- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.561
sen bole yaparak en doğrusunu yaptın cnm
bu doktor hem seni rahatlattı ki bu çok önemli hemde sana ciddi umut oldu
Ama daha kötü sonuç çıkmadı değil mi? O zaman ümitvar olacaksın. Ne biliyorsun iyi çıkmayacağını? Belki de eşinde farklı bir sorun var. Kanallardan zorla sperm bulup dondurup, onunla tüp bebek yapıyorlar. Tıp gerçekten çok gelişti canım, üzülme sakın
2,5 ay dediğin test süresi mi?
Canım zaten eşimde problem var benim biz en azından tüp bebek vs olur diye düşünüyorduk. Ancak bu testi istedi kromozomları araştırıyorlarmış ve sonuç bozuk çıkarsa çocuk hiçbişekilde olmaz gibi bir ibare okudum. Bu beni mahveden zaten ne yapacağımı şaşırdım. Çevremde bilen kimse de yok. 2,5ay dio az buz zaman değil
Canım http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-207.html buraya bir danışan?
alanı değilse bile belki bir açıklama yapar.
Gebelikle ilgili değil diye sormak istemedim ama belki bir ihtimal dimi canım dur sorayım cesaretlendirdin beni sağol
ben özledim sizi. öğle arası verdik. 2 dk gireyim dedim.
amaaan neler olmuş neler.
cuma akşamı çok verimliydi. cumartesi akşamıda çok verimliydi. pazar günü daha verimliydiayyy çoştuk ..
asya cım. annemin terlikleri çok meşhurdur. attım mı şakkk diye yapışır.dua et pazardayız dedi.:) tavuklarla hiç bu kadar ilgilenmemiştim.:)))
gülümsün canım. azıcık okudum. sende kimseye demezsin bebişin gelince. kalsınlar öyle sap gibi ortada. vasıfları bile olmasın hayatında. es geç gitsin. eşinde ne güzel karar vermiş helal olsun.
dün o kadr bunaldım ki seni yada asyayı arayıp anlatacaktım ama kocam vardı yanımda yapamadım
sizin sesinizi duymak bana iyi geliyo
Canım http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-207.html buraya bir danışan?
alanı değilse bile belki bir açıklama yapar.
cnm dün eşim ailesinede söyleyeceğini soledi beni korudu hakkını yiyyemem
ama benden çok o üzüldü
çalışmacam falan dedi ama sabaha kadar sıkıldı durudu
İnsan en çok sevdiklerine üzülür kırılırmış. böyle olması çok doğal. keşke böyle olmasa ama insan ailesini seçemiyor ne yazıkki. ama davranışlarını değiştirebilir.
Bak bende görümcemlerle artık görüşmüyorum. neden bilmiyorum bile. bana cephe almışlar. bekar olan evlerine gittiğimde yüzüme bile bakmıyor.
ben hastalıkta, dertte, herşeyde destek oldum oysa. karşılık beklemedim hiç . hak etmedim yani böyle çirkin davranışları.
geçen gün eşime de söyledim; annenler başım üstüne ama ben kardeşinin yüzünü bile görmek istemiyorum annenlere beni davet etme, dışarda görüşelim dedim.
Allahtan adaletli bir eşim var. babasına çekmiş neyseki.
en azından bana neden böyle davrandıklarını bilmem gerekirdi ki artık zerre kadar önemide yok zaten.
Dert etme yani kuzum. kendi başına bırakacaksın, elbet işleri bir gün düşer.
ben özledim sizi. öğle arası verdik. 2 dk gireyim dedim.
amaaan neler olmuş neler.
cuma akşamı çok verimliydi. cumartesi akşamıda çok verimliydi. pazar günü daha verimliydiayyy çoştuk ..
asya cım. annemin terlikleri çok meşhurdur. attım mı şakkk diye yapışır.dua et pazardayız dedi.:) tavuklarla hiç bu kadar ilgilenmemiştim.:)))
gülümsün canım. azıcık okudum. sende kimseye demezsin bebişin gelince. kalsınlar öyle sap gibi ortada. vasıfları bile olmasın hayatında. es geç gitsin. eşinde ne güzel karar vermiş helal olsun.
dün o kadr bunaldım ki seni yada asyayı arayıp anlatacaktım ama kocam vardı yanımda yapamadım
sizin sesinizi duymak bana iyi geliyo
Gamzecim, tavukklara artık çok saygı duyuyorum... :)
Güllümsüncüm. ben tek bişey söylüyorum artık, Allah kimseyi çocuğu ile sınamasın. Sakınan göze çöp batarya...
Dert etme sen umunudu sakın kaybetme senelerce çocuk özlemiyle yanan ve bebeğine kavuşan nice insan var. daha çok başındayız herşeyin.
güzel asyamız nasıl :)
bat'a 2 günn var ama zerre heyecan yok artık. sonuç belli nasılsa....
cnm çok araştırma iyi örnekler kadar kötü örneklerde var
o yüzden sen tedavi sürecinde olumlu düşünüp doktorunu dinle elbet olumlu olacaktır
herkes bir değil sonuçta
okuduklarına takılma
saolun kızlar zaten dün ben hiç bişey demedim ailesi die ama eşim herşeyi soledi
abiside beni suçladı ki ben eşimin bole bi konuşma yapacağını bilmiyodum
yanı eşimin tavrından beni suçlu buldu ona göre ben öğretttim bunları ama inan ole değil eşimde doldu bunu hiç düşünmediler
artık iyi mi oldu kötü mü zaman gösterecek
ben biliyorum çektiklerimi
nasıl acılar gördüğümü
insalara hayat toz pembe olunca acımasız oluyolar onuda bi kez daha öğrendim dank dedi yanı anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?