Ilk çocuğunu düşünenler...

Neden bekliyorsun 2,5 ay bilmiyorum ama en azından şöyle düşün. 2,5 ay sonra hala umudun olacak. Allah korusun bir hastalığın olsa, kısır olsan daha mı iyiydi? 2,5 ay dediğin bayramdı, soğuktu derken pır diye geçiverir

sıkma canını vardır bundada bir hayır..2,5 ay beklemezsiniz belkide eşinin testine gerek kalmaz

hayır hayatım. bizler yorulduğumuz anda birbirimizin elini tutmak için buradayız. hayırlısı olsun.sakın bunaltma öyle kendini

dün boomber tv de tüp bebek konuşuluyodu
eşimle onu izledik
doktor erkek kısırlığında tedaviler genelde cevap vermiyo oyüzden o tedaviye dökeceğiniz parayı tüp bebeğe harcayın dedi
eşimele biribirimiz baktık sadece
kafamız karıştı
bakalım ne getirecek zaman

bende aynı şeyi düşünüyorum.. aylarca tedavi ile stres ile geçirileceğine en güzeli tüp bebek. ben ileriye yönelik aklımda var yani bu sene tutmazsa..

canım ne güzel olmuş bu tesadüf.
konuştunuzmu hiç bu konuyu

günaydın asya mız. iyiyim
sen nasılsın hayatım.

iyilik be hayatım bugün işler sakin gbi eşime dedim kbb gidelim boğazım kötü bakalım fırsat yaratabilirsem jin. da gitmeyi istiyorum şu durumdayken. ama bakalım hazırlıklıda değilim aslında bi eve uğramam gerekir, duş filan.. bilemedim bugünün böyle olacağını.

bende aynı şeyi düşünüyorum.. aylarca tedavi ile stres ile geçirileceğine en güzeli tüp bebek. ben ileriye yönelik aklımda var yani bu sene tutmazsa..

canım sen söyledikten sonra eşime dedim oda araştırmış burada da yapılıyormuş bizde bir iki ay daha bekleyip gidicez olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…