Ilk çocuğunu düşünenler...

sen neli istiyosan söyle gülüm yaptırırım. hatta gelirsem ankaraya getiririm kesin. kirli çıkıdır o. mahsende 70-80 yıllık var içirmiyo

saol cnm artık içmek yok bize
bendeki hmeroid dolayı mayalı içeçekler yasak kocamada spermlerden dolayı ama çok saol çok incesin

kızlar kan verirken yeni doğmuş bebiş gördüm.. :)) hıçkırıyordu sürekli.. :)) kıyamam minicikti.

canlarım. ben çıkıyorum. akşam görümcemin nişanlısının doğumgününü kutluycaz. gidip k.v me yardım edeyim azıcık.
hepinizi kocaman öptüm.
soğansuyunun yarın güzel haberlerini alırız inş.

kızlar yazıyo farkettm de okumaya üşendim , o zaman en uygun ne zaman oluyor bebek için? adetten ne kadar sonra yani?

yok demek istedimki içine hüzün doğmasın. aklına o haberleri alınca ne kadar mutlu olduğunu getir. kendini karamsarlığa itme diye dedim şekerim.

Çok sağol tatlım iyi ki varsınız biraz önce başka bi topicte gezinirken bizimki gibi morfolojisi %0 olanların bile çocuk sahibi olabildiğini okudum içime umut doğdu şimdi kürlere başlayacağım vitamin isimleri falan aldım bakalım inşallah işe yarar

inş. cnm allahtan hiç bir zaman umut kesilmez

kızlar yazıyo farkettm de okumaya üşendim , o zaman en uygun ne zaman oluyor bebek için? adetten ne kadar sonra yani?

canım bugün doktor bana adetten 12.gün sonrasında hiçbir ilaç kullanma riskin başlar ama bu tarihlere bağlı kalarakta çalışmayın düzeli olarak haftada 2-3 birlikte olun dedi. en mantıklısı buymuş. diğer şekilde denk getirmeye çalıştıkça tarihi kaçırma riskide varmış.

görüşürüz canım. Kendine iyi bak..

inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…