- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.661
Neden bekliyorsun 2,5 ay bilmiyorum ama en azından şöyle düşün. 2,5 ay sonra hala umudun olacak. Allah korusun bir hastalığın olsa, kısır olsan daha mı iyiydi? 2,5 ay dediğin bayramdı, soğuktu derken pır diye geçiverirGünaydın kızlar bugün havadan dolayı mıdır meleğimin gelmesi için en az 2,5 ay daha beklemem gerektiğini öğrendiğimden midir bilmiyorum kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum çalışasım da yok zaten ayaklarım geri geri gitti hep sabah
Hani sen dünyaya geldiğinde gözlerini açtın ve benim kollarımda olduğunu farkettinya işte o an herşey başlamıştı yaşamma sebep...
Hiç korkmuyordun gözlerinde güven vardı bana karşı,sana zarar vermeyeceğimi iyi biliyordun ve ısrar ediyordun. Beni zorlayacağın her halinden belliydi, konuşamadığın için gözyaşlarını kullanıyordun. Daha o anda öğrenmiştin en güçlü silahın ağlama olduğunu. Tek farkın buydu insanlardan sen beni ağlatsan bile mutlu ediyodun, hayata bağlıyordun...
Ve gülümsüyordun etrafına kirlenmiş mutluluklara inat çünkü sen BENdin. Senle hayata tutunup yaşamayı öğrenmeliydim artık. İyi biliyorum ki sen ruhumun ve huzurumun tek somut güzelliğisin.
hARİKASIN çÜNKÜ sEN dÜNYAYA yENİ bİR uMUT yENİ bİR aRMAĞANSIN bEBEĞİM...
bi kayboldum kaynatmışsızınız
Neden bekliyorsun 2,5 ay bilmiyorum ama en azından şöyle düşün. 2,5 ay sonra hala umudun olacak. Allah korusun bir hastalığın olsa, kısır olsan daha mı iyiydi? 2,5 ay dediğin bayramdı, soğuktu derken pır diye geçiverir
Zaten eşimde problem var canım 4,5 yıllık evliyim o yüzden bu 2,5 ay çok uzun gelecek gibi gelio
Eşimin morfolojisinde sıkıntı var dün dr.a gitti son testini göstermek için ben dr ilaç verecek tedaviye başlayacağız diye düşünürken dr gen ve kromozom testi istemiş gen testi için ta 1,5ay sonraya gün vermişler 1ay da sonucun çıkma süreci varmış etti sana 2,5 ay kendimi çok yorulmuş hissediyorummmmm
Eşimin morfolojisinde sıkıntı var dün dr.a gitti son testini göstermek için ben dr ilaç verecek tedaviye başlayacağız diye düşünürken dr gen ve kromozom testi istemiş gen testi için ta 1,5ay sonraya gün vermişler 1ay da sonucun çıkma süreci varmış etti sana 2,5 ay kendimi çok yorulmuş hissediyorummmmm
Neden bekliyorsun 2,5 ay bilmiyorum ama en azından şöyle düşün. 2,5 ay sonra hala umudun olacak. Allah korusun bir hastalığın olsa, kısır olsan daha mı iyiydi? 2,5 ay dediğin bayramdı, soğuktu derken pır diye geçiverir
Zaten eşimde problem var canım 4,5 yıllık evliyim o yüzden bu 2,5 ay çok uzun gelecek gibi gelio
bence o 2,5 ayı değerlendir bence. hem belki de kasmazsın kendini rahat olursun çocuk çocuk diye kasınca ilişkiden de tat almıyo insan. sakın boş geçirme o 2.5 ayı derim..
İnşallah çözülecek problemler. Tıp çok ilerledi. Neler okuyorum ben burda. TEşhis edilsin tedavi başlasın korkma. Asıl sebbi belli olmayan, tedavisi yapılamayan, bekleyin görün denilenden kork.Neden bekliyorsun 2,5 ay bilmiyorum ama en azından şöyle düşün. 2,5 ay sonra hala umudun olacak. Allah korusun bir hastalığın olsa, kısır olsan daha mı iyiydi? 2,5 ay dediğin bayramdı, soğuktu derken pır diye geçiverir
Sabah sabah yağmur gibi yağıyor haberler. Duygularım karıştı.acemi annemiiiz:))) ağlama
Başka topikte bir arkadaşım var ona üzüldüm. Bunları okuyup duygusallaşıyorum. Dün eşim görevdeydi gece yarısı geldi yalnız kaldım saatlerce. Hepsi bir arada oldu
kızlarrr. biz dün akşam eşimle yeni bir ev almaya karar verdik :))))
günaydın kızlar nasılsınız?
İnşallah çözülecek problemler. Tıp çok ilerledi. Neler okuyorum ben burda. TEşhis edilsin tedavi başlasın korkma. Asıl sebbi belli olmayan, tedavisi yapılamayan, bekleyin görün denilenden kork.
Sabah sabah yağmur gibi yağıyor haberler. Duygularım karıştı.
Başka topikte bir arkadaşım var ona üzüldüm. Bunları okuyup duygusallaşıyorum. Dün eşim görevdeydi gece yarısı geldi yalnız kaldım saatlerce. Hepsi bir arada oldu
çok duygusalız:)))
kontrolün ne zaman canım. bebişi bidaha ne zaman görüceksiniz.
dün boomber tv de tüp bebek konuşuluyodu
eşimle onu izledik
doktor erkek kısırlığında tedaviler genelde cevap vermiyo oyüzden o tedaviye dökeceğiniz parayı tüp bebeğe harcayın dedi
eşimele biribirimiz baktık sadece
kafamız karıştı
bakalım ne getirecek zaman
kızlarrr. biz dün akşam eşimle yeni bir ev almaya karar verdik :))))
ne güzel bi haber bu hayırlı olsun canım şimdiden.ben de rüyamda gördüm sen deyince geldi aklıma ev bakıyoduk eşimle.
dün boomber tv de tüp bebek konuşuluyodu
eşimle onu izledik
doktor erkek kısırlığında tedaviler genelde cevap vermiyo oyüzden o tedaviye dökeceğiniz parayı tüp bebeğe harcayın dedi
eşimele biribirimiz baktık sadece
kafamız karıştı
bakalım ne getirecek zaman
günaydın asya mız. iyiyim
sen nasılsın hayatım.
bende aynı şeyi düşünüyorum.. aylarca tedavi ile stres ile geçirileceğine en güzeli tüp bebek. ben ileriye yönelik aklımda var yani bu sene tutmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?