Ilk çocuğunu düşünenler...

benimde yazdığım bir öyküm vardı. istenmeyen bir gebelik.. kadın herşeyi yapıyor düşürmek için ama olmuyor, aylar geçtikçe bebeğine bağlanıyor ve bu sefer doğurmak istiyor. doğruktan sonra bebeğinin düşüme çabalarından dolayı engelli olduğu öğreniyor. sonunda da ''sen beni hiç anlamayacak olsan da ben sana hep seni sevdiğimi söyleyeceği...' diyor bebeğine. birzamanlar yazmıştım.

bütün tüylerim ayağa kalktı
ya ben piskopata bağladım zaten başka yazı yok bugün sizlere

2 dk çıktım kelebek uçmuş bizim yine başka diyarlara:)
işyerinde küçük bir kaza oldu kızlar. ben önce hataneye ordan eve geçeirm. önemli bişey değil eline parça düşmüş elemanın. meraklanmayın biz alıştık böyle şeylere.
öpüyorum

geçmiş olsun cnm hoşçakal

Ağlattın beni canım yaaa

:) ben bir ara böyle öyküler yazıyordum. hatta edebiyat hocamız yarışmaya katılmam için gazlıyordu. annesini öldürmüş ama bundan haberi olmayan bir şizofrenin hayatını yazmıştım. onunla katılacaktım yarışmaya da sonra nolduhatırlamıyorum katılmadım.

ay çok kötü oldum yaaaaaaa
ağlamamak için zor tutuyodumki sonunda döküverdim gözyaşlarımı..
ah bi gelseler dünyamıza...
inş benimlesindir bebeğim yaaa

sende bir ahmet ümit ışığı gördüm hadi bakalım hayırlısı

aman önemli bişey olmasında.. görüşürüz hayatım. öptüm.

kızlar çok heyecanlıyım , 1 yıl 2 aylık evlyz yeni yeni düşünmeye başladık biz de, daha bir iki denememiz oldu hemen hamile kalınır mı acaba? Korkuyorum çok ama istiyorum da, ne menem bi çelişkidiir bu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…