- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.641
evet kızlar bi türlü gelmiyo cuma. acemi peri inşallah benimde düşmez değerim ya valla gittikçe daha mı çok korkuyorum ne? valla bugün başka bi hastaneye gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi. nolucam ben bu sabırsızlıkla bilmiyorum ki?:18:
Bitti çok şükür hazırlıklarım.Tabi hala az biraz stres var..Güzel bir şekilde atlatmak istiyorum bugünü..
Birde inşallah kırmızılar geleceksede akşama doğru gelir ogünde bende kuran tutabilirim
Allah kabul etsin mevlüdünüzü. Heyecan vardır şimdi sendeMevlüt var canım..Temizlik bitti..Halılarımı yıkamaya verdim..bugün yarın gelirler...evlüt için pilav siparişşi verdim..Hazırlıklar tamam..
Bugün kan vermek aklını karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramaz. Aslında yarın da belli olmaz biliyor musun, çünkü çok düşükten başlamışsın. Yarın ölçtür sonra haftaya cuma falan ölçtür öyle kıyasla, arayı uzat yani. Yoksa sürekli ölçtüre ölçtüre bir hal olacaksın. 1500 olmadan ultrasonda da görülmüyor kese. Beklemen ve sabretmen şart.evet kızlar bi türlü gelmiyo cuma. acemi peri inşallah benimde düşmez değerim ya valla gittikçe daha mı çok korkuyorum ne? valla bugün başka bi hastaneye gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi. nolucam ben bu sabırsızlıkla bilmiyorum ki?:18:
evet kızlar bi türlü gelmiyo cuma. acemi peri inşallah benimde düşmez değerim ya valla gittikçe daha mı çok korkuyorum ne? valla bugün başka bi hastaneye gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi. nolucam ben bu sabırsızlıkla bilmiyorum ki?:18:
Bu akşam gidip eve yemek yapacam.Cuma akşamından gelecek ablam ve yeğenim..Oda hazır olsun..
anlaşılan sende mükemmeliyetçisin. bende öyle saatler öncesinden herşey hazır olasun isterim. tabi o zamana kadar da kendimi yerim:)
Allah kabul etsin mevlüdünüzü. Heyecan vardır şimdi sende
.
bu huyumdan nefret ediyorum ama böyleyim..Misafir gelmeden 1 gün önce bitmeli tüm hazırlıklar..Yoksa stres tavan yapar bende
aslında evet erken öğrenmek strese sokuyor ama bi yandan da iyi oturup kalkmama yiyip içmeme daha çok dikkat ediyorum şimdi. ani hareketlerden sakınıyorum falan. bu yönden iyi ama stres anlamında haklısınız kızlar. ben dr dediği gibi yarını bekleyeyim madem..:S
aynen. gece uykularım kaçıyo valla. bende sinir oluyorum bu huyuma. kendime stres yaptığım gibi eşimide geriyorum.aksiyim aksi
aslında evet erken öğrenmek strese sokuyor ama bi yandan da iyi oturup kalkmama yiyip içmeme daha çok dikkat ediyorum şimdi. ani hareketlerden sakınıyorum falan. bu yönden iyi ama stres anlamında haklısınız kızlar. ben dr dediği gibi yarını bekleyeyim madem..:S
kızlar çok saolun bu desteğiniz için ya. ben demiştim bu site farklı diye çok seviyorum ben sizi..
Günaydın kızlar bugün havadan dolayı mıdır meleğimin gelmesi için en az 2,5 ay daha beklemem gerektiğini öğrendiğimden midir bilmiyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum çalışasım da yok zaten ayaklarım geri geri gitti hep sabah
Günaydın kızlar bugün havadan dolayı mıdır meleğimin gelmesi için en az 2,5 ay daha beklemem gerektiğini öğrendiğimden midir bilmiyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum çalışasım da yok zaten ayaklarım geri geri gitti hep sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?