- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.881
olsun belli mi olur allahın işine karışma bakıyım
hadi ya o zaman bazı aylar boşa atış yapıyoruz demek ki
22.ci günümdeyimbugün belki gamzeninki gibi aa bak yumurta der diye bekledim yama yok.. bu ay artık şansı bitti.. önümüzdeki aylara bakacaz artık... benim çocuğum herelde anası gibi kış çocuğu olacak galiba
ateş mi? hehe ben onu her ölçtüğümde farklı bişey çıkıyor bende bir anormallik var galiba :)) bu arada dokrtor her ay yumurta çatlayacak diye bişey yok dedi. yani.. ne kadar kassanda o ay belkide hiç ihtimal yoktur zaten..[/QUOTT
Tabi ki o ihtimalde var niye acaba canım.
Gerçi onunda belli kıstasları var mesela sabah hiç yataktan kalkmadan ölçeceksin dil altından ölçeceksin saat 6-8 arası ölçeceksin falan ben her sabah aynı saatte kalktığım için rahat oluyor yataktan kalkmadan hemen ölçüyorum başka bişey olsa unuturum bu nedense kalkar kalkmaz aklıma geliooo
nasıl mutlu olduuum :) gözlerimden pıtır pıtır döküldü yaşlar.
Çok şükür Allah onunda muradını tez zamanda verecek inş.
22.ci günümdeyimbugün belki gamzeninki gibi aa bak yumurta der diye bekledim yama yok.. bu ay artık şansı bitti.. önümüzdeki aylara bakacaz artık... benim çocuğum herelde anası gibi kış çocuğu olacak galiba
valla aynen öyle.. hedef 12 olsada yapacak bişey yok istersen amuda yaşa :))
ateş mi? hehe ben onu her ölçtüğümde farklı bişey çıkıyor bende bir anormallik var galiba :)) bu arada dokrtor her ay yumurta çatlayacak diye bişey yok dedi. yani.. ne kadar kassanda o ay belkide hiç ihtimal yoktur zaten..[/QUOTT
Tabi ki o ihtimalde var niye acaba canım.
Gerçi onunda belli kıstasları var mesela sabah hiç yataktan kalkmadan ölçeceksin dil altından ölçeceksin saat 6-8 arası ölçeceksin falan ben her sabah aynı saatte kalktığım için rahat oluyor yataktan kalkmadan hemen ölçüyorum başka bişey olsa unuturum bu nedense kalkar kalkmaz aklıma geliooo
sabah nasıl kalktığımı görsen acırsın bana :))) bu aralar fark ettimki evde yatak odası dışıında bir yer kullanamıyorz ha bide tuvalet.. okadar geç ve yorgun çıkıyoruz ki direk yatağa.. tv filan hikaye yani.. pazar bile bi uzatamadım ayakları..
ya bende bi garibim bu gün işte gece ışığı yakınca kaçamadım
sabah karnımda batmlar oldu ilk kez hayırdır dedim
bide benim göğüslerim adetime 2 ,3 kala acırdı
bugün çok acıyo ve
26 eylülde regli oldm daha 16 gün var ya erken regli olacam yada psikolojim gibi vucut dengemde kaydı gitti
aman kocişle arayı iyi tutu :)) daha lazım.. heheh
belirtilere inanma kuzum ya benim sanki rahimim kazınıyordu. en kesin şey belliki adet geçince tahlil.
doktor bugün rahim kalınlaşman olmuş bu iyi bişey, bebeğin tutunması için iyidir. demekki kendini hazırlıyor dedi. mutlu oldum :))
ama şuan yumurtalılarında bişey görmeyi beklemiyorum zaten ddedi. bakalım yarın sonuç ne çıkacak. yumurtlamışmıyımmm yoksa... ???
kışın doğum yapmak bi konuda daha iyi sanki..yazın sıcakta karnın burnunda zar zor nefes almak zor olur.hele bide normal doğum yaptığını düşünsene bi yandan hava felaket sıcak bi yandan ıkınıyosunyok yok ben kendimi düşünemiyorum bile :)
serin serin doğum yapıyım ben :) bi dahaki ay yumurtalama günlerimde eşimle ayrı olucam zaten.aralıkta sıkı çalışıcaz inş eylül çocuğu olsun.bide babası gibi başak burcu olursa yandık ki ne yandık :18:
evet öylemiş. ablamda temmuzda doğum yapmıştı, hamileliğin kış olsun yazın dayanamıyorsun demişti. hamileler kolay üşümüyormuş galiba ondan
sabah nasıl kalktığımı görsen acırsın bana :))) bu aralar fark ettimki evde yatak odası dışıında bir yer kullanamıyorz ha bide tuvalet.. okadar geç ve yorgun çıkıyoruz ki direk yatağa.. tv filan hikaye yani.. pazar bile bi uzatamadım ayakları..
Canım kıyamammmm.... Allah yardımcın olsun valla ne diyeyim zor işin senin
evet öylemiş. ablamda temmuzda doğum yapmıştı, hamileliğin kış olsun yazın dayanamıyorsun demişti. hamileler kolay üşümüyormuş galiba ondan
kaçıyorum kızlar bye
benimde 17 ama doktorum test yaparsan 21-22 yi bekle dedi.. hoşş benim bu ay ihtimalim yok galiba ama..
Benim arkadaşımda yanıyordu hamilelik süresince bir de yazın sıcaktan mıdır nedendir bilmiyorum vücut acaip şişiyor ve o ağırlığı o sıcakta taşımak çok zormuş düşünsene bir anda en az 10kilo biniyor vücuduna hormonlar da cabası
Bende önceden son dönemler yaz olmasın diyordum ama şu anda yaz kış farketmez taşırım diyorum kendi kendime
öyle mi az kaldı ya heyecanlandım şimdi, aynı zamanda yapalım senle , aldığımız testin markası , çeşitleri filan var mı önemli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?