Ilk çocuğunu düşünenler...

olsun belli mi olur allahın işine karışma bakıyım

22.ci günümdeyim bugün belki gamzeninki gibi aa bak yumurta der diye bekledim yama yok.. bu ay artık şansı bitti.. önümüzdeki aylara bakacaz artık... benim çocuğum herelde anası gibi kış çocuğu olacak galiba

olsunda cnm kış bebesi olsun
yaza büyür sende mini mini giyidirir sokağa çıkarırsın fenamı

nasıl mutlu olduuum :) gözlerimden pıtır pıtır döküldü yaşlar.
Çok şükür Allah onunda muradını tez zamanda verecek inş.

kıyamam sana ben yaa. msj ben dışardayken geldi hiçbişey anlamamıştım ne yasini ne duası ? kaldım öyle cevapta veremedim.. ilahi.. :))
Allah razı olsun ne diyem.. :))

Son düzenleme:

Olsun da kış olsun canım benim hayırlısıyla olsun da

valla aynen öyle.. hedef 12 olsada yapacak bişey yok istersen amuda yaşa :))

ya bende bi garibim bu gün işte gece ışığı yakınca kaçamadım
sabah karnımda batmlar oldu ilk kez hayırdır dedim
bide benim göğüslerim adetime 2 ,3 kala acırdı
bugün çok acıyo ve
26 eylülde regli oldm daha 16 gün var ya erken regli olacam yada psikolojim gibi vucut dengemde kaydı gitti

kışın doğum yapmak bi konuda daha iyi sanki..yazın sıcakta karnın burnunda zar zor nefes almak zor olur.hele bide normal doğum yaptığını düşünsene bi yandan hava felaket sıcak bi yandan ıkınıyosun yok yok ben kendimi düşünemiyorum bile :)

serin serin doğum yapıyım ben :) bi dahaki ay yumurtalama günlerimde eşimle ayrı olucam zaten.aralıkta sıkı çalışıcaz inş eylül çocuğu olsun.bide babası gibi başak burcu olursa yandık ki ne yandık :18:

aman kocişle arayı iyi tutu :)) daha lazım.. heheh
belirtilere inanma kuzum ya benim sanki rahimim kazınıyordu. en kesin şey belliki adet geçince tahlil.
doktor bugün rahim kalınlaşman olmuş bu iyi bişey, bebeğin tutunması için iyidir. demekki kendini hazırlıyor dedi. mutlu oldum :))
ama şuan yumurtalılarında bişey görmeyi beklemiyorum zaten ddedi. bakalım yarın sonuç ne çıkacak. yumurtlamışmıyımmm yoksa... ???

ya galiba psikolojik bu ayda bunu yaşadım
bakalım daha ne belirtiler yaşayacam yanı olana kaadar

evet öylemiş. ablamda temmuzda doğum yapmıştı, hamileliğin kış olsun yazın dayanamıyorsun demişti. hamileler kolay üşümüyormuş galiba ondan

evet öylemiş. ablamda temmuzda doğum yapmıştı, hamileliğin kış olsun yazın dayanamıyorsun demişti. hamileler kolay üşümüyormuş galiba ondan

bak bunu ilk defa duydum.ben şimdiden felaket üşümeye başladım.bu kış hamile kalırsam bebeğim beni ısıtır o zaman

Benim arkadaşımda yanıyordu hamilelik süresince bir de yazın sıcaktan mıdır nedendir bilmiyorum vücut acaip şişiyor ve o ağırlığı o sıcakta taşımak çok zormuş düşünsene bir anda en az 10kilo biniyor vücuduna hormonlar da cabası
Bende önceden son dönemler yaz olmasın diyordum ama şu anda yaz kış farketmez taşırım diyorum kendi kendime

öylemiş canım. yazın sıkıtıymış yanii.. hayırllısı gelsinde yaz da olsun napalım. zaten benim için yaz olması daha iyi aslında bu ara bu yüzden çok çabalıyoruz aslında. kışın işler çok yoğun

öyle mi az kaldı ya heyecanlandım şimdi, aynı zamanda yapalım senle , aldığımız testin markası , çeşitleri filan var mı önemli mi?

ben dayanamayıp, kan testi yappmıştım 10 ekimde :) doktor güldü tabi, çıkmaz dedi. ben çok ümitli değilim ya zaten 17-18 geldi geldi gelmezse 20 yi bekler test alırım ecz. ama hiç bilmem markaları canım 1 kere aldım şuana kadar dikkat etmedim çok sıkışmıştım :)) sbah yapmak lazımmışya.. ecz. koştur koştur tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…