- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.181
ben çorumdayım canım. gelin herkes komşum olsun:)))
geldim kızlar.. hcg 32 olmuş dr da hiçbişey demedi sinir oldum artık dra da gitmiycem test de yapmiycam beklemedeyim moralimi çok bozdu adam suratsızın tekiydi tahlillerime bile bakmadı doğru düzgün.
Tatlım doktorun tam moron çıkmış. İnsan birkaç kelam edip rahatlatır. bence asıl doktorluk burada. Değerlere bakıp ezberden yorum yapmak değil, hasta ilişkisi de önemli. Değerin yükselmiş bu da gebe olduğunu gösterir. En az bir hafta bekle. Kendine iyi bir doktor bul. Tekrar hcg baktır. Unutma 1500 olmadan sağlıklı bir gebelik var diymez doktor çünkü kötü ihtimaller de var. Sen kötü ihtimalleri düşünme yine de.ya sadece olumlu bir iki kelime etse yetecekti bana ama adam konuşmaya üşendi resmen. nasıl diyorum cevap vermiyo ne demek diyorum hamilelik var mı diyorum var da diyemem yok da diyemem diyo kaşını kaldırıp geri zekalı ya. salı tekrar çağırdı ama ona gitmem artık bi daha. artık beklemedeyim bat yarındı gelirse de gelmezse de hayırlısı artık. valla çok moralim bozuldu ya o çift çizgiyi görünce nasıl da sevinmiştim dün akşam halbuki..
ya sorma motoru bozduk cnm
Tatlım doktorun tam moron çıkmış. İnsan birkaç kelam edip rahatlatır. bence asıl doktorluk burada. Değerlere bakıp ezberden yorum yapmak değil, hasta ilişkisi de önemli. Değerin yükselmiş bu da gebe olduğunu gösterir. En az bir hafta bekle. Kendine iyi bir doktor bul. Tekrar hcg baktır. Unutma 1500 olmadan sağlıklı bir gebelik var diymez doktor çünkü kötü ihtimaller de var. Sen kötü ihtimalleri düşünme yine de.
Bebiş geliyorrrrr
Allah seni. Türk kahvesine limon sıkıp iç, patates, leblebi ve muz ye. İlacı bunlar canım.
Valla iş bulabileceğimi bilsem 2dk durmayacağım istanbulda
tatlım sen benim meslektaşım sayılırsın. gel birlikte çalışalım:)
merhaba hanımlar bende ilk cocugumuu düşünüyorummmmmm Allah tüm isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsinn kimsenin kucagıı boş kalmasın inşallahhhh
merhaba hanımlar bende ilk cocugumuu düşünüyorummmmmm Allah tüm isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsinn kimsenin kucagıı boş kalmasın inşallahhhh
Bana uyar valla otobüs firmalarında bilet bakmaya başlayayım ben tabi birde nakliye firması:)
Akşama kalmaz düzelirsin o zamanvalla cnm patatesi yedim kahvemide içiyim bakalım toplarım inş.
Aramıza hoşgeldin öyleyseeeeee inşallah tez zamanda bebiş haberlerini alırız[/Qka
ayy ömür bitiyor bu ev temizliği bitmiyor.ben mi çok yavasım ev mi çabuk tozlanıyor anlamıyorum..bıktımmmmm..zaten midem ağzımda geziyorum bide akşam beyfendiye balık yap onun kokusunu çek( morale ihtiyacım var (
hoşbulduk kızlarr evet daha yenı başladım hemde cok yeniiii 1 hafta bıle olmadı dahaama ınşallah cok beklemem hayırlsıı
valla kaç gündür yok hamilemiyim yok adetmi olacam derken eridi bitti
bakalım sonuç ne çıkacak gebeyse o zaman yiyicem onuböle bir afacanı olur inş.
hoşbulduk kızlarr evet daha yenı başladım hemde cok yeniiii 1 hafta bıle olmadı dahaama ınşallah cok beklemem hayırlsıı
sizinde batlarınız yaklaşınca görecem ben
ne güzel olur hee uzaklaşmış olurum herşeyden valla mis mis:)gel tabi. canım. evde bulalım sana:)
Aramıza hoşgeldin öyleyseeeeee inşallah tez zamanda bebiş haberlerini alırız[/Qka
ayy ömür bitiyor bu ev temizliği bitmiyor.ben mi çok yavasım ev mi çabuk tozlanıyor anlamıyorum..bıktımmmmm..zaten midem ağzımda geziyorum bide akşam beyfendiye balık yap onun kokusunu çek( morale ihtiyacım var (
tozu alıosun arkasından aynı be kuzu ne yoruosun kendinibalığı da bebişin için yap bence beyefendi için değil çünkü sizin onlardan daha çok ihtiyacınız var düşünsene meleğine yemek yediriyorsun
sizinde batlarınız yaklaşınca görecem ben
ben 6 ay bekledim canım[/
anladım canım gercı ben şimdi okadar yeni başladım ya sanki okadar bekleyecek gücüm sabrım olur gıbı zannedıyorum bılmıyorum tabı zmanla yasayıp gorecegım allah enınde sonunda yasattırsın o duyguyu hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?