Ilk çocuğunu düşünenler...

Evet canım 1,5 ay sonraya gün verdiler 1ay da testin çıkış süresi ay çok korkuyorum ya tüp bebek şansımı da kaybetmek mahveder bizi. Kromozom bozuk olduğunda o bulunan spermler işe yarıyor mu onu bilmiyorum işte

Canım http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-207.html buraya bir danışan?

alanı değilse bile belki bir açıklama yapar.

Gebelikle ilgili değil diye sormak istemedim ama belki bir ihtimal dimi canım dur sorayım cesaretlendirdin beni sağol

cnm çok araştırma iyi örnekler kadar kötü örneklerde var
o yüzden sen tedavi sürecinde olumlu düşünüp doktorunu dinle elbet olumlu olacaktır
herkes bir değil sonuçta
okuduklarına takılma

ben özledim sizi. öğle arası verdik. 2 dk gireyim dedim.
amaaan neler olmuş neler.
cuma akşamı çok verimliydi. cumartesi akşamıda çok verimliydi. pazar günü daha verimliydi ayyy çoştuk ..
asya cım. annemin terlikleri çok meşhurdur. attım mı şakkk diye yapışır.dua et pazardayız dedi.:) tavuklarla hiç bu kadar ilgilenmemiştim.:)))
gülümsün canım. azıcık okudum. sende kimseye demezsin bebişin gelince. kalsınlar öyle sap gibi ortada. vasıfları bile olmasın hayatında. es geç gitsin. eşinde ne güzel karar vermiş helal olsun.

dün o kadr bunaldım ki seni yada asyayı arayıp anlatacaktım ama kocam vardı yanımda yapamadım
sizin sesinizi duymak bana iyi geliyo

dün o kadr bunaldım ki seni yada asyayı arayıp anlatacaktım ama kocam vardı yanımda yapamadım

canım beniiim. banada öyle inan. başka bir boyuta geçiyorum sizinle. ne zaman istersen ara. 7/24 açığım size:)
özlüyorum sizi acayip bişey yaa..
hiç ama hiç takılma canınıda sıkma olurmu. herşey zamanla yoluna girer insanlarda yaptıklarıyla kalır.

cnm dün eşim ailesinede söyleyeceğini soledi beni korudu hakkını yiyyemem
ama benden çok o üzüldü
çalışmacam falan dedi ama sabaha kadar sıkıldı durudu

İnsan en çok sevdiklerine üzülür kırılırmış. böyle olması çok doğal. keşke böyle olmasa ama insan ailesini seçemiyor ne yazıkki. ama davranışlarını değiştirebilir.

Bak bende görümcemlerle artık görüşmüyorum. neden bilmiyorum bile. bana cephe almışlar. bekar olan evlerine gittiğimde yüzüme bile bakmıyor.
ben hastalıkta, dertte, herşeyde destek oldum oysa. karşılık beklemedim hiç . hak etmedim yani böyle çirkin davranışları.
geçen gün eşime de söyledim; annenler başım üstüne ama ben kardeşinin yüzünü bile görmek istemiyorum annenlere beni davet etme, dışarda görüşelim dedim.
Allahtan adaletli bir eşim var. babasına çekmiş neyseki.

en azından bana neden böyle davrandıklarını bilmem gerekirdi ki artık zerre kadar önemide yok zaten.

Dert etme yani kuzum. kendi başına bırakacaksın, elbet işleri bir gün düşer.

aynen öyle canım. ben hep eşime derdimki senin elinin değdiği gözünün baktığı herşey benim için değerli. ama maalesef öyle olmuyor. benim görümce eşinden boşandı. bu süreçte bende resmen kan kustum. çook yaptı. eşim birgün onu benim yüzümden dövdü birgün. bende uzun bir süre görüşmedim. sonrasında birgün kapıya geldi konuşalım dedi. konuştuk. ama ne bağırdım hayatımda kimseyle bu tarzda konuşmamıştım. şimdi iki kız kardeş gibiyiz.

Gamzecim, tavukklara artık çok saygı duyuyorum... :)

Güllümsüncüm. ben tek bişey söylüyorum artık, Allah kimseyi çocuğu ile sınamasın. Sakınan göze çöp batarya...
Dert etme sen umunudu sakın kaybetme senelerce çocuk özlemiyle yanan ve bebeğine kavuşan nice insan var. daha çok başındayız herşeyin.

canım istediğin zaman ara. Nedemek, herzaman dertleşiriz. o an cevap veremesemde mutlaka dönerim sana.

bende saygı duyucam bacım. sen iste taparım bile gıdaaaak
annemin yüz ifadesini görmeliydin:)
hepimize dünya tatlısı bebişler verecek rabbim. vee ree ceekk..

saolun kızlar zaten dün ben hiç bişey demedim ailesi die ama eşim herşeyi soledi
abiside beni suçladı ki ben eşimin bole bi konuşma yapacağını bilmiyodum
yanı eşimin tavrından beni suçlu buldu ona göre ben öğretttim bunları ama inan ole değil eşimde doldu bunu hiç düşünmediler
artık iyi mi oldu kötü mü zaman gösterecek
ben biliyorum çektiklerimi
nasıl acılar gördüğümü
insalara hayat toz pembe olunca acımasız oluyolar onuda bi kez daha öğrendim dank dedi yanı anlayacağınız

cnm çok araştırma iyi örnekler kadar kötü örneklerde var
o yüzden sen tedavi sürecinde olumlu düşünüp doktorunu dinle elbet olumlu olacaktır
herkes bir değil sonuçta
okuduklarına takılma

Doğru söylüyorsun canım ama nedense elimden gelmiyor aklımda fikrimde o sinir oldum bende atmaya çalışıyorum durmadan birileri hamile oluo çevremde o yüzden durmadan düşünüyorum ben istemesem de çevremdekiler dualarıyla sorularıyla durmadan hatırlatıo zaten

herkes hakettiği değeri alır hayatta canım. onlar kendi yargılarıyla infaz etmeye devam etsinler. eşini takdir ettim gerçekten. bazen en uzaktaki insan en yakınlarımızda hayırlı oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…