Ilk çocuğunu düşünenler...

Çelişki yaşaman normaldir. yavaş yavaş sindireceksin bu isteği. bende burda cesaretlendim. ama ne zaman hamile kalacağın şans işi. ilk ayda da olabilir aylar sonrada olabilir. yumurtlamayı takip ederek ilişkiye girmeniz daha faydalı olacaktır. :)

günaydın hanımlar,
bugün çok yağmur var burada. içim karardı sabah sabah.
çok ta işim var. öğleden sonra ancak gelirim. öpüyorum

akşam eşim memleketine cuma akşamından gidip arefe dönmeyi teklif etti.Bu şekilde yumurtalama gününü kaçırmıyacakmışız..Eğer yarın yada cuma kırmızılar gelirse Cumadan gidecez sanırım

Günaydın kızlar

Paylaştığınız yazılar ağlatıyor insanı. Siz doğum hikayesi okusanız bebeğimi kaybettim bölümünü okusanız ne hale gelirsiniz kimbilir. BAzıları çok kolay bebek sahibi oluyor bazıları da ne acılar çekiyor. Hayat işte.

Bugün yağmur var Ankarada. Haftasonu eve temizlikçi alacağım bayram için. Hastane de bakmak istiyorum. Bugün bir arkadaşaı hacca uğurlayacağız bir de
akşam eşim memleketine cuma akşamından gidip arefe dönmeyi teklif etti.Bu şekilde yumurtalama gününü kaçırmıyacakmışız..Eğer yarın yada cuma kırmızılar gelirse Cumadan gidecez sanırım
Sevindim buna. Eşin de durumu kurtarmaya çalışmış takdir ettim.
günaydın şekerler..
Günaydın tatlım. Yarın doktora gidip hcg ölçtürecek misin? Benim bir arkadaş 6 ile başlamış şimdi 2 aylık hamile. Takip et bakalım

bu haftasonu senin evde yemek vardı değilmi canım. hazırlıklar bittimi.

hala stres yapıyormusun. bitmiş hazırlıkların
allah kabul etsin canım

Bitti çok şükür hazırlıklarım.Tabi hala az biraz stres var..Güzel bir şekilde atlatmak istiyorum bugünü..

Birde inşallah kırmızılar geleceksede akşama doğru gelir ogünde bende kuran tutabilirim

Günaydın tatlım. Yarın doktora gidip hcg ölçtürecek misin? Benim bir arkadaş 6 ile başlamış şimdi 2 aylık hamile. Takip et bakalım

günaydın canım. yarın cuma :)

evet kızlar bi türlü gelmiyo cuma. acemi peri inşallah benimde düşmez değerim ya valla gittikçe daha mı çok korkuyorum ne? valla bugün başka bi hastaneye gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi. nolucam ben bu sabırsızlıkla bilmiyorum ki?:18:

Bu akşam gidip eve yemek yapacam.Cuma akşamından gelecek ablam ve yeğenim..Oda hazır olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…