- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.221
Benimki 16'sı ama ben pek umutlu değilim bu aydan verimli dönemimde eşim test vereceği için perhiz yapmak zorunda kaldı maalesef o yüzden çok rahatım
ama sende bu kadar germe kendini ya bebişin seninleyse güzel şeyler düşün canım benimmmm
1 gün daha var hayırlısı neyse o olur inş canım. hem senin yarın mevlüdün var evinde. stres yapıyosun iki taraflı. rahatla bi. olacaksada stresinden olmuyo. olmayacaksa zaten olmayacak. gevşe biraz.
aman ne var ya benim koca ole yapıyo kokusuna dayanamıyo evde
pişirmeye küçük balıksa 3 büyükse 5 lira veriyosun veri versin be kzum sen midesi ağzında bide yemek yapıcan yanı ay çok atar yaptım
pazartesi test yapmayı düşünüyorum eğer olmazsam...
İnşallah diyeyim ama zaman ilerledikçe umudum azalıyor nedenseTersi olması gerekirken
öncelikle hoş geldin
ben 2,5 yıldır bekliyorum
allah yaşatmasın ama bekle diyince bekliyosun napackasın var mı ötesi
canımm 2 bucuk yıl allah sabır versınnn inşallah sende en kısa zmanda bebegını kucagına alırsın
1 gün daha var hayırlısı neyse o olur inş canım. hem senin yarın mevlüdün var evinde. stres yapıyosun iki taraflı. rahatla bi. olacaksada stresinden olmuyo. olmayacaksa zaten olmayacak. gevşe biraz.
Elimde değilki ister istemez geriliyorum.Test yapmayada korkuyorum..
Sıkıldım hep aynı bekleyişten.Bu son olsun istiyorum
canımm 2 bucuk yıl allah sabır versınnn inşallah sende en kısa zmanda bebegını kucagına alırsın
o kadar anlayışlı bi koca nerdeeeeeee....
Elimde değilki ister istemez geriliyorum.Test yapmayada korkuyorum..
Sıkıldım hep aynı bekleyişten.Bu son olsun istiyorum
dün balığı eve getirdi buzluğa attım bende şimdi aradı balık yap akşama diye..ee gelde sen yap de bakayım...onun dırdırını başım kaldırmıyor valla artık..cevap vermeye bazen üşeniyorum
dün balığı eve getirdi buzluğa attım bende şimdi aradı balık yap akşama diye..ee gelde sen yap de bakayım...onun dırdırını başım kaldırmıyor valla artık..cevap vermeye bazen üşeniyorum
ya cnm sende biliyosun ki hepimiz seni çok iyi anlıyoruz çünkü aynı süreçteyiz
hep bekliyorum ama kucağımız hala boş
ama sen üzülme die böle yapıyoruz
yarın mevlütün var oayala kendini
biraz rahatla sanki oldu be gülüm bu ay içime ole doğuyo tabi en doğrusunu rabbim bilir ama inş. olmuştur
canım sen hamilesin. olurmu ama yeyip içemezken o kokuya nasıl dayanıcan
sana sonnuna kadar katılıyorum cnm
İnşallah canım inşallah tabi şimdi çift taraflı stres yapıosun papatya veya melisa çayı içsene iyi gelir biraz sakinleştirir seni
ahhh ahh biz kadınlardaki şu anlayışın çok değil yarısı kocalarda olsaydı nolurdu
eyvallahhh bacımmm:))
Allah onu anne yapsında biran önce anneye olan özlemini unutsun
ahhh ahh biz kadınlardaki şu anlayışın çok değil yarısı kocalarda olsaydı nolurdu
canım valla benim kocişte var. ben balık sevmem yani öyle büyük balık yemem hiç yapacağımız zamanda k.v ye yaptırıyor yiyoruz:)
sen dile getirdinmi yapamayacağını
Bitki çayı içmek istemiyorum canım sıkıntı olur diye ama mesai bittikten sonra oyalanırım burda daha çok kafama takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?