- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.681
günaydın kızlar nasılsınız?
iyilik be hayatım bugün işler sakin gbi eşime dedim kbb gidelim boğazım kötü bakalım fırsat yaratabilirsem jin. da gitmeyi istiyorum şu durumdayken. ama bakalım hazırlıklıda değilim aslında bi eve uğramam gerekir, duş filan.. bilemedim bugünün böyle olacağını.
canım ne güzel olmuş bu tesadüf.
konuştunuzmu hiç bu konuyu
dün eşime test kağıdını verdim aslında hediyen bu olacaktı ama... dedim. hemen anladı ne olduğunu. olmamışmı dedi üzüntülü.
bende henüz çok küçük ihtimalimiz var, napalım.. dedim.
canım sen söyledikten sonra eşime dedim oda araştırmış burada da yapılıyormuş bizde bir iki ay daha bekleyip gidicez olmazsa
ya cnm doktor ole dioda ülkemizde ole değilki dün burdda oturup araştırdım eşimde keza bakıyo
bi kere tüp bebek yapmak için en az 2 kere aşılama yapıp başarısız olmak şartı var dio
ee dün doktorda aşılamalar genelde başarısızdır dio
devlet 2 kere şanş veriyo snrası ozele giriyo
doktorda haklı dio ki tüp bebek pahalı die insanlar yıllarca tedavi olmaya çalışıyo ama o süreçte dökülen para tüp bebeği geçiyo zaten dio haklı
bencede Gamzecim. boşuna strese girme. biraz dinlenmek istersin belki ama isteğini biliyorum. bence biraz daha çabala amadestek alarak. olacaklara bırakma kendini
bencede Gamzecim. boşuna strese girme. biraz dinlenmek istersin belki ama isteğini biliyorum. bence biraz daha çabala amadestek alarak. olacaklara bırakma kendini
vaktin varsa hiç kaçırma bugünü gülüm. git doktoruna güzelce hem kontrolünü ol. hemde bak boğaz ağrısı senin için hiç iyi olmaz tetiklemesin sonra allah korusun
bu boğazım korkutuyor aslında. çünkü bildiğimiz şişlik, iltihap gibi değil. 6 ay önce lenf bezlerim ciddi iltihaplanmıştı. tükürük bile yutamıyordum feciydi... geçen doktora gittim ama ultrasonla bakmadı. içimde rahat etmedi yani.
canım benim .
takma şimdi bunu lütfen. akşam nasıl geçti doğum gününü telafi edebildinmi
yani direk gidip uygulatılamıyormuymuş.
doğum günü o zamn biraz hüznlü mü geçti belki o küçük dediğin ihtimal belkide bata yakın büyük bir ihtimal olacak
İki hafta sonra göreceğiz canım tam bayram üstü. Ev alacakmışsınız hayırlı olsun. Bizim henüz evimiz yok. Birkaç seneye biz de ev sahibi oluruz inşallah.çok duygusalız:)))
kontrolün ne zaman canım. bebişi bidaha ne zaman görüceksiniz.
Kız adamı niye üzdün hiç bahsetmeseydin keşke.dün eşime test kağıdını verdim aslında hediyen bu olacaktı ama... dedim. hemen anladı ne olduğunu. olmamışmı dedi üzüntülü.
bende henüz çok küçük ihtimalimiz var, napalım.. dedim.
Pasta falan kestiniz mi, kutladınız mı?
sıkma canını vardır bundada bir hayır..2,5 ay beklemezsiniz belkide eşinin testine gerek kalmaz
hayır hayatım. bizler yorulduğumuz anda birbirimizin elini tutmak için buradayız. hayırlısı olsun.sakın bunaltma öyle kendini
bence o 2,5 ayı değerlendir bence. hem belki de kasmazsın kendini rahat olursun çocuk çocuk diye kasınca ilişkiden de tat almıyo insan. sakın boş geçirme o 2.5 ayı derim..
Asla boş geçirmem ama yine de umutsuzum canım nedense yaa
dün boomber tv de tüp bebek konuşuluyodu
eşimle onu izledik
doktor erkek kısırlığında tedaviler genelde cevap vermiyo oyüzden o tedaviye dökeceğiniz parayı tüp bebeğe harcayın dedi
eşimele biribirimiz baktık sadece
kafamız karıştı
bakalım ne getirecek zaman
Bende öyle bişey duydum canım genelde erkek kısırlığında tedavi çok işe yaramıyormuş tedavi gören arkadaşlar var bazı topiclerde işe yaramıo dediler ama şu anda hani bi umut diosun işte canım tüp bebekte iyi para 6000tl civarından bahsedilio canım
ne güzel dedin:)
yani netteki araştırmalara göre ole ama bunu en iyi bir tüp bebek merkezine sormak gerekiyo
net yanıltıcı biliyosun
belkide yapılıyodur direk sağlık sektöründe gelişimler çok hızlı aşılama şartı falan kalkmıştır
İnşallah canım inşallah
Sağol canım Allah razı olsun sizde olmasanız ne yaparım kimle konuşurum bilmiyorum
Asla boş geçirmem ama yine de umutsuzum canım nedense yaa
Bende öyle bişey duydum canım genelde erkek kısırlığında tedavi çok işe yaramıyormuş tedavi gören arkadaşlar var bazı topiclerde işe yaramıo dediler ama şu anda hani bi umut diosun işte canım tüp bebekte iyi para 6000tl civarından bahsedilio canım
oyle ya ama napcan olmayınca mecbur yaptıracan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?