- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.581
Hayırlısı olsun canım. Sen kendine iyi bakkızlar sanırım zor giricem bilgisyar alana kadar eve. o yüzden hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız telefondan girdiğimde yazarım yazabıldıgım kadar . bugün işten ayrılma konum acıldı ben söylemeden patron söyledi zaten işi iyice yokusa sürdüler işi bırakmam için bende konustum yarında anahtarımı bırakmaya geliyorum
ben de bunu merak ediyorum işte. ilişkiden kaç gün sonra bebek rahme yerleşiyo, beta hcg yerleşmeden önce mi yerleştikten sonra mı salgılanıyo falan mesela. internette hep farklı farklı şeyler yazıyo. me sela bi site 5-10 arası gebe olmayan her kadında görülebilir 10 un altında gebelik var denmez falan diyodu uyuz oldum, bazıları da 5in üstü gebelik diyo hangisi doğru?
canım o bende de var havalardan sanırım bulut görmekten sıkıldım güneş istiyoruım.(
bu mektubu ben de düşünmüştüm. bebeğin ağzından yazıp bilgisayar çantasına koyacaktım ne zaman farkeder de okursa artık. inşallah yapmak nasip olur canım..
ben de kullandım 2 sene kadar önce bi 6-7 ay kullandım. sorun olur mu ki?
kızlar sanırım zor giricem bilgisyar alana kadar eve. o yüzden hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız telefondan girdiğimde yazarım yazabıldıgım kadar . bugün işten ayrılma konum acıldı ben söylemeden patron söyledi zaten işi iyice yokusa sürdüler işi bırakmam için bende konustum yarında anahtarımı bırakmaya geliyorum
Hayırlısı olsun canım. Sen kendine iyi bak
kızlar sanırım zor giricem bilgisyar alana kadar eve. o yüzden hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız telefondan girdiğimde yazarım yazabıldıgım kadar . bugün işten ayrılma konum acıldı ben söylemeden patron söyledi zaten işi iyice yokusa sürdüler işi bırakmam için bende konustum yarında anahtarımı bırakmaya geliyorum
Hayırlısı olsun canım. Sen kendine iyi bak
güllümsün ağlattın ya beniii, mutluluktan da ağlayalım inşallah allah hepimize nasip etsin..
hakkında bölesi hayırlsıymış cnm sıkma kendini
evet yaaaa. çok güzelll. ağladım
canım iş önemli değil sen ve bebeğin iyi olun hayırlısı olur inşallah. hem evde daha rahat edersin hamileliğin de tadına varırsın biraz, istediğin zaman yatar istediğinde kalkarsın..
doktor yumurtlama yok diye bişey yok diyor hayatım. sadece her ay yumurtlama olmazsa sorun var deniliyormuş. keşke baktırabilseydin muhtemelen bu ay yumurtladın sen.
ya işte gittim ya doktor uyuz etti şimdi niye geldinki diyerek? bende bu hasalanana kadar gitmeyeyim ozaman dedim. ama çok çalıştık bu ay dersten geçemediysek vay halimize.. :?
Bende evlenmeden önce dr a gitmiştim ne yapabilirim bu durumda diye hap mı kullansam vs diye
İlk çocuğun olmadan asla demişti bana yumurtalıkları tembelleştiriyormuş
O yüzden ben de hiç kullanmadım
Aman dikkat arkadaşlar
senin kociş bunu duysun isterdim :)))))
Ben çıkıyorum kızlar
Bugün tüm gün midem yandı. Aşırı üşüyorum. Eve gidip sıcak içecekler ve battaniye keyfi yapıcam inşallah
İyi akşamlar
2 sene önce kullandığın hap bişey olmazda. işte yumurtalıkları tembelleştiriyormuş. ben 2,5 sene kullandım. ahhh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?