- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.541
Hep aklımda eşime nasıl söylerim hamileysem diye düşünüyorum..
Arayıp akşam misafirimiz var demek gibi mesela..
Sofrayı kurup bir bebek tabağı ve biberonu koyup..Testide yanına iliştirebilirim..
Hep aklımda eşime nasıl söylerim hamileysem diye düşünüyorum..
Arayıp akşam misafirimiz var demek gibi mesela..
Sofrayı kurup bir bebek tabağı ve biberonu koyup..Testide yanına iliştirebilirim..
ben 6 yıldır evliyim, hap kullandım. hazinda bıraktım sanırım. ilk 3 ay olmaz demişti doktor. bir-iki ay aslında.. çok değil. Allah uğraştırmaz inşallah.
ahhh ahh bende kullandım o lanet hapları. doktor bana nasıl bağırdı hap kullandım deyince. yok öyle birşey çıkar aklından birdahada aklından geçirme diye.
anladıkki pıhtılaşma haptan olmuş.
Hımm bakarsın bir iki gün alternatiflere. Önceden ayarlayabilseydin iyi olurdu ama sağlık olsun. Akşam kocaman sarıl eşine. Ufak bir pasta alabilirsin
ole bişey yok aslında sıkıldım birrden iki gündür böle bağırıma bi öküz oturuyo saat 2 den sonra bende anlamadım akşamada sinirli oluyorum dün öyleydim yani
evet asya bole bişey yapabilirsin önden kutlama yapalım pazar telafi edderiz dersin
Kızlar ne tatlı hayalleriniz var öyle. İnşallah tez zamanda görürsünüz o günleri.
Eşime bebek haberini verdiğimde gözlerinde oluşan sevinci asla unutmayacağım. Keseye bakarken doktor çağırdı "gel babası bebeğine bak" diye, nasıl mutluydu anlatamam.
Duygulandırdınız beni
hadi ya hap ole şeyler mı yapıyomuş
asya sakin bi daha içme bak ne dio gamze
oo döndünmü sen :)aaa bak benim onda hikayem hayallerim çok başka. test sonucuyla babişin ağzından yazılmış bir mektubu eşime kuryeyle göndermeyi planlamıştım hep.
pasta olayını düşündüm aslında ama 11 gibi çıkınca işten ters oluyor. iş yerindede kutlamak istemedim açıkçası yeri değil diye ama mecbur öyle olacak. bir beklentisi var yani onu anlıyorum.. :) bide sabah gizli saklı gittim kan vermeye çok sordu sonra seni seni der gibi hediye alacaksın dimi deyince..
hıh! dedim şimdi kapak oldu, istersen alma.
aynen öyle gülüm. damar tıkanıklığı falan daha neler neler. doktordan fırçayı yeyince daha tövbe dedim. 10 tane doğurucamı bilsem almam birdaha
ahhh ahh bende kullandım o lanet hapları. doktor bana nasıl bağırdı hap kullandım deyince. yok öyle birşey çıkar aklından birdahada aklından geçirme diye.
anladıkki pıhtılaşma haptan olmuş.
oo döndünmü sen :)
evet iyi yanı da var kötüde.. mesela benim çok fazla kanamam olurdu phtılaşma nedeniyle düzelmişti. ama migreni tetikledi. hangi ilacın yok ki?
aynen öyle gülüm. damar tıkanıklığı falan daha neler neler. doktordan fırçayı yeyince daha tövbe dedim. 10 tane doğurucamı bilsem almam birdaha
Kızlar ne tatlı hayalleriniz var öyle. İnşallah tez zamanda görürsünüz o günleri.
Eşime bebek haberini verdiğimde gözlerinde oluşan sevinci asla unutmayacağım. Keseye bakarken doktor çağırdı "gel babası bebeğine bak" diye, nasıl mutluydu anlatamam.
Duygulandırdınız beni
geldim geldim canım:) hemen daldım sohbetinize:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?