Ilk çocuğunu düşünenler...

dün eşime test kağıdını verdim aslında hediyen bu olacaktı ama... dedim. hemen anladı ne olduğunu. olmamışmı dedi üzüntülü.
bende henüz çok küçük ihtimalimiz var, napalım.. dedim.

vaktin varsa hiç kaçırma bugünü gülüm. git doktoruna güzelce hem kontrolünü ol. hemde bak boğaz ağrısı senin için hiç iyi olmaz tetiklemesin sonra allah korusun

canım ne güzel olmuş bu tesadüf.
konuştunuzmu hiç bu konuyu

ya cnm doktor ole dioda ülkemizde ole değilki dün burdda oturup araştırdım eşimde keza bakıyo
bi kere tüp bebek yapmak için en az 2 kere aşılama yapıp başarısız olmak şartı var dio
ee dün doktorda aşılamalar genelde başarısızdır dio
devlet 2 kere şanş veriyo snrası ozele giriyo
doktorda haklı dio ki tüp bebek pahalı die insanlar yıllarca tedavi olmaya çalışıyo ama o süreçte dökülen para tüp bebeği geçiyo zaten dio haklı

dün eşime test kağıdını verdim aslında hediyen bu olacaktı ama... dedim. hemen anladı ne olduğunu. olmamışmı dedi üzüntülü.
bende henüz çok küçük ihtimalimiz var, napalım.. dedim.

canım benim .
takma şimdi bunu lütfen. akşam nasıl geçti doğum gününü telafi edebildinmi

canım sen söyledikten sonra eşime dedim oda araştırmış burada da yapılıyormuş bizde bir iki ay daha bekleyip gidicez olmazsa

bencede Gamzecim. boşuna strese girme. biraz dinlenmek istersin belki ama isteğini biliyorum. bence biraz daha çabala amadestek alarak. olacaklara bırakma kendini

yani direk gidip uygulatılamıyormuymuş.

bencede Gamzecim. boşuna strese girme. biraz dinlenmek istersin belki ama isteğini biliyorum. bence biraz daha çabala amadestek alarak. olacaklara bırakma kendini

doğum günü o zamn biraz hüznlü mü geçti belki o küçük dediğin ihtimal belkide bata yakın büyük bir ihtimal olacak

aslında öyle. azıcık kendimize zaman verdim. eşim hemen heves yaptı araştırmış. o benden daha çok istiyo:)
tamam dedim bir iki ay bekleyelim gidelim. hayırlısı bakalım

vaktin varsa hiç kaçırma bugünü gülüm. git doktoruna güzelce hem kontrolünü ol. hemde bak boğaz ağrısı senin için hiç iyi olmaz tetiklemesin sonra allah korusun

bu boğazım korkutuyor aslında. çünkü bildiğimiz şişlik, iltihap gibi değil. 6 ay önce lenf bezlerim ciddi iltihaplanmıştı. tükürük bile yutamıyordum feciydi... geçen doktora gittim ama ultrasonla bakmadı. içimde rahat etmedi yani.

ihmal etme. o zamanı yarat ve git hayatım. bak dün anlattın çok sıkıntılı olur senin için.

canım benim .
takma şimdi bunu lütfen. akşam nasıl geçti doğum gününü telafi edebildinmi

evet bizim çocuklardan birine pasta aldırdım. geç geldiler yine. ayaküstü kestik yedik. :) herkes gidincede kağıdı çıkardım. ama kendini bırakmasın diye senin dediklerini söyledim.

sıkma canını vardır bundada bir hayır..2,5 ay beklemezsiniz belkide eşinin testine gerek kalmaz

İnşallah canım inşallah

hayır hayatım. bizler yorulduğumuz anda birbirimizin elini tutmak için buradayız. hayırlısı olsun.sakın bunaltma öyle kendini

Sağol canım Allah razı olsun sizde olmasanız ne yaparım kimle konuşurum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…