- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.201
adetin olmadı hala değilmi canım
ben 6 ay bekledim canım
Aramıza hoşgeldin öyleyseeeeee inşallah tez zamanda bebiş haberlerini alırız[/Qka
ayy ömür bitiyor bu ev temizliği bitmiyor.ben mi çok yavasım ev mi çabuk tozlanıyor anlamıyorum..bıktımmmmm..zaten midem ağzımda geziyorum bide akşam beyfendiye balık yap onun kokusunu çek( morale ihtiyacım var (
balığıda o yapıverse canım.
ben 6 ay bekledim canım[/
anladım canım gercı ben şimdi okadar yeni başladım ya sanki okadar bekleyecek gücüm sabrım olur gıbı zannedıyorum bılmıyorum tabı zmanla yasayıp gorecegım allah enınde sonunda yasattırsın o duyguyu hayırlısıyla
öncelikle hoş geldin
ben 2,5 yıldır bekliyorum
allah yaşatmasın ama bekle diyince bekliyosun napackasın var mı ötesi
valla cnm benim bat 26 ekim ama şimdiden başladı göğüslerim acımaya bu ay da olmayacak dedim rahatım o yüzden bi stresim yok yanı
ama ben alıştım sorun belli olunca
senin tarın değil mi bat
ne güzel olur hee uzaklaşmış olurum herşeyden valla mis mis:)
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin yeni mi evlisin kaç yaşındasın inşallah bebişine kavuşursun en kısa zamanda
tozu alıosun arkasından aynı be kuzu ne yoruosun kendinibalığı da bebişin için yap bence beyefendi için değil çünkü sizin onlardan daha çok ihtiyacınız var düşünsene meleğine yemek yediriyorsun
yesem tabiki iyi olacak canım keske yiyebilsem sabahtan bu yana bulantılar peşimi bırakmıyor.kokulara karşı çok hassasım..bu saate kadar 1 bardak meyvesuyu 2 bisküvi 1 de muz yemişim..onu bile zorla yedim.meleğim için
hayır canım yok daha..
yemekten dönerken bir ıslaklık sanadet gibi hissettim ama yok..
aminnn canım resmi 2 yıl aktif olarak 1 bucuk yıl dır evliyim canım 24 yasındayım
ya hamile hamile sen mi yapacaksın hem satan hem pişiren yerler var ordan alsın cnm yazık değil mi sana
28. gün yarın evet ama çoğunlukla 27. günde oluyorum adet..Bugünde 27. gün..Bugün olmazsam yarında bekleme var yani
öncelikle hoş geldin
ben 2,5 yıldır bekliyorum
allah yaşatmasın ama bekle diyince bekliyosun napackasın var mı ötesi
inşallah beklemezsin canım ama aynen dediğimiz gibi bekletince bekleniyor yapacak bişey yok olsunda gec olsun
düz akıntı sanırım o. gebeysende adet olacaksanda oluyo o akıntı. inş olmazsın .
sizinde batlarınız yaklaşınca görecem ben
o kadar anlayışlı bi koca nerdeeeeeee....
inşallah beklemezsin canım ama aynen dediğimiz gibi bekletince bekleniyor yapacak bişey yok olsunda gec olsun
amin canım aminnnn
Allahım artık bekletmesin bizi de
inşallah amin canımm allahın takdiri tabi ne dilerse o olur ben daha cok yolun başındayım heyecenlıyım bu yuzden
cnm sen pzt kadar bekle olmazsan test yap tamam mı bende mreklandım oldu sanki bu ay he ne dersin gamze
Evet akınttım oluyor zaten.Ama sanırım üşütmüşüm.Ağrılarım o yüzden.Çünkü akıntım hafif sarı renkte
bu arada kızlar sabah ki tüp bebek haberini duydunuz mu..maddi durumu ve sağlık güvencesi olmayana devlet tüp bebeği kendisi sağlıyor. üstelik ebeveynlere işte sağlıyormuş..eğer yakınınız varsa söleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?