Ilk çocuğunu düşünenler...

hadi ya... tüh. allah çabucak versin.

ya gamze bi anlatsana sen şu karışımları bende var çünkü sivilce
mayayı nasıl sürüyon bi şeyle karıştıryomusun

canım marketten yaş mayayı alıyosun. ılık suyla krem kıvamına getirip sürüyosun yüzüne. bekletiyosun yüzünde kuruyunca ılık suyla yıkıyosun. harika oluyo cilt hem yumuşacık oluyo. hemde ciltteki fazla yağları alıyo. ha istersen içine bir iki damla limon sıkabilirsin. cildin yağlıysa eğer. kuruysa hiç sıkma limonu. sıkılaştırıyoda bu maske ayrıca.

balda aynı. süzme balı yüzüne sürüyosun.bekletip 10-15 dk kadar ılık suyla yıkıyosun.

yoğurtta cildin fazla yağını alıyo ama bunu çok fazla yağlı ciltlerde kulanımı iyi oluyo. yağlı cilt çabuk sarktığı için maya ve yoğurt maskesi toparlıyo.
kızlar ben tam 8 ay estetisyenlik eğitimi aldım can sıkıntısından. cilt bakımına makyaja kadar hepsini öğrendim. beklerim:))

saol cnm deneyecem mersi

İnşallah canım inşallah beklentilerimiz o yönde inşallah ama öncelik güllümsünün malumo benden kıdemli

hayatım ben 4 yıllık evliyim bu iş kıdeme bakmıyo valla. şimdi 2. yi düşünü olmam lazımdı.
rabbim gülümsünede asyaya da sanada banada aynı anda veriyomuymuuuşşş ne gülerim ama:)))
dört köşe oluru zevkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…