Ilk çocuğunu düşünenler...

adetin ilk gününden itibaren sayıyoruz deil mi, acaba şuan hamilemiyim , iki üç kere denedik henüz de hesaplıcam o döneme mi geldi acaba diiye caNIM?

Canım çok mutlu oldum valla inşallah bir kaç aya hamile haberlerini de böyle kutlarız
En azından doğru düzgün samimi bir doktor buldun bu çok iyi bişey nice insan helak oluyor dr.larda
Allahım bozmasın inşallahhhh..............

kızlar kan verirken yeni doğmuş bebiş gördüm.. :)) hıçkırıyordu sürekli.. :)) kıyamam minicikti.

Yerim ben onu p.tesi kuzeniminde çocuğu oldu nasıl tatlı anlatamam o kokusunu doyasıya çektim içime bir ağlıyor dudaklarını titreterek içim gitti içim:)

inş. cnm allahtan hiç bir zaman umut kesilmez
Amin canım bakalım kürlere başlayacağız şimdi inşallah işe yarar

inş. cnm derdimiz aynı ben kocama keçiboynuzu yaptım ama içemedi

tamam canım sağol çok heyyecanlıyım bi şeyler hissetmiyorum ama hamile olablr miyim adetm gecerse test yapaym dimi, 18,nde olcam, olursam.

Olmazsan tabi kiiiiiiii:) inşallah olmazsın inşallahhhh benimde az kaldı 16sı benim aslında çok umutlu değilim ama belki bi ihtimal deyip bekliyorum işte

adetin ilk gününden itibaren sayıyoruz deil mi, acaba şuan hamilemiyim , iki üç kere denedik henüz de hesaplıcam o döneme mi geldi acaba diiye caNIM?

canım adetinin ilk günü itibariyle sayıyorsun, 11-12 (eki doktorum 10.gün bile demişti) itibariyle mecbur kalmadıkça ilaç kullanmıyorsun ki hamile halmış olabilirsin. ama bu yumurtlama tarihi bünyene bağlı olarak 20. gün bile olabilir. bünyen ve düzenin ile alakalı.
kısa ve öz almak gerekirse; 10 ve 20 arası risk yani yüksek ihtimaldir. hangi gün olacağını bilemezsin malesef..

tamam canım sağol çok heyyecanlıyım bi şeyler hissetmiyorum ama hamile olablr miyim adetm gecerse test yapaym dimi, 18,nde olcam, olursam.

benimde 17 ama doktorum test yaparsan 21-22 yi bekle dedi.. hoşş benim bu ay ihtimalim yok galiba ama..

off kızlar inşallah..

Dualarınız benimle olsun...

Ben çıkıyorum kendinize iyi bakın

Bütün kalbimle dua ediyorum canım Allahım nasip etsin inşallah
Sende kendine dikkat et

Ben hangi gün olacağını tespit için ateş ölçme yöntemi kullanıyorum canım çünkü bir ayda hangi gün yumurtlama olacağını bilemediğin gibi belki 2-3 adet yumurtayı değerlendirme şansını da kaçırıyoruz öteki türlü bazen bir ayda tek yumurta olmayabiliyormuş canımmm

ateş mi? hehe ben onu her ölçtüğümde farklı bişey çıkıyor bende bir anormallik var galiba :)) bu arada dokrtor her ay yumurta çatlayacak diye bişey yok dedi. yani.. ne kadar kassanda o ay belkide hiç ihtimal yoktur zaten..

hadi ya o zaman bazı aylar boşa atış yapıyoruz demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…