Ilk çocuğunu düşünenler...

Elimde değilki ister istemez geriliyorum.Test yapmayada korkuyorum..

Sıkıldım hep aynı bekleyişten.Bu son olsun istiyorum

aman ne var ya benim koca ole yapıyo kokusuna dayanamıyo evde
pişirmeye küçük balıksa 3 büyükse 5 lira veriyosun veri versin be kzum sen midesi ağzında bide yemek yapıcan yanı ay çok atar yaptım

dün balığı eve getirdi buzluğa attım bende şimdi aradı balık yap akşama diye..ee gelde sen yap de bakayım...onun dırdırını başım kaldırmıyor valla artık..cevap vermeye bazen üşeniyorum

1 gün daha var hayırlısı neyse o olur inş canım. hem senin yarın mevlüdün var evinde. stres yapıyosun iki taraflı. rahatla bi. olacaksada stresinden olmuyo. olmayacaksa zaten olmayacak. gevşe biraz.

Evet yarın içinde stresliyim..Elimde olsa hiç stres yapmamda ama oluyorum işte..Bugünü atlattımmı yarın geçer koşuşturmayla zaten..

ya cnm sende biliyosun ki hepimiz seni çok iyi anlıyoruz çünkü aynı süreçteyiz
hep bekliyorum ama kucağımız hala boş
ama sen üzülme die böle yapıyoruz
yarın mevlütün var oayala kendini
biraz rahatla sanki oldu be gülüm bu ay içime ole doğuyo tabi en doğrusunu rabbim bilir ama inş. olmuştur

İnşallah canım inşallah tabi şimdi çift taraflı stres yapıosun papatya veya melisa çayı içsene iyi gelir biraz sakinleştirir seni

dün balığı eve getirdi buzluğa attım bende şimdi aradı balık yap akşama diye..ee gelde sen yap de bakayım...onun dırdırını başım kaldırmıyor valla artık..cevap vermeye bazen üşeniyorum

O zaman büyük balıksa sana tavsiye folyoya sar at fırına hem kokmaz hem de çabuk biter hazırlama safhası sende rahat edersin

canım normal insanlar çekemiyo balığın pişerkenki kokusunu. yazık ama sana yaaa. senin koca bu kadarda olmamalı

Beni anladığınızı çok iyi biliyorum canım.Niyetinizide anlıyorum..Sadece buraya yazabiliyorum işte başka kimseye dile getiremiyorum.eşime dahil..Beklemek zor ama yapacak birşey yok..Akşam ablam ve yeğenim bende kalacak..Ozaman oyalanırım.Yarında mevlüt var zaten..

İnşallah canım inşallah tabi şimdi çift taraflı stres yapıosun papatya veya melisa çayı içsene iyi gelir biraz sakinleştirir seni

Bitki çayı içmek istemiyorum canım sıkıntı olur diye ama mesai bittikten sonra oyalanırım burda daha çok kafama takıyorum

ahhh ahh biz kadınlardaki şu anlayışın çok değil yarısı kocalarda olsaydı nolurdu

canım valla benim kocişte var. ben balık sevmem yani öyle büyük balık yemem hiç yapacağımız zamanda k.v ye yaptırıyor yiyoruz:)
sen dile getirdinmi yapamayacağını

Bitki çayı içmek istemiyorum canım sıkıntı olur diye ama mesai bittikten sonra oyalanırım burda daha çok kafama takıyorum

Biliyorum bende de aynısı oluyor canım her ay bat dönemleri işyerinde kılımı kıpırdatmak istemiyorum aklım fikrim hep acabalarda ama geçecek inşallah derdi veren Allahım dermanını da verecektir inşallah bizimde sınavımız böyle ne yapalım sen üzme kendini az kaldı saat 3,30 olmuş
Bu arada saat demişken ben daha öğle yemeği yiyemedim yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…