Ilk çocuğunu düşünenler...

valla cnm benim bat 26 ekim ama şimdiden başladı göğüslerim acımaya bu ay da olmayacak dedim rahatım o yüzden bi stresim yok yanı
ama ben alıştım sorun belli olunca
senin tarın değil mi bat

28. gün yarın evet ama çoğunlukla 27. günde oluyorum adet..Bugünde 27. gün..Bugün olmazsam yarında bekleme var yani

sizinde batlarınız yaklaşınca görecem ben

Benimki 16'sı ama ben pek umutlu değilim bu aydan verimli dönemimde eşim test vereceği için perhiz yapmak zorunda kaldı maalesef o yüzden çok rahatım
ama sende bu kadar germe kendini ya bebişin seninleyse güzel şeyler düşün canım benimmmm

bu arada kızlar sabah ki tüp bebek haberini duydunuz mu..maddi durumu ve sağlık güvencesi olmayana devlet tüp bebeği kendisi sağlıyor. üstelik ebeveynlere işte sağlıyormuş..eğer yakınınız varsa söleyin

Evet akınttım oluyor zaten.Ama sanırım üşütmüşüm.Ağrılarım o yüzden.Çünkü akıntım hafif sarı renkte

1 gün daha var hayırlısı neyse o olur inş canım. hem senin yarın mevlüdün var evinde. stres yapıyosun iki taraflı. rahatla bi. olacaksada stresinden olmuyo. olmayacaksa zaten olmayacak. gevşe biraz.

peki sağlık güvencesi olana kaç kez hak tanıyormuş bilgin var mı canım bu konuda açıklama yaptılar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…