- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.341
asyasını gönderecen mi??????
kız daha dur gebe değilimdir belki
sen önce benim dediğime cavap ver bakım
o kargoya sığmaz be anam :)
kızlar benim çocukluk arkadaşım var çook sevdiğim birisi. eşiminde en yakın arkadaşı. ve bizi tanıştıran kişi.
onun eşiyle aynı anda hamile kalmıştık. benim bebeğim gitti onunkide gitmiş pazartesi günü oda bebeğini kaybetmiş.
şansa bak yavvv. kocişlere takılıyoduk hasip le nasip gibi oldunuz diye. yine aynı anda mı doğurcaz kızla acep.
Yapıos yapıos olmuo yaaaa
ya gamze bi anlatsana sen şu karışımları bende var çünkü sivilce
mayayı nasıl sürüyon bi şeyle karıştıryomusun
hadi ya... tüh. allah çabucak versin.
sende otobüsle gönder
canım marketten yaş mayayı alıyosun. ılık suyla krem kıvamına getirip sürüyosun yüzüne. bekletiyosun yüzünde kuruyunca ılık suyla yıkıyosun. harika oluyo cilt hem yumuşacık oluyo. hemde ciltteki fazla yağları alıyo. ha istersen içine bir iki damla limon sıkabilirsin. cildin yağlıysa eğer. kuruysa hiç sıkma limonu. sıkılaştırıyoda bu maske ayrıca.
balda aynı. süzme balı yüzüne sürüyosun.bekletip 10-15 dk kadar ılık suyla yıkıyosun.
yoğurtta cildin fazla yağını alıyo ama bunu çok fazla yağlı ciltlerde kulanımı iyi oluyo. yağlı cilt çabuk sarktığı için maya ve yoğurt maskesi toparlıyo.
kızlar ben tam 8 ay estetisyenlik eğitimi aldım can sıkıntısından. cilt bakımına makyaja kadar hepsini öğrendim. beklerim:))
olur hayatım olur, öyle yada böyle olur. destek alırsınız, hayırlısıyla olur :))
Yapıos yapıos olmuo yaaaa
İnşllah canım yaaa bakalım test sonuçlarımız bi çıksın gerçi 2,5ay var daha nasıl geçcek bilmiommm:18:
olur olur. çalışan demir ışıldar:))) devam.
ya bu benim üstüme sürekli fil oturuyo ya içim sıkılıp duruyo
gebelik belirtisimidir
hah
beklemek zor oluyo kendimden iyi biliyorum canım. geçmekte bilmiyo. ama hayırlısıyla çıksın.
İnşallah canım inşallah beklentilerimiz o yönde inşallah ama öncelik güllümsünün malumo benden kıdemli
olabilir hayatım. niye olmasın. bi gün o file teşekkür edebilirsin mesela:)
ileryen dönemlerde bende böle olacam galiba sanursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?