Ilk çocuğunu düşünenler...

geldim kızlar.. hcg 32 olmuş dr da hiçbişey demedi sinir oldum artık dra da gitmiycem test de yapmiycam beklemedeyim moralimi çok bozdu adam suratsızın tekiydi tahlillerime bile bakmadı doğru düzgün.

Tatlım doktorun tam moron çıkmış. İnsan birkaç kelam edip rahatlatır. bence asıl doktorluk burada. Değerlere bakıp ezberden yorum yapmak değil, hasta ilişkisi de önemli. Değerin yükselmiş bu da gebe olduğunu gösterir. En az bir hafta bekle. Kendine iyi bir doktor bul. Tekrar hcg baktır. Unutma 1500 olmadan sağlıklı bir gebelik var diymez doktor çünkü kötü ihtimaller de var. Sen kötü ihtimalleri düşünme yine de.
Bebiş geliyorrrrr
ya sorma motoru bozduk cnm
Allah seni. Türk kahvesine limon sıkıp iç, patates, leblebi ve muz ye. İlacı bunlar canım.

valla cnm patatesi yedim kahvemide içiyim bakalım toplarım inş.

merhaba hanımlar bende ilk cocugumuu düşünüyorummmmmm Allah tüm isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsinn kimsenin kucagıı boş kalmasın inşallahhhh

hoşbulduk kızlarr evet daha yenı başladım hemde cok yeniiii 1 hafta bıle olmadı daha ama ınşallah cok beklemem hayırlsıı

gel tabi. canım. evde bulalım sana:)
ne güzel olur hee uzaklaşmış olurum herşeyden valla mis mis:)

hoşbulduk kızlarr evet daha yenı başladım hemde cok yeniiii 1 hafta bıle olmadı daha ama ınşallah cok beklemem hayırlsıı

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin yeni mi evlisin kaç yaşındasın inşallah bebişine kavuşursun en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…