Ilk çocuğunu düşünenler...

tatsız şeyler yaşanıyor canım . öenmli olan eşinin seni ezdirmemesi. en fazla görüşmezsin olur biter. bizde tatsız şeyler yaşıyoruz.
eşim haklı olduğumu biliyor. artık bazı insanların adı bile evimizde geçmiyor.
Kıymet bilyemene vermezsin olur biter ne üzeceksiniz kendinizi. yeterki sizin aranız bozulmasın. herşey yoluna girer.
Ayrıca sizin bebişiniz olacak.. ben biliyom.. öyle yada böyle olacakkk

ben sgk anlaşmalı bir polikliniğe gittim. doktoru görmek istemediğim için özel ücreti verdim 61 TL di sanırım. doktora görünsem 20 tl ödeyecektim.

cnm dün eşim ailesinede söyleyeceğini soledi beni korudu hakkını yiyyemem
ama benden çok o üzüldü
çalışmacam falan dedi ama sabaha kadar sıkıldı durudu

Günaydın kızlar

Ya size danışmak istediğim bir konu var umarım bilginiz vardır. Eşimden y kromozom testi bir de karyotip analizi istediler. Netten araştırdım karyotip bozuk çıkarsa çocuk olmaz diye bişey duydum ve çok moralim bozuldu. Ne olur yardım edin. Hiç dr. da yok çevremde sorabileceğim sinir oldum 2,5 ay var sonuçların çıkmasına

Canım senden sadece test istemişler. Henüz çıkan bir sonuç yok. Harap etme kendini boşuna. Allah korusun öyle bir şey çıkarsa araştırırsın. Doktor seni yönlendirir zaten. Şimdi getirme aklına bunları

Bak ne güzel işte canım sıkma canını lütfen önemli olan sizin huzurunuz boşver ötekileri

ole cnm bende bizim kv falan iyiydir diyodum saolsun dün golu attı bize
eşime çok uzuldum beni geçtim onu görünce
yıkıldı koca adam
anam diyorum yaptığına bak dedi bütün gece

cnm dün eşim ailesinede söyleyeceğini soledi beni korudu hakkını yiyyemem
ama benden çok o üzüldü
çalışmacam falan dedi ama sabaha kadar sıkıldı durudu
Eşinin senin arkanda olması o kadar önemli ki.. Diğerlerini de Allaha havale et. Mevlam sana da nasip edecek bir çocuk er ya da geç

Az önce yaptığım test

hayırlı olsun boşverr rabbim tamamına erdirsin darısıı bizleree inşallahh..

gülümsün canını sıkma canım önemli olan eşinin senin arkanda olması gerisi vız gelirr tatlım inşallah sende en yakın zamanda hamiş olursunn ve göğsüü gere gere söylersin

benim doktorum oradaydıda tekrar canımı sıkar hevesimi kaçırı diye ücret ödemeye razı oldum.
Doktoru değiştirdim zaten.. pek te iyi oldu, çok ta iyi olduu ..:)

Ben doktorumdan memnunum canım.

Senin için iyi olmuş.Şimdiki doktorun sana ümit veriyor

Eşinin senin arkanda olması o kadar önemli ki.. Diğerlerini de Allaha havale et. Mevlam sana da nasip edecek bir çocuk er ya da geç

saol cnm iinş.
dün eşimede soledim hiç te olmayabilir allaım bizi bolede imtihan edebilir
ne gelir elden
koca bir hiç
ama eşimin üzülmesi hemde ailesi tarafından çok üzücü

benim doktorum oradaydıda tekrar canımı sıkar hevesimi kaçırı diye ücret ödemeye razı oldum.
Doktoru değiştirdim zaten.. pek te iyi oldu, çok ta iyi olduu ..:)

sen bole yaparak en doğrusunu yaptın cnm
bu doktor hem seni rahatlattı ki bu çok önemli hemde sana ciddi umut oldu

ole cnm bende bizim kv falan iyiydir diyodum saolsun dün golu attı bize
eşime çok uzuldum beni geçtim onu görünce
yıkıldı koca adam
anam diyorum yaptığına bak dedi bütün gece

canım bence de en önemlisi eşinin seninle aynı fikirde olması, ya bunda bişey yok abartıyosun annem öyle düşünmemiştir deyip seni yalnız bıraksaydı? en azından birbirinizi anlayıp destek olursunuz işte. en yakın zamanda hamile kalınca da 2. golü sen atarsın k.validene hepsine de kapak olur bi güzel. hatta hemen söylemezsin nazar değer diye söylemedim dersin. her şey istediğin gibi ve hayırlı olur inşallah hakkında..

ben de direk konuya daldım güllümsünün k.validesine sinirlenince..:)

günaydın hanımlar

Canım zaten eşimde problem var benim biz en azından tüp bebek vs olur diye düşünüyorduk. Ancak bu testi istedi kromozomları araştırıyorlarmış ve sonuç bozuk çıkarsa çocuk hiçbişekilde olmaz gibi bir ibare okudum. Bu beni mahveden zaten ne yapacağımı şaşırdım. Çevremde bilen kimse de yok. 2,5ay dio az buz zaman değil

Ama daha kötü sonuç çıkmadı değil mi? O zaman ümitvar olacaksın. Ne biliyorsun iyi çıkmayacağını? Belki de eşinde farklı bir sorun var. Kanallardan zorla sperm bulup dondurup, onunla tüp bebek yapıyorlar. Tıp gerçekten çok gelişti canım, üzülme sakın

2,5 ay dediğin test süresi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…