- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.321
ya ama ole dioler hemen bıcı bıcı yapmayım spermcikleri öldürmeyin diolar sen herifine bunu anlat bacı
:))) ben kendi adıma bıkmam. söz veriyorum :)
sen hamiş olda.
çok güzel bir hediye olur dimi bebişlerimize..
Keşke annemden bana böyle bir anı olsaydı
evet izmirin nesini istersen göndereyim sana :)
inş. cnm ben uslu olrum zaten bi şey istemem ki
sizlerin sözleri bna bulunmaz nimet zaten
fanusun içinde olacağın için bende öyle düşünmüştüm zaten hayatım:))
Arası yok sanırım bunların sanırım canımcım:)
kızlar tüm hamişlerimiz için geçerlidir. aşerme döneminde özenle kargo yapılır :))
sevişgen koca iyidir, çabuk çocuk yapar
evet ya asya takılma bacım bizimkilerde bole garip biraz
ben bi ara bu adam bana boynuzu taktı die az piskopatlık yapmadım ama temiz çıktı
onlar bizisiz yapamaz
ama biraz farklı seviyolar olay bu yani napalım bizede bunlar düştü
canım hormonu birden kesince oluyor benimkide aynıydı azaldı şimdi. foto larda görmüşündür cildim çok güzeldi ergenlikte bile sivilce yağ bezesi nedir bilmedim ben. annem bu işleri iyi bilir. yoğurt sürdü yaş maya sürdü. bal sürdü çok şükür lekesiz geçti.
akşam kilm maskesini deneyecem evde var canım. mayada çok iyi geliyor aslında.. geç gidince hiçbişeye halim kalmıyor işte üşeniyorum. sivilce surat olmaya razı oluyorum
:))) bizde öyle korunuyoduk. bi süre zor oldu tabi:) ben yataktan fırlayıp duşa giriyodum hemen şimdi girmeyince zorla kaldırıyo:))
sevişgen koca iyidir, çabuk çocuk yapar
yap ama hayatım.evde bişeylerle uğraşırken 2 dk sürüveriyorum yüzüme ne bulursam işim bitincede yıkıyorum miss oluyor. dünya kadar kreme ilaca para verdim iyi gelmemişti. bunlar halletti valla.
en sinir olduğum şey ilişkiden sonra hemen duşa girmektir. kullanılmış gibi hissederim kendimi. sonrasında sarılıp muhabbet edilecek, saçlar okşanmaya devam edecek... onlarsız olmaz..
kirlenmek güzeldir... ( bu ara taktım bu lafa )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?