- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.621
kızlar çok heyecanlıyım , 1 yıl 2 aylık evlyz yeni yeni düşünmeye başladık biz de, daha bir iki denememiz oldu hemen hamile kalınır mı acaba? Korkuyorum çok ama istiyorum da, ne menem bi çelişkidiir bu anlamadım
İyi akşamlar kızlar hepinizeeee
Evim beni bekler
İyi akşamlar kızlar hepinizeeee
Evim beni bekler
akşam eşim memleketine cuma akşamından gidip arefe dönmeyi teklif etti.Bu şekilde yumurtalama gününü kaçırmıyacakmışız..Eğer yarın yada cuma kırmızılar gelirse Cumadan gidecez sanırım
hmm
senin bat yakın mı o zaman
Sevindim buna. Eşin de durumu kurtarmaya çalışmış takdir ettim.akşam eşim memleketine cuma akşamından gidip arefe dönmeyi teklif etti.Bu şekilde yumurtalama gününü kaçırmıyacakmışız..Eğer yarın yada cuma kırmızılar gelirse Cumadan gidecez sanırım
Günaydın tatlım. Yarın doktora gidip hcg ölçtürecek misin? Benim bir arkadaş 6 ile başlamış şimdi 2 aylık hamile. Takip et bakalımgünaydın şekerler..
akşam eşim memleketine cuma akşamından gidip arefe dönmeyi teklif etti.Bu şekilde yumurtalama gününü kaçırmıyacakmışız..Eğer yarın yada cuma kırmızılar gelirse Cumadan gidecez sanırım
günaydın şekerler..
bu haftasonu senin evde yemek vardı değilmi canım. hazırlıklar bittimi.
günaydın bayanlar
ankarada ole ya hava kapalı yağmur yağıyo
Günaydın kızlar
Sevindim buna. Eşin de durumu kurtarmaya çalışmış takdir ettim.
Mevlüt var canım..Temizlik bitti..Halılarımı yıkamaya verdim..bugün yarın gelirler...evlüt için pilav siparişşi verdim..Hazırlıklar tamam..
hala stres yapıyormusun. bitmiş hazırlıkların
allah kabul etsin canım
Günaydın tatlım. Yarın doktora gidip hcg ölçtürecek misin? Benim bir arkadaş 6 ile başlamış şimdi 2 aylık hamile. Takip et bakalım
günaydın canım. yarın cuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?