Ilk çocuğunu düşünenler...

bunun farkındayım canım. iyidir kocam sağolsun. hergüzelin bir kusuru var diyeyim ne diyelim.. benimde elbet kusurum vardır ama...

akşam kilm maskesini deneyecem evde var canım. mayada çok iyi geliyor aslında.. geç gidince hiçbişeye halim kalmıyor işte üşeniyorum. sivilce surat olmaya razı oluyorum

kızlar benim çocukluk arkadaşım var çook sevdiğim birisi. eşiminde en yakın arkadaşı. ve bizi tanıştıran kişi.
onun eşiyle aynı anda hamile kalmıştık. benim bebeğim gitti onunkide gitmiş pazartesi günü oda bebeğini kaybetmiş.
şansa bak yavvv. kocişlere takılıyoduk hasip le nasip gibi oldunuz diye. yine aynı anda mı doğurcaz kızla acep.

akşam kilm maskesini deneyecem evde var canım. mayada çok iyi geliyor aslında.. geç gidince hiçbişeye halim kalmıyor işte üşeniyorum. sivilce surat olmaya razı oluyorum

yap ama hayatım.evde bişeylerle uğraşırken 2 dk sürüveriyorum yüzüme ne bulursam işim bitincede yıkıyorum miss oluyor. dünya kadar kreme ilaca para verdim iyi gelmemişti. bunlar halletti valla.

:))) bizde öyle korunuyoduk. bi süre zor oldu tabi:) ben yataktan fırlayıp duşa giriyodum hemen şimdi girmeyince zorla kaldırıyo:))

en sinir olduğum şey ilişkiden sonra hemen duşa girmektir. kullanılmış gibi hissederim kendimi. sonrasında sarılıp muhabbet edilecek, saçlar okşanmaya devam edecek... onlarsız olmaz..
kirlenmek güzeldir... ( bu ara taktım bu lafa )

yap ama hayatım.evde bişeylerle uğraşırken 2 dk sürüveriyorum yüzüme ne bulursam işim bitincede yıkıyorum miss oluyor. dünya kadar kreme ilaca para verdim iyi gelmemişti. bunlar halletti valla.

ya gamze bi anlatsana sen şu karışımları bende var çünkü sivilce
mayayı nasıl sürüyon bi şeyle karıştıryomusun

sen çok seksi bir kadınsın :)))) işide biliyosun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…