- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.841
benim anneanemde mahseni var el yapımı şarap likör ne isterseniz var valla:) bende göndereyim hemde kendi yapıyo bacım. hepinize benden:))))
sen neli istiyosan söyle gülüm yaptırırım. hatta gelirsem ankaraya getiririm kesin. kirli çıkıdır o. mahsende 70-80 yıllık var içirmiyo
:)) olmazz birlikte içelim..
doktor cebinide verdi. danışmak için ara beni dedi. ben dertlendim de biraz:))
saol cnm artık içmek yok bize
bendeki hmeroid dolayı mayalı içeçekler yasak kocamada spermlerden dolayı ama çok saol çok incesin
kızlar kan verirken yeni doğmuş bebiş gördüm.. :)) hıçkırıyordu sürekli.. :)) kıyamam minicikti.
valla hiç hiçmedim:)
o zaman bebişler olunca hep birlikte :) bi kereden bişey olmaz
kızlar kan verirken yeni doğmuş bebiş gördüm.. :)) hıçkırıyordu sürekli.. :)) kıyamam minicikti.
yok demek istedimki içine hüzün doğmasın. aklına o haberleri alınca ne kadar mutlu olduğunu getir. kendini karamsarlığa itme diye dedim şekerim.
biz çocukken erken uyuyalım diye bir çorba kaşığı şurup diye kandırıp verirdi büyükbabam. sabaha kadar deliksiz uyurduk:)
ne tatlıdır o şimdi ya
canlarım. ben çıkıyorum. akşam görümcemin nişanlısının doğumgününü kutluycaz. gidip k.v me yardım edeyim azıcık.
hepinizi kocaman öptüm.
soğansuyunun yarın güzel haberlerini alırız inş.
Çok sağol tatlım iyi ki varsınız biraz önce başka bi topicte gezinirken bizimki gibi morfolojisi %0 olanların bile çocuk sahibi olabildiğini okudum içime umut doğdu şimdi kürlere başlayacağım vitamin isimleri falan aldım bakalım inşallah işe yarar
annesiin kucağında minnacık hıçkıran bişey :)
kızlar yazıyo farkettm de okumaya üşendim , o zaman en uygun ne zaman oluyor bebek için? adetten ne kadar sonra yani?
o zaman bebişler olunca hep birlikte :) bi kereden bişey olmaz
canlarım. ben çıkıyorum. akşam görümcemin nişanlısının doğumgününü kutluycaz. gidip k.v me yardım edeyim azıcık.
hepinizi kocaman öptüm.
soğansuyunun yarın güzel haberlerini alırız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?