Ilk çocuğunu düşünenler...

sakın korkma panikleme. lütfen. bir gün kaldı yarını bekle derim. hem başka lab. da değilde hep aynı yerde yaptırmayı öneriyor doktorlar.

inş . atlatırsın hayırlısıyla tatlım.
Gelmese daha iyi olur kırmızılar:)

Mevlüt var canım..Temizlik bitti..Halılarımı yıkamaya verdim..bugün yarın gelirler...evlüt için pilav siparişşi verdim..Hazırlıklar tamam..
Allah kabul etsin mevlüdünüzü. Heyecan vardır şimdi sende

Bugün kan vermek aklını karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramaz. Aslında yarın da belli olmaz biliyor musun, çünkü çok düşükten başlamışsın. Yarın ölçtür sonra haftaya cuma falan ölçtür öyle kıyasla, arayı uzat yani. Yoksa sürekli ölçtüre ölçtüre bir hal olacaksın. 1500 olmadan ultrasonda da görülmüyor kese. Beklemen ve sabretmen şart.

Erken test yapmak daha strese sokuyor insanı dimi..Ben o test yaparsam pazar yada ptesi yaparım.kırmızılar gelmezse

anlaşılan sende mükemmeliyetçisin. bende öyle saatler öncesinden herşey hazır olasun isterim. tabi o zamana kadar da kendimi yerim:)

bu huyumdan nefret ediyorum ama böyleyim..Misafir gelmeden 1 gün önce bitmeli tüm hazırlıklar..Yoksa stres tavan yapar bende

aslında evet erken öğrenmek strese sokuyor ama bi yandan da iyi oturup kalkmama yiyip içmeme daha çok dikkat ediyorum şimdi. ani hareketlerden sakınıyorum falan. bu yönden iyi ama stres anlamında haklısınız kızlar. ben dr dediği gibi yarını bekleyeyim madem..:S

bu huyumdan nefret ediyorum ama böyleyim..Misafir gelmeden 1 gün önce bitmeli tüm hazırlıklar..Yoksa stres tavan yapar bende

aynen. gece uykularım kaçıyo valla. bende sinir oluyorum bu huyuma. kendime stres yaptığım gibi eşimide geriyorum. aksiyim aksi

5. ay olacak bu denemem ve ben 5 aydır ilaç hiç kullanmadım..Kendime hep dikkat ettim.Psikoloji hazır bebek gelsin şimdi

tabi canım. sen yine dikkat etmeye devam et. folikasiti ihmal etme. atlama sakın.
sonuç değişmeyecek bunu unutma. sadece kendini kastığınla kalırsın.
kafanı dağıt başka şeyler düşün

kızlar çok saolun bu desteğiniz için ya. ben demiştim bu site farklı diye çok seviyorum ben sizi..

Günaydın kızlar bugün havadan dolayı mıdır meleğimin gelmesi için en az 2,5 ay daha beklemem gerektiğini öğrendiğimden midir bilmiyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum çalışasım da yok zaten ayaklarım geri geri gitti hep sabah

kızlar çok saolun bu desteğiniz için ya. ben demiştim bu site farklı diye çok seviyorum ben sizi..

ben hep diyorum hayatım. burada çıkar yok birbirimize karşı.çevremiz hep çıkarcılarla dolmuş kime güveneceğimizi bilmiyoruz artık. herkese acaba ? diye bakıyoruz. insan hayatında ilk kez bir iki kelam ettiği insana neler neler anlatıp paylaşabiliyormuş değil mi.
amacımız aynı ne var ki bu yolda destek olmuşuz ortak olmuşuz birbirimize çok mu zor bence çok güzel :))

Günaydın canım. ben de senin gibiydim hiiiç çalışasım yok. sabah başladım ama olduğu gibi bıraktım. neden bekliyosun 2,5 ay.

Neden beklemen gerekiyor canım

Hani sen dünyaya geldiğinde gözlerini açtın ve benim kollarımda olduğunu farkettinya işte o an herşey başlamıştı yaşamma sebep...

Hiç korkmuyordun gözlerinde güven vardı bana karşı,sana zarar vermeyeceğimi iyi biliyordun ve ısrar ediyordun. Beni zorlayacağın her halinden belliydi, konuşamadığın için gözyaşlarını kullanıyordun. Daha o anda öğrenmiştin en güçlü silahın ağlama olduğunu. Tek farkın buydu insanlardan sen beni ağlatsan bile mutlu ediyodun, hayata bağlıyordun...

Ve gülümsüyordun etrafına kirlenmiş mutluluklara inat çünkü sen BENdin. Senle hayata tutunup yaşamayı öğrenmeliydim artık. İyi biliyorum ki sen ruhumun ve huzurumun tek somut güzelliğisin.

hARİKASIN çÜNKÜ sEN dÜNYAYA yENİ bİR uMUT yENİ bİR aRMAĞANSIN bEBEĞİM...

Eşimin morfolojisinde sıkıntı var dün dr.a gitti son testini göstermek için ben dr ilaç verecek tedaviye başlayacağız diye düşünürken dr gen ve kromozom testi istemiş gen testi için ta 1,5ay sonraya gün vermişler 1ay da sonucun çıkma süreci varmış etti sana 2,5 ay kendimi çok yorulmuş hissediyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…