Ilk çocuğunu düşünenler...

güllümsün ağlattın ya beniii, mutluluktan da ağlayalım inşallah allah hepimize nasip etsin..

Hayırlısı olsun canım. Sen kendine iyi bak

2 sene önce kullandığın hap bişey olmazda. işte yumurtalıkları tembelleştiriyormuş. ben 2,5 sene kullandım. ahhh ahh

hakkında bölesi hayırlsıymış cnm sıkma kendini

canım iş önemli değil sen ve bebeğin iyi olun hayırlısı olur inşallah. hem evde daha rahat edersin hamileliğin de tadına varırsın biraz, istediğin zaman yatar istediğinde kalkarsın..

canım iş önemli değil sen ve bebeğin iyi olun hayırlısı olur inşallah. hem evde daha rahat edersin hamileliğin de tadına varırsın biraz, istediğin zaman yatar istediğinde kalkarsın..

evet cnm haklısın böylesi en güzeli oldu haftasonu bılgısayar almalıyım patlarım evde ben

doktor yumurtlama yok diye bişey yok diyor hayatım. sadece her ay yumurtlama olmazsa sorun var deniliyormuş. keşke baktırabilseydin muhtemelen bu ay yumurtladın sen.

ya işte gittim ya doktor uyuz etti şimdi niye geldinki diyerek? bende bu hasalanana kadar gitmeyeyim ozaman dedim. ama çok çalıştık bu ay dersten geçemediysek vay halimize.. :?

bende danıştım, aksine bir baraj gibi düşün birden kaldırısan barajı ikizinin olma ihtimali bile yüksek demişti.. her kafadan bir ses yaa..

sağlığından ve bebeğinden önemli değil hiçbişey canım benim. nerde çalışıyordun ? belki söyledin ama bende arada kaçırıyorum işte.. hele bi bebişin doğsunda, güzel bir iş bulursun.

Ben çıkıyorum kızlar

Bugün tüm gün midem yandı. Aşırı üşüyorum. Eve gidip sıcak içecekler ve battaniye keyfi yapıcam inşallah

İyi akşamlar

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

2 sene önce kullandığın hap bişey olmazda. işte yumurtalıkları tembelleştiriyormuş. ben 2,5 sene kullandım. ahhh ahh

ben 6 yıl boyunca kullandım çünkü hamile kalsaydım aldırmayacaktım, riske girmek istemedim. bu 6 yıl boyunca annemde dahil bana felaket tellallığı yaptı. deli ettiler beni. yok kanser olacaksın, yok kısır kalacaksın.. bu kadar zaman içimi şişirdiler. sonra bıraktım deyip devam ettim gizliden. işte bu nedenle bebiş kesinleşene kadar annem bile bilmesin. ömrüm boyuca devam etmelerini istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…