- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.521
Bugun bi gireyim dedim oda ne iki kirmizi cizgi
Cok mutlu oldum boswer
O kadar yedin kendini bak mutlu son sonunda cok sevindim cnm benim
Sen bugun bana ikinci supriz oldun
Oglende eltim hamileymis
Onu ogrendim
Allah tamamina erdirsin cnm
Biz de başlayacağız sanırım. Ben çok fazla üşüyorum akşamları.günaydın cnm ankaraya kış geldi artık
biz başladık valla yakmaya evde duramıyoruz buz gibi
benimde eltim hamileymiş dün öğrendim
hemde çok ilginç şekilde aslında meğer saklanıyomuş bizden
malum nazarımız değer
eşimde bende o kadar bozulduk bu tavırlarına
bi de ben arkadaşlarıma kızıyorum bize neden bole davranıyolar die
insanın ailem dediği insanlar bunu yaparsa el ne yapmazki
eşim sabha kadar beni tesselli ile uğraştı
çok kırgınım
Biz de başlayacağız sanırım. Ben çok fazla üşüyorum akşamları.
Eltine kızma canım, sen şimdi üstüne alınıyorsun ama o nazar değer diye geneli kastetmiştir. Aslında nazar demek yerine daha çok küçük biraz belli olsun istedik falan dese daha mantıklı olurdu. Ben en yakın arkadaşlarımın birçoğuna söyleyemedim hala. 1,5 aylık bebeği söylemek zor geliyor. Korkuyor insan. Düşerse bu kadar insana açıklama yapmak zorunda kalacaksın. Akrabaların da haberi yok bayramda söyleyeceğim yani iki aylık olunca. Eltime söyledim ama o hamileleiğini 2.ayında haber verdi ben de bozulmadım açıkçası.
O yüzden alınma şu an. Eğer sana laf sokar gibi tavrı varsa o zaman alın.
En iyisi boşvermek zaten. Herkesin kendi hayatı. İster 2 aylıkken söylesin ister 6 aylıkken.
Saolasın canım..
Ama kendimi yemiyecek gibi değildiki..Resmen 2 gün adet sancısı çektim..Gece uyku uyuyamadım..Ha geldi ha gelecek diye..Belirtiler fasa fisoymuş valla...
Herkese söyleyip de bir art niyetle size söylememişse alınmakta sonuna kadar haklısın o zaman.eeğer bole anlattığın gibi olumlu olsaydı inan bozulmazdım bütün aileye söyleyipte bize söylenmemesi çok zorumuza gitti
yoksa banane herkesin kısmeti ayrı
belki de hiç olmayacak bebeğim bunu yanlız allah bilir
ama insanın kendi ailesi bunu yaparmı
bide açıklama yapmaya çalışıyolar
seni olmuyo ya üzülme die solemedik dioler
eşimde annesine
ne zamana kadar saklıyacaksınınz anne doğuncamı öğrencez
ayrıca ne var bunda biz mutlu oluruz kardeşim baba oluyo die sevinirim ben dedi
doğunca ellerinde mi alıcaz ki siz bize hastalıklı muamelesi yapıyosunuz dedi
ole diyince kp hak verdi oğluna diğer kaynıma kv falan kızdı
onlar bebekleri olmadığı için değil sizin yaptığınıza bozuluyolar dedi
bizde eve geldik
Herkese söyleyip de bir art niyetle size söylememişse alınmakta sonuna kadar haklısın o zaman.
Başkalırının söylediklerini umursamasak daha güzel ama insan hassas olduğu konularda çok umursuyor ve kırılıyor malesef.
Benim de kuzenimin bir buçuk yıldır çocuğu olmuyor. Benim telaşım onun nazarının değmesi değil, benden sonra evleneneler çocuk sahibi oldu diye daha da üzülmesi. Bunu hiç istemiyorum. Zaten zor zamanlar yaşıyor.
evet cnm valla ne düşünüyolarsa düşünsünler ama bana bu durum anlattığım gibi yansılıtıldı
en çok eşim bozuldu ailesini tavrına
bize bulaşıcı hastalık taşıyo gibi davranmaları çok zoruma gitti dedi
bundan sonra hiç bişey yapmayacaksın gitmek evini temizlemek yemeğini yapmak bitti annemin dedi
ben seni benim aileme hizmetçi almadım
sen benim karımsın kıymetlımsın bu defterı kapatıyoruz ve en kısa zamanda burdan taşınıyoruz
bizde diğer oğulları gibi misafir gibi gidip dönecez konuyu kapatım
bizim çocuğumuz olmadıkça her iş sana kalacak seni daha da ezdirmeyecem yok gebe yok çoçuğu var aman gullumsun sen yapıvere dönecek bu iş dedi
karı koca sabaha kadar uyumadık
asabım çok bozuk neyse sizide germeyim ama sizlerden başka dostum yok
günaydın cnm ankaraya kış geldi artık
biz başladık valla yakmaya evde duramıyoruz buz gibi
benimde eltim hamileymiş dün öğrendim
hemde çok ilginç şekilde aslında meğer saklanıyomuş bizden
malum nazarımız değer
eşimde bende o kadar bozulduk bu tavırlarına
bi de ben arkadaşlarıma kızıyorum bize neden bole davranıyolar die
insanın ailem dediği insanlar bunu yaparsa el ne yapmazki
eşim sabha kadar beni tesselli ile uğraştı
çok kırgınım
evet cnm valla ne düşünüyolarsa düşünsünler ama bana bu durum anlattığım gibi yansılıtıldı
bundan sonra hiç bişey yapmayacaksın gitmek evini temizlemek yemeğini yapmak bitti annemin dedi
sen benim karımsın kıymetlımsın bu defterı kapatıyoruz ve en kısa zamanda burdan taşınıyoruz
bizim çocuğumuz olmadıkça her iş sana kalacak seni daha da ezdirmeyecem yok gebe yok çoçuğu var aman gullumsun sen yapıvere dönecek bu iş dedi
Tıp merkezi ya da hastaneye yaptırabilirsin. Kendi doktorun olmasına gerek yok. Herhangi bir doktora muayene için girdiğinde daha az ödüyorsun, ama dışarıdan muayenesiz özel yaptırdığında 25-45 tl arası ödüyorsun. Ben hep 25 ödedim. Birkaz kez gidebileceğin bir yerde yaptır, aynı yerden hcg takibi olsun.Kızlar kan testinizi nerde yaptırıyorsunuz...
Bugün polikliniğe gittim.Yapmıyoruz dediler..Devlet hastanesinden randevusuz olmuyormuş sanırım..Doktorumun olduğu özel hastaneye gittim..45 tl dedi test için..Muayyene olursan bunun içinde olur muayyene ücreti dediler..İyi dedim benim doktorum burdamı..Yok deyince bıraktım çıktım..Burda özel lab. da yok benim bildiğim..
Tıp merkezi ya da hastaneye yaptırabilirsin. Kendi doktorun olmasına gerek yok. Herhangi bir doktora muayene için girdiğinde daha az ödüyorsun, ama dışarıdan muayenesiz özel yaptırdığında 25-45 tl arası ödüyorsun. Ben hep 25 ödedim. Birkaz kez gidebileceğin bir yerde yaptır, aynı yerden hcg takibi olsun.
Yaptır bize de haber ver. Baktın mı muhtemel doğum tarihin ne zaman?Kendi doktorumu istedim çünkü diğer doktoru sevmiyorum canım..Sağlık ocağında yaptırmaya karar verdim..
Yaptır bize de haber ver. Baktın mı muhtemel doğum tarihin ne zaman?
tamam canım haber veririm..
22 Haziran olarak gözüküyor
Çık o sendromdan. Ben de atmaya çalışıyorum o stresi.Günaydın kızlar..
p.tesi sendromundayım henüz... :?
Haziran annesisin yani. Daisy de mayıs. Ben mayıs sonu haziran başıyım.
Kızlar asyaeren, gamze nerde?
Haziran annesisin yani. Daisy de mayıs. Ben mayıs sonu haziran başıyım.
Kızlar asyaeren, gamze nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?