaraya ama cumarteside çalışınca
olmuyo ki offffffffffffffffff

bu pazarları bile çalışıyoruz neredeyse. benim c.tesi yarım gün daha olacak anında plan yapardım haftasonuna.. valla.. hatta bayram için eşime dedim misafir gelecek ama duruma göre öyle arabaya binip gidelim nereye giderse yolumuz bir-iki kalalım dönelim dedim. bakalım..

Aman Allah bozmasın diyerek ..... kaşıyorum
Benimkine anahtar versem bizim ev talan olur herhalde ne var ne yok diye
Bi de sormadan alır kullanır valla Allah korusunnnnn..........

kızlar yaa adetime 4 gün varken test yaptım negatif çıktı.sizce erkenmi yaptım yoksa bebek olsaydı kesin çıkarmıydı?
annemde günlerdir rüyasında bebeğim olduğunu görüyomuş.ne düşünüceğimi şaşırdım.

idrarsa çok güvenilir değil ama kan ise son 5 güne kadar çıkıyormuş diye okudum hayatım.

Ne iş yapıosun canım bu kadar saat çalışıyorsun. Kendine vakit nasıl ayırıyorsun? Zor valla....

Maşallah Allah bozmasın
Anladım canım. Ekmek parası işte. Sen yine de korkuya kapılma. Bir şey olmaz inşallah
Adetin gecikince yap testi. Bazen adet gecikince hamilelik olduğunda bile çıkmayabiliyormuş ama varsa bebek %90 çıkar

yok sanırım ben biraz aceleciyim, yarın adet günüm büyük ihtimalle adet ağrısıdır, ama insan bebiş istedi mi her şeyden bir anlam çıkarıyo
umarım her şeyin hayırlsı olur:119:

Ne iş yapıosun canım bu kadar saat çalışıyorsun. Kendine vakit nasıl ayırıyorsun? Zor valla....

Canım karı-koca kombi servis işi yürütüyoruz. tam da sezona artık giriz zamanı işler yoğunlaştı. sabah 8:30 da gelip, 10-11 gibi çıkabiliyoruz. Kaç pazardır şöylle güzel bir kahvaltıdan sonra tv de pineklemeye hasretim valla.. hiç birşeye vakit yok canım ya. bırak evimi kendimle bile ilgilenemiyorum.

bu ay olmasını çok istiyodum yaa.bayramda ailemin yanına gidicem.çifte bayram yaşamayı, onları mutlu etmeyi çok istiyorum.

bende bugün eşimin doğumgünü hediye diye test sonucu veririm diye umut etmiştim. artık kendimede bir teselli hediyesi alırım.. :?

Allah yardım etsin canım zor valla ben çok çalışıyorum diyordum ama sen aşmışsın maaşallah bir de bu arada bebiş meselesi var tabi ben senin yerinde olsam pestil şeklinde gelirim herhalde eve ama eşinle çalışmak hoş olsa gerek yine de birlikte bişeyler elde etmek güzeldir diye düşünüyorum

bende bugün eşimin doğumgünü hediye diye test sonucu veririm diye umut etmiştim. artık kendimede bir teselli hediyesi alırım.. :?

bende eğer hamile kalırsam pat die söylemeyi düşünmüyorum.ondan habersiz bi çift bebek ayakkabısı almayı düşünüyorum minnacık olanlarından :)
akşam eve geldiğimdede giyinip süslenip güzel bi sofra kurup sana bi hediye aldım diyerek eline tutuşturucam :)
açıp baktığında donup kalsın istiyorum.herşeyi kurdum planladım bi çocuğun gelmesi eksik

Bunları yapacağın zaman çok uzak değildir inşallah.

Asya sen ne aldın eşine?

İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…