- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.541
evet cnm valla ne düşünüyolarsa düşünsünler ama bana bu durum anlattığım gibi yansılıtıldı
en çok eşim bozuldu ailesini tavrına
bize bulaşıcı hastalık taşıyo gibi davranmaları çok zoruma gitti dedi
bundan sonra hiç bişey yapmayacaksın gitmek evini temizlemek yemeğini yapmak bitti annemin dedi
ben seni benim aileme hizmetçi almadım
sen benim karımsın kıymetlımsın bu defterı kapatıyoruz ve en kısa zamanda burdan taşınıyoruz
bizde diğer oğulları gibi misafir gibi gidip dönecez konuyu kapatım
bizim çocuğumuz olmadıkça her iş sana kalacak seni daha da ezdirmeyecem yok gebe yok çoçuğu var aman gullumsun sen yapıvere dönecek bu iş dedi
karı koca sabaha kadar uyumadık
asabım çok bozuk neyse sizide germeyim ama sizlerden başka dostum yok
Kızlar kan testinizi nerde yaptırıyorsunuz...
Bugün polikliniğe gittim.Yapmıyoruz dediler..Devlet hastanesinden randevusuz olmuyormuş sanırım..Doktorumun olduğu özel hastaneye gittim..45 tl dedi test için..Muayyene olursan bunun içinde olur muayyene ücreti dediler..İyi dedim benim doktorum burdamı..Yok deyince bıraktım çıktım..Burda özel lab. da yok benim bildiğim..
ben sgk anlaşmalı bir polikliniğe gittim. doktoru görmek istemediğim için özel ücreti verdim 61 TL di sanırım. doktora görünsem 20 tl ödeyecektim.
tatsız şeyler yaşanıyor canım . öenmli olan eşinin seni ezdirmemesi. en fazla görüşmezsin olur biter. bizde tatsız şeyler yaşıyoruz.
eşim haklı olduğumu biliyor. artık bazı insanların adı bile evimizde geçmiyor.
Kıymet bilyemene vermezsin olur biter ne üzeceksiniz kendinizi. yeterki sizin aranız bozulmasın. herşey yoluna girer.
Ayrıca sizin bebişiniz olacak..ben biliyom.. öyle yada böyle olacakkk
cnm dün eşim ailesinede söyleyeceğini soledi beni korudu hakkını yiyyemem
ama benden çok o üzüldü
çalışmacam falan dedi ama sabaha kadar sıkıldı durudu
Canım senden sadece test istemişler. Henüz çıkan bir sonuç yok. Harap etme kendini boşuna. Allah korusun öyle bir şey çıkarsa araştırırsın. Doktor seni yönlendirir zaten. Şimdi getirme aklına bunlarıGünaydın kızlar
Ya size danışmak istediğim bir konu var umarım bilginiz vardır. Eşimden y kromozom testi bir de karyotip analizi istediler. Netten araştırdım karyotip bozuk çıkarsa çocuk olmaz diye bişey duydum ve çok moralim bozuldu. Ne olur yardım edin. Hiç dr. da yok çevremde sorabileceğim sinir oldum 2,5 ay var sonuçların çıkmasına
Bak ne güzel işte canım sıkma canını lütfen önemli olan sizin huzurunuz boşver ötekileri
Evet Haziran annesi olacam gibi gözüküyor..
Eşinin senin arkanda olması o kadar önemli ki.. Diğerlerini de Allaha havale et. Mevlam sana da nasip edecek bir çocuk er ya da geçcnm dün eşim ailesinede söyleyeceğini soledi beni korudu hakkını yiyyemem
ama benden çok o üzüldü
çalışmacam falan dedi ama sabaha kadar sıkıldı durudu
Banada öyle dediler ben doktorum yok diye yaptırmadım
benim doktorum oradaydıda tekrar canımı sıkar hevesimi kaçırı diye ücret ödemeye razı oldum.
Doktoru değiştirdim zaten.. pek te iyi oldu, çok ta iyi olduu ..:)
Eşinin senin arkanda olması o kadar önemli ki.. Diğerlerini de Allaha havale et. Mevlam sana da nasip edecek bir çocuk er ya da geç
benim doktorum oradaydıda tekrar canımı sıkar hevesimi kaçırı diye ücret ödemeye razı oldum.
Doktoru değiştirdim zaten.. pek te iyi oldu, çok ta iyi olduu ..:)
ole cnm bende bizim kv falan iyiydir diyodum saolsun dün golu attı bize
eşime çok uzuldum beni geçtim onu görünce
yıkıldı koca adam
anam diyorum yaptığına bak dedi bütün gece
Canım senden sadece test istemişler. Henüz çıkan bir sonuç yok. Harap etme kendini boşuna. Allah korusun öyle bir şey çıkarsa araştırırsın. Doktor seni yönlendirir zaten. Şimdi getirme aklına bunları
sen bole yaparak en doğrusunu yaptın cnm
bu doktor hem seni rahatlattı ki bu çok önemli hemde sana ciddi umut oldu
Ama daha kötü sonuç çıkmadı değil mi? O zaman ümitvar olacaksın. Ne biliyorsun iyi çıkmayacağını? Belki de eşinde farklı bir sorun var. Kanallardan zorla sperm bulup dondurup, onunla tüp bebek yapıyorlar. Tıp gerçekten çok gelişti canım, üzülme sakınCanım zaten eşimde problem var benim biz en azından tüp bebek vs olur diye düşünüyorduk. Ancak bu testi istedi kromozomları araştırıyorlarmış ve sonuç bozuk çıkarsa çocuk hiçbişekilde olmaz gibi bir ibare okudum. Bu beni mahveden zaten ne yapacağımı şaşırdım. Çevremde bilen kimse de yok. 2,5ay dio az buz zaman değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?